TIILI
Majowe mamy'09
Dobry wieczór!
Uuu,ale tu dziś pustki...
Lileczko no tak, Cayo dawała te przepisy ale tamten kurak nie wychodzi identyko jak z KFC 8) Bo nie ma takiej panierki jak oni robią,a ten gośćiu z allegro sprzedaje i marynate i przede wszystkim panierke ;D W tym tygodniu kupię, zrobię i na pewno dam znać jka wyszło
Natko Co do Danona i Bakomy,to pewnie wykupili ją po moim zwolnieniu,bo jak pracowałam to nikt o czyms takim nie mówił Ale dzięki za info
Annka ja mam 100 km ale od strony lądu,jestem z Kwidzyna,to niedaleko Malborka.
Żeby nie wyszło że piszę dziś do siebie, zamiast tworzyć znów posta giganta :laugh: wkleję tylko dzisiejsze zdjątka i zmykam do wyrka.
tu z mamusią
mały Pudzian... ;D
i raper .. :laugh:
Uuu,ale tu dziś pustki...
DLA DZISIEJSZYCH 8 MIESIĘCZNIAKÓW:
WIKI ORAZ ROBERCIKA
WSZYSTKIEGO CO NAJ NAJ,SAMYCH RADOSNYCH DNI,
ZDRÓWKA,MNÓSTWO CIEPŁA I MIŁOŚCI
OD WYPOCZETYCH I CIERPLIWYCH RODZICÓW ;D
A TAKŻE 100 LAT I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ,
OD TAKŻE DZISIEJSZEGO SOLENIZANTA MIKOŁAJA I CIOCI TIILI
WIKI ORAZ ROBERCIKA
WSZYSTKIEGO CO NAJ NAJ,SAMYCH RADOSNYCH DNI,
ZDRÓWKA,MNÓSTWO CIEPŁA I MIŁOŚCI
OD WYPOCZETYCH I CIERPLIWYCH RODZICÓW ;D
A TAKŻE 100 LAT I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ,
OD TAKŻE DZISIEJSZEGO SOLENIZANTA MIKOŁAJA I CIOCI TIILI
Lileczko no tak, Cayo dawała te przepisy ale tamten kurak nie wychodzi identyko jak z KFC 8) Bo nie ma takiej panierki jak oni robią,a ten gośćiu z allegro sprzedaje i marynate i przede wszystkim panierke ;D W tym tygodniu kupię, zrobię i na pewno dam znać jka wyszło
Natko Co do Danona i Bakomy,to pewnie wykupili ją po moim zwolnieniu,bo jak pracowałam to nikt o czyms takim nie mówił Ale dzięki za info
Annka ja mam 100 km ale od strony lądu,jestem z Kwidzyna,to niedaleko Malborka.
Żeby nie wyszło że piszę dziś do siebie, zamiast tworzyć znów posta giganta :laugh: wkleję tylko dzisiejsze zdjątka i zmykam do wyrka.
tu z mamusią
mały Pudzian... ;D
i raper .. :laugh: