reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witam,

Zyczonka dla Kubusia Janki z okazji miesiecznicy!!

Agast - ja tez chce wiedziec jaka to reklama, plizzz powiedz!!No i ciesze sie,ze Ty sie cieszysz,ze ciazy niet.
Tilli - hehe zdjecie bomba!! ;D
Aniaslu - wyslalam, mam nadzieje,ze doszlo bez problemow.
Asia - Zdjecia rewelka,masz sliczne dzieciaki!!
MamoGosi - okres dostalam 25 listopada,czyli prawie 6 miesiecy po porodzie, ale jest zdecydowanie obfitsza,ale wcale nie bolesna,co mnie cieszy,bo przed ciaza bolalo,oj bolalo ::)
Czarnulko - ajć!!
Minko - dzieki za gratki!!
Swiezynko  - ale Ty szczuplutka jestes!!No i slicznie sie prezentujecie na basenie!!

reklama
O i uroczego Tomcia Paluszka widzę :)
Assiu - u nas przy odzwyczajaniu od nocnego cycania właśnie były takie straszne ryki, ale trwało to tylko dwie noce, a teraz mała przesypia minimum do 4 rano bez przerwy, więc myślę, że było warto
Natko - no tak to jest niestety teraz z pracą.Mieć źle niedobrze, nie mieć źle też niedobrze. Ja nie narzekam, bo luksusów nie mamy, ale też niczego nam nie brakuje. Bardziej martwię się, że coraz trudniej będzie mi wrócić do pracy, im dłuższa będzie przerwa. A co do naszych znajomych z synkiem alergikiem, to ostatnie podejrzenia padły na mikroklimat w ich domu, bo mieszkają w takiej starej kamienicy. Okropne są te alergie i poszukiwania czynnika alergizującego
Agast - trzymam, żeby kaszelek Hani nie oznaczał nic poważnego, no i gratuluję propozycji zawodowej!!

Evik - my tez mamy tę książeczkę biedronkę i też mała pożera kuleczki z czułek.
Czarnulko - uważaj na siebie i na prezenty od teściowej ;)
Lila- gratuluję zdolnego syneczka, u nas na razie klocki są wyjmowane i wyrzucane. Wrzucaniem z powrotem zajmuje się matka ;)

A jeszcze Mondzi chyba pytała o Cebion, więc my mamy zalecenie dawać CebionMulti 5 kropelek na dobę, 1 kropelkę Vigantolu a Cebion zwykły, to daję tylko jak jakieś zagrożenie przeziębieniowe występuje...

no i tyle popisałam...
naprawdę bardzo trudno Was nadgonić... :)

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia

ślicznie dziękujemy za komplementy :-*
Czarnulko ja również dostałam w prezencie od teściowej nóż,ale jakos go nieuzywam (co za prezent wogóle ;))

Co do @ ja dostałam po porodzie w sierpniu,póżniej dopiero w grudniu i w styczniu też dostałam,powinnam dzisiaj dostać zobaczymy czy będzie.A karmię piersią tylko w nocy z raz i raz rano

Swieżynko świetne zdjęcia :D

Lileczko, mamamisi  właśnie tak powiedziałam jak się przeciełam :) ajć! Ale przestało już boleć :) No i trzeba będzie uważać na prezenty od teściowej hihihi

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA KUBUSIA JANKI :D

Asiu24 A te noże co od teściowej dostałam są moimi najlepszymi nożami :p i przeważnie ich tylko używam :) A przeciełam się już nie pierwszy raz ;) ::)

WItajcie w środowe przedpołudznie! Mężulek pojechał do tesco, ciekawe co przywiezie ;D
Ja też nie mam @ i wcale sie nie zanosi że dostane przy tej intensywnosci ssania przez małego, marne szanse. Moja bratowa nie ma @ już rok i 8 miesięcy, cały czas mała jeszcze ją ssa. mamoGosi czemu dłużej niż rok to niedobrze?
Ja to nawet bym chciała, gin mówi że jak zaczne @ to powinna wrócic mi jędrność pochwy, bo teraz to porażka, a operacja plastyczna nie wchodzi w gre bo dźwigam malucha, a po tym nie można nic podnosić. Pozostała mi nadzieja i ćwiczenia kegla  :-[
shirleyko z tym ziemniaczkiem, to na pewno chwilowe, spróbuj znowu za jakiś czas. Moze za wczesnie wyprzedajesz słoiczki? Mój mały wymiotował po tym hippie ziemniak z dynią. Odstawiałam wszystko na dwa tygodnie (tylko cyc)i spróbowałam znowu pomalutku, najpierw 3 łyżeczki, potem wiecej i teraz jest ok.

Wszystkiego co najlepsze dla Kubusia!

MamoGosi ja dostałam @ 4,5 miesiąca po porodzie mimo intensywnego karmienia piersią.
Teraz mam już za sobą 3 cykle 33 dniowe, właśnie spodziewam się kolejnej dzisiaj, ale jakoś nie widać...

Świeżynko ale z Ciebie laseczka! A z Wojtusia przystojniak.

Shirleyko dobrze, że alergen sprecyzowany. Teraz można go unikać.

A my zaraz pędzimy na spacerek i przy okazji do sklepu.

Hej dziewczyny

Nie wiem co sie stało ale konkretnie mnie z forum wczoraj wyrąbało :mad: Nie mogłam się zalogować bo nagle okazało się, że nie ma takiego użytkownika. Dziwne...No nic znowu się zarejestrowałam i oto jestem

A ja robie placek po wegiersku, ostatnio mezus cos wspominal to zrobie mu,niech mu bedzie milo,a co :p
Beatko - ojoj, no nic wazne,ze znowu jestes!!
MamoMisi - dziekuje za gratki ;D

Nie dziewczyny, nie wierze,ze nie wiecie o jaki wierszyk mi chodzi ::) Pamietacie,czesto na noworodku sie przewijal, pomozcie!!

Zanim sie pojawiles - pragnelam Cie,
Zanim sie urodziles - pokochalam Cie,
Zanim minela pierwsza minuta Twojego zycia - bylam gotowa za Ciebie umrzec.

To tak bylo czy nie tak,a jak nie tak,to jak???

reklama
Siem wtrącę ;D

Syneczku, zanim zostałeś poczęty - Pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś - Kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza godzina Twojego życia - Byłam gotowa za Ciebie umrzeć!!!

To?:)

Do góry