reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Dzien dobry,

Najlepsze zyczonka dla Wiki Czarnulki, Mikolajka Tilli i Roberta Asi z okazji miesiecznicy!!!!!

Paulo, Easy - dziekuje slicznie za gratki zebowe ;D
Tilli - wiesz, ktos tu kiedys podawal takie przepisy z KFC, chyba Cayo. A list o moich uczuciach, emocjach dotyczacych ciazy,porodu,slubu i chrztu, takie najwazniejsze wydarzenia, w sumie nie za dlugi list,z 6-8 stron bedzie,nie wiem jak przepsize,bo juz go napisalam dawno,ale nie moge sie zabrac za przepisywanie ::) Bardzo milo mi sie zrobilo kiedy przeczytalam to co napisalas!!To ja Ci dziekuje!!I buziak dla brata od Mikiego ;D
Agast - szerokiej drogi!!!! I nie mial kiedy okres przyjsc, ach ::)
Natko - gratuluje postepow Twojego synka!!Super!!A na zdjeciach slicznie Macius wyglada!!A pilke kupilam,wlasnie gumowa,ale z kolcami gumowymi,jest troche ciekawsza,inna ;D

Witajcie :D
Teraz mój Radek ma wolne do końca tygodnia i nie mam nawet jak siąść do komputera :(

dzisiaj z Wiki idziemy na spotkanie z dziewczynami i dzieciaczkami ze Śląska z babybooma :D

Jak dam rade,to puzniej wam napisze jak było :D

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich malutkich skarbów :)

A zdjęcia wszystkie są cudowne :)

Asiu Ja bardzo chętnie bym pomogła,ale sama wiesz...trzymam ciuszki dla drugiego maleństwa,a większość juz dałam mamie. Bo dziewczyny dały dla siostry :)

tiili a 100km do kfc masz z którego kierunku, bo ja też mam tyle do Gdańska od strony morza, a ty?
Co do jogurtów uwielbiam bakome a nienawidze jogobelli, (to chyba zott), smakuje jak mydło  ;)
lileczko fakt ja też pamiętam te twoje pytania, ale dzięki tobie ja nie musiałam pytac wystarczyło tylko że zajrzałam na forum i czytałam.  ;)
fortko mne też slubny odgania od kompa :-[ Udziela się na forum swoich związków zawodowych i ciężko mi się tu dostać.
Faceci śpią, bo mąż wrócił z nock a ja przy kawce mam chwilke dla siebie.

Witam w sobotnie popołudnie!
Pewnie wszyscy bardzo zajęci bo strasznie pusto.
My z Maciejką siedzimy w domku bo mężuś w pracy do 22.00. Nudzić się nie będziemy bo zajrzą do nas znajomi. Ciekawe tylko jak zaraguje Maciuś bo ostatnio płacze na widok obcych ludzi i tych których rzadziej widuje.

A i mieliśmy dzisiaj miłą niespodziankę. Opiekunka zrobiła i przyniosła nam ciasto. Tak sama od siebie. Powinnam się odchudzać, ale jest takie pyszne, że nie mogę się opanować

Natko Maciuś śliczny i jak pieknie pozuje na raczkach! :)

Wiki dostała dzisiaj swój pierwszy prawie normalny obiadek tzn. Ziemnaczka, marchewke i mięsko posiekane nożem zamiast zmiksowane i smakowało jej o niebo lepiej niz takie zmiksowane, chyba zaczne tak robić. Nie ma zebów a żuła zawodowo ;D

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych jubilatów Wiki, Mikołaja i Roberta. Chowajcie się zdrowo.

Ja tylko na chwileczkę. Poczytalam jak jedzą Wasze dzieci i juz mi lżej bo wychodzi na to, ze Wojtek do normy nie odbiega. Uff. Dziękuję Wam kochane.

Za to wczoraj w nocy dostal gorączkę 38,5 i caly dzień był senną marudką. Jesteśmy akurat u teściów.Planowaliśmy ten wyjazd od 2 tygodni i nie chcieliśmy teraz wszystkiego zmieniać. Ale przed wyjazdem pobiegłam do pediatry. Osłuchala Wojtka i oskrzela czyste, gardło leciutko zaczeriwenione a poza tym okaz zdrowia. Więc od czego ta gorączka, ja się pytam.Dzisiaj jest już lepiej ale jest jakiś taki słaby. Całe szczęście już tak nie marudzi i lepiej je. POdałam mu wczoraj eferalgam w czopkach, a teraz to tylko cebion i tantum verde. I w nosku mu coś jakby siedzi ale za nic nie mogę tego wyjąć. A mieliśmy iść na saneczki. Ech trudno się mówi.
Spadam bo moi rodzice wpadli na kawę.

reklama
Do góry