No witam!
100lat, 100 lat dla Lukasza Shirleyki!!!!
Mało mnie na forum bo u nas gorące przygotowania do wyjazdu. Jutro jedziemy w góry ;D Hanka zdrowa, jeszcze tylko Eurespal dajemy zapobiegawczo do niedzieli
Przed tym wyjazdem to normalnie pół domu trzeba spakowac! Wózek, łóżeczko, leżaczek, wanna, dmuchawa, zapas słoiczków na cały tydzien, narty, snowboard, nasze ciuchy i kosmetyki!! Dobrze ze mamy duży samochód, bo inaczej to trzeba by było przyczepe pożyczyc albo jechac Starem, hihi ;D
Frotko- ja tez mam ten plecaczek z żyrafką i do tego taką samą torbę dla mamusi. Lanserka na całego ;D
Beatko- głowa do góry. Upadki są wpisane w życie 8 miesieczniaka :
Aletko-
easy chyba wlaśnie chodziło o te obiadki na sniadanie. Mnie tez to troszke zaskoczyło bo sama nie miłąbym ochoty na zupke na sniadanie, ale skoro i Kornelia i Mamusia zadowolone to wszystko gra!! ;D
Oj
Lileczko -ja pamietam jak o wszytko pytałas, hihi, ale zdecydowanie najwiecej pytałaś o ruchy Mikiego :
Ciągle sie bido zamartwiałas ze za malo sie rusza, a teraz juz wiemy dlaczego! Dzieci ułozone miednicowo mają rączki ulożone w kierunku kregosłupa mamusi i ruchy są mniej wyczuwalne