reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Dobry wieczór!

Uuu,ale tu dziś pustki...
DLA DZISIEJSZYCH 8 MIESIĘCZNIAKÓW:
WIKI ORAZ ROBERCIKA
WSZYSTKIEGO CO NAJ NAJ,SAMYCH RADOSNYCH DNI,
ZDRÓWKA,MNÓSTWO CIEPŁA I MIŁOŚCI
OD WYPOCZETYCH I CIERPLIWYCH RODZICÓW ;D
A TAKŻE 100 LAT I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ,
OD TAKŻE DZISIEJSZEGO SOLENIZANTA MIKOŁAJA I CIOCI TIILI :)

Lileczko no tak, Cayo dawała te przepisy ale tamten kurak nie wychodzi identyko jak z KFC 8) Bo nie ma takiej panierki jak oni robią,a ten gośćiu z allegro sprzedaje i marynate i przede wszystkim panierke ;D W tym tygodniu kupię, zrobię i na pewno dam znać jka wyszło ;)

Natko Co do Danona i Bakomy,to pewnie wykupili ją po moim zwolnieniu,bo jak pracowałam to nikt o czyms takim nie mówił :) Ale dzięki za info :)

Annka ja mam 100 km ale od strony lądu,jestem z Kwidzyna,to niedaleko Malborka.

Żeby nie wyszło że piszę dziś do siebie, zamiast tworzyć znów posta giganta :laugh: wkleję tylko dzisiejsze zdjątka i zmykam do wyrka.

tu z mamusią :)
dsc00026resize5bp.jpg

mały Pudzian... ;) ;D
dsc00013resize0hy.jpg

i raper .. :laugh:
dsc00018resize1dx.jpg

reklama
Dla dzisiejszych Jubilatów WSZYSTKIEGO NAJ!!!

My name is... Gustlik…
1wie2cy.jpg

Mary w stylu folk
2gustlik9be.jpg

Sieję rozpierduchę
4rozpierducha2ad.jpg

Ciebie też uszkodzić, matka???
5rozpierducha0ig.jpg

Zadanie specjalne – urwać kraba
6ocean5ym.jpg

No siedzę sobie, no.
7siedz3gz.jpg

Jaja są jak berety, nie?
8jaja9oj.jpg

Fofofofofą fofą fofą
9mina0ln.jpg

A gdzie pasta, hę?
10szczotka2ec.jpg

Z lewej, z prawej, z góry na dół...
11zby7xb.jpg

Sorka, że tak dużo, ale nie mogłam się powstrzymać... ;D

Wszystkim pięknie dziekujemy za życzenia :-* zwłaszcza żeby mamusia zawsze była wypoczęta ;D

[size=14[b]żYCZYMY DUZO UśMIECHU RADOśCI I MIłOśCI DLA NASZEGO MIKOłAJKA I WIKUSI A DLA WIKI DODATKOWO SUPER BRACISZKA ;)[/b]pt][/size]

Evik napisąłam Ci wiadomosc na priva. :-*
easy zdjątak boskie!!!!! widać będzie z niej terrorystka jak się patrzy hehe śliczniasty ma usmiech
Tilli pudzian daje rade ;) zajebisty poprostu nic dodać nic ujać.Bardzo młodo wygladasz wiesz (komplement oczywiście)
Rita zdróweczka dla Wojtusia ucałuj Go mocniutko i wysciskaj

Naprawde dzisiaj cichuteńko tutaj,ciekawe jak Hania Agast zniosła podróż oby jak najlepiej
A ja dostałam @ zła jestem bo miałam diete,a przy @ to jestem jak rekin żarłacz,wszystko co jest w poblizu to zjadam :p

Asia nazbierało się tego troszkę. Myślałam ze niewielę mam, a teraz martwię się gdzie ja taki duży karton znajdę  :laugh:. Postaram się w poniedziałek, najpóźniej we wtorek wysłać.

Helou, żeby nie było, że mnie nie ma  ;)

Wszystkiego co najlepsze dla Wiki, Mikiego i Roberta!

Tilli super zdjątka! Dzięki za info nabiałowe.

Easy Mary jak zwykle rozbrajająca.
A fryzura - nie ma się czym chwalić, mówisz?

Rita zdrówka dla Wojtusia życzę!

Natko Maciuś śliczniasty.

Beatko dla Mateuszka dużo zdrówka życzę.

No to mykam. Dobranoc.

reklama
Do góry