reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Dobry wieczór!

Uuu,ale tu dziś pustki...
DLA DZISIEJSZYCH 8 MIESIĘCZNIAKÓW:
WIKI ORAZ ROBERCIKA
WSZYSTKIEGO CO NAJ NAJ,SAMYCH RADOSNYCH DNI,
ZDRÓWKA,MNÓSTWO CIEPŁA I MIŁOŚCI
OD WYPOCZETYCH I CIERPLIWYCH RODZICÓW ;D
A TAKŻE 100 LAT I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ,
OD TAKŻE DZISIEJSZEGO SOLENIZANTA MIKOŁAJA I CIOCI TIILI :)

Lileczko no tak, Cayo dawała te przepisy ale tamten kurak nie wychodzi identyko jak z KFC 8) Bo nie ma takiej panierki jak oni robią,a ten gośćiu z allegro sprzedaje i marynate i przede wszystkim panierke ;D W tym tygodniu kupię, zrobię i na pewno dam znać jka wyszło ;)

Natko Co do Danona i Bakomy,to pewnie wykupili ją po moim zwolnieniu,bo jak pracowałam to nikt o czyms takim nie mówił :) Ale dzięki za info :)

Annka ja mam 100 km ale od strony lądu,jestem z Kwidzyna,to niedaleko Malborka.

Żeby nie wyszło że piszę dziś do siebie, zamiast tworzyć znów posta giganta :laugh: wkleję tylko dzisiejsze zdjątka i zmykam do wyrka.

tu z mamusią :)
dsc00026resize5bp.jpg

mały Pudzian... ;) ;D
dsc00013resize0hy.jpg

i raper .. :laugh:
dsc00018resize1dx.jpg

reklama
Dla dzisiejszych Jubilatów WSZYSTKIEGO NAJ!!!

My name is... Gustlik…
1wie2cy.jpg

Mary w stylu folk
2gustlik9be.jpg

Sieję rozpierduchę
4rozpierducha2ad.jpg

Ciebie też uszkodzić, matka???
5rozpierducha0ig.jpg

Zadanie specjalne – urwać kraba
6ocean5ym.jpg

No siedzę sobie, no.
7siedz3gz.jpg

Jaja są jak berety, nie?
8jaja9oj.jpg

Fofofofofą fofą fofą
9mina0ln.jpg

A gdzie pasta, hę?
10szczotka2ec.jpg

Z lewej, z prawej, z góry na dół...
11zby7xb.jpg

Sorka, że tak dużo, ale nie mogłam się powstrzymać... ;D

Wszystkim pięknie dziekujemy za życzenia :-* zwłaszcza żeby mamusia zawsze była wypoczęta ;D

[size=14[b]żYCZYMY DUZO UśMIECHU RADOśCI I MIłOśCI DLA NASZEGO MIKOłAJKA I WIKUSI A DLA WIKI DODATKOWO SUPER BRACISZKA ;)[/b]pt][/size]

Evik napisąłam Ci wiadomosc na priva. :-*
easy zdjątak boskie!!!!! widać będzie z niej terrorystka jak się patrzy hehe śliczniasty ma usmiech
Tilli pudzian daje rade ;) zajebisty poprostu nic dodać nic ujać.Bardzo młodo wygladasz wiesz (komplement oczywiście)
Rita zdróweczka dla Wojtusia ucałuj Go mocniutko i wysciskaj

Naprawde dzisiaj cichuteńko tutaj,ciekawe jak Hania Agast zniosła podróż oby jak najlepiej
A ja dostałam @ zła jestem bo miałam diete,a przy @ to jestem jak rekin żarłacz,wszystko co jest w poblizu to zjadam :p

Asia nazbierało się tego troszkę. Myślałam ze niewielę mam, a teraz martwię się gdzie ja taki duży karton znajdę  :laugh:. Postaram się w poniedziałek, najpóźniej we wtorek wysłać.

Helou, żeby nie było, że mnie nie ma  ;)

Wszystkiego co najlepsze dla Wiki, Mikiego i Roberta!

Tilli super zdjątka! Dzięki za info nabiałowe.

Easy Mary jak zwykle rozbrajająca.
A fryzura - nie ma się czym chwalić, mówisz?

Rita zdrówka dla Wojtusia życzę!

Natko Maciuś śliczniasty.

Beatko dla Mateuszka dużo zdrówka życzę.

No to mykam. Dobranoc.

reklama
Do góry