reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Agast Zdrówka dla Hani, mam nadzieje, ze kaszel okaże sie niewinnym pokasływaniem. Co do wyniku testu, to widocznie hormony szaleją po ciazy.
Mamogosi, Ja jeszcze nie miałam w ogóle @ po porodzie.
Aletko Brawa dla Kornelki za "papa". :)
Lileczko Brawa dla Mikiego za wrzucanie kolcuszków! :)
Czarnulko Ty to masz pecha, współczuje przecięcia, pewnie boli. :(

reklama
Doczytałam o pooglądałam :)
Tilli Tomciu Paluch słodki! I jaki zdolny! ;)
Asiu Masz śliczne dzieci, Waneska taka juz duża, a Robert sam stoi, nonono! :)
Shirleyko Przykro mi z powodu tej alergii na ziemniaka, tym bardziej, ze jest dobry w smaku i dzieci go lubia :( Jedyne pocieszenie, to tkie, ze juz wiesz na co Łukasz jest uczulony i bedzie mozna omijac to warzywko.

Shirleyko faktycznie nieciekawie z tą pyrą ::) No ale tak jak sama piszesz - lepiej wiedzieć. Może z czasem przejdzie... Życzę żeby układ z agast się sprawdził ;)

Cześć, Foremki!  :)

My znowu piszemy razem posta.  ;)

Wszystkim zdolnym dzieciaczkom gratulujemy osiągnięć!  :) Kurczę, ostatnio wzięło nas z mężem na sentymenty i doszliśmy do wniosku, że z jednej strony, to się człowiek cieszy, że dziecko tak rośnie i się rozwija, zdobywa nowe umiejętności, a z drugiej... troszkę szkoda, że to tak szybko mija i że nie da się trochę zatrzymać czasu...

Co do chorób, to Wojtuś 2 razy zaliczył zapalenie gardła, z czego tylko raz byliśmy u lekarza, a za drugim razem wyleczyłam go sama. Antybiotyku jeszcze nie mielismy. (tfffu, tfffuu!)

A z zabaw, to Wojtuś zaśmiewa się, jak mówię do niego: "Daj buzi!", no i wysmiewa mnie, kiedy go proszę: "Powiedz mama!"  :laugh: "Pa pa" jeszcze nie zajarzył, a "kosi kosi" go cieszy, ale sam jeszcze nie potrafi... Taki z niego mały leniuszek.  :laugh:

A na basenie też mielismy sesję zdjęciową i chyba nie oprę się, żeby sie nie pochwalić...  ;)

Aletko zanotowałam ;) Przekażę Ci jak się zobaczymy :)

Minko no właśnie, wszyscy lubią ziemniaka, ja też ;) Ale cóż poradzić. Tak jak pisze Easy liczę, że nie zostanie mu to na zawsze. No i oby na ziemniaku się skończyło, bo już naprawdę za długo to trwa i czas urozmaicać jakoś jedzenie.

Świeżynko Wojtuś polujący na kaczuchę piękny ;D

świeżynko, piękna sesja kąpielowa.
co do @, wybaczcie nie pamiętam, kto pytał, u mnie nadal nic. ale ja nadal dość intensywnie karmię cycem: 4 razy w dzień + jedno karmienie nocne. więc zakładam, że wszystko ok. ::)
i dalej w "tem temacie" czy warszawianki mogłyby mi dopomóc w znalezieniu nowego dobrego gina? mogłybyście, np. na priv, pruknąć mi namiary swoich, o ile jesteście z nich w 100 procentach zadowolone? bardzo byście mi pomogły, pliiiz.
shirleyko, najważniejsze, że alergen zidentyfikowany. :)

Dla Kubusia Janki sto lat z okazji ukończenia 8 miesiąca zycia!!!

Świeżynko Ślicznie wyglądacie! A jaka ty szczuplutka! :)

Shirleyko, a jak Wojtek sie na nia rzucił, jak już ją upolował!  :laugh: Piotr sie śmiał, że wyglądał, jakbym mu od tygodnia jeść nie dawała.  :laugh: I muszę Ci jeszcze napisać, że mocno Ci sekunduję w Twoich staraniach!  :) No i ziemniak??? Ale to rzeczywiście dobrze, ze już wiesz, co. Bo ja nie mogę wytropić alergenu u Wojtka...  :(

A, i co do @, to u mnie nadal niet. Cały czas karmie jeszcze piersią. I prawdę mówiąc, wcale mi tej @ nie brakuje.  :p Starania o rodzeństwo dla Wojtka i tak musimy jeszcze odłożyć, a tak to właściwie po co mi ona?  :p

Minko, mad, dzięki! Ja tak prawde powiedziawszy to już bym nawet chciała troche przytyć, bo wszystkie ciuchy ze mnie spadają. ::) Przewrotna to jest prawda, że trudno jest wrócić do wagi sprzed ciąży...

reklama
Kubusiu 100 lat!!!
b]Świeżynko[/b], Rito - piękne zdjęcia basenowe!!!
Asiu - świetne masz dzieciaczki :)
Aletko - gratuluję Kornelkowego "papa", u nas na razie jakieś nieśmiałe bliżej nieokreślone próby w tym temacie ;)
ale Mała ostatnio rozróżnia lampę i misia jak się ją zapyta "gdzie jest lampa" :) I pokazuje gdzie misio ma oczko, tzn. zazwyczaj trafia w nosek :laugh:
Shirleyko - przykro mi z powodu ziemniaczka, no i też trzymam kciuki za szybkie pojawienie się rodzeństwa dla Łukaszka

Co do @ to ja dostałam pierwszą 5,5 miesiąca po porodzie. Cykle mam niby regularne ale 40-43 dniowe!!! wcześniej ok.30 dniowe. Moja koleżanka dostała pierwszą @ 11 miesięcy po porodzie.Inna koleżanka zaszła w ciążę zanim pojawiła się pierwsza @ i teraz mają dwa urocze szkraby w odstępie 13 miesięcznym. Tak, że przeróżnie to bywa po porodzie...

Do góry