reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Rita – super zdjęcia z basenu.

Evik
– gratulacje dla Hanusi. Z wieżą taka sama frajda.

Tilli – oj sprytnego masz synka. Maciuś kiedyś miał taką wystającą troszkę nitkę z fotelika samochodowego. Nie wiem jak on to zrobił, ale powstała z niej wielka dziura!. Nasze maluchy chyba mają tylko sobie znane sposoby na niszczenie rzeczy.

Zmykam już. Przed nami ciężka noc bo musimy obudzić dwa razy Maćka: raz na założenie woreczka na mocz a potem na zdjęcie. Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie sprawnie bo rano o 5.00 pobudka do pracy/

reklama
Lila pisze:
Tytuly:
Glowa do gory,
Zdjecia,
Ojoj,
Od Szani,
Kawal na czasie bbrrryyyyyy,

To ostatnie, wczesniejsze wywalilam i tytulow nie pamietam.

A czy jest jakis trop, o co chodzi??
Mam prosbe, prosze przeslij te maile na adres aniaslu@grupaiis.pl. Cos jest ewidentnie nie tak, ale sprawdze co.
pozdrawiam
aniaslu
www.babyboom.pl

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA HANECZKI I DUZO DUżO ZDRóWECZKA

aGAST no super że jednak wyszło po twojej mysli a nie mówiłam hehe,super by było zobaczyć Cię w reklamie tak inaczej "na zywo" no ale cóż czego się nie robi dla dzieciaczków
Lila też dostałam meil z tym, adresem ale nie otwierałam tylko wyrzuciłam odrazu ;) tak dla bezpieczeństwa
No a Ja chora mam angine i Robert też znowu zaczyna pokasływaqć pewnie się zaraził odemnie buuuuA teraz pozanudzam Was fotkami hehe ;D

Mama mysli że ja to dziewczynka chyba :laugh: różowa bluzeczka hehe
obraz01769nd.jpg

jestem już duzy chłopczyk potrafię sam stać 8)
obraz01705dt.jpg

Nawet ze smoczusiem którego uwielbiam
obraz01698lg.jpg

A tak ubrała mnie moja siostra,chyba o siostrze marzy :p damskie czapki?
obraz01727cj.jpg

Dobrze że waneska ma tak super ciocię która pozyczyła jeje gre mamy co robić i dajemy chwilke odpoczynku mamie ;) ale nie za długo,żeby się nie przyzwyczaiła ;D
obraz01630rz.jpg

Wygrałem :laugh:
obraz01662hq.jpg

Moja zdolna siostra która tak mnie kosia

obraz01619lh.jpg

To narazie tyle mam nadzieje że wybaczycie za zaśmiecanie strony ;)

Agast cieszę się że test wyszedł negatywy. Zdrówka dla Hani!

Asiu bardzo fajne zdjątka. Super już Robert stoi!

Lila ja nie dostaję mail spod tego adresu.

Tilli Tomcio Paluszek bombowy!

Natko pod tym linkiem wkleiłam swoje przepisy: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2760.15.html Miłego gotowania!

To na mnie pora. Dzisiaj miałam bardzo aktywny komputerowo-forumowy dzień i pora go zakończyć.
Dobranoc :)

Asia super zdjęcia, ślicznie Robet stoi

Assiu moja mała tez ciagle w nocy cyca, mimo tego, ze przed snem dostaje butle 150 ml kaszki i cyca na dodatek, to budzi sie srednio co 2h i tatuś nawet niech nie próbuje do niej sie zblizyc bo drze sie jakby ją ze skóry obdzierali. Butelka z pisiem nie załatwia sprawy niestety. :(

Mam pytanie do dziewczyn, które ciągle karmią piersią, jak u was jest z tym  @. Ja w zasadzie na początku stycznia miałam raz cos podobnego do @ i trwało to 2 dni, potem na poczatku lutego też niby miałam jakies plamienie 1-dniowe. Poszłam nawet na usg zeby sprawdzic czy to nie przez ta spirale, ale okazało sie, że lezy jak ulał i wszystko ok. Macie juz normalne, takie jak przed ciążą okresy? Bo ja słyszałam, że jeżeli sie karmi to do roku może nie być @, a potem nalezy sie martwić.

dzien dobry :)
A ja dzisiaj robiąc rano dla męża śniadanie,przeciełam sobie środek dłoni :( kurcze,jak to boli :(
Asiu Zdjęcia prześliczne,i dzieci jeszcze bardziej śliczne :) Robercik to będzie przystojniacha ;)

czołem
ja dziś znów na popołudniu ::)
Mary poszła kimać, więc mam chwilkę, żeby napisć Wam, że macie śliczne dzieci (te na zdjęciach w nowych ava i podpisach) :)

agast noto sprawa jasna! Gratki fajnej propozycji, szkoda tylko, że nie dojdzie do realizacji... :( Przekaż proszę ode mnie i Mary spóźnione ale gorące za to buziaki z okazji 8 miesięcznicy!!!
TILLI Tomcio Paluch BOSKI ;D

Chorującym życzę DUUUUUUŻO zdrówka!!! Niech ta wiosna przychodzi, co wszelkie zarazy nas opuszczą i będziemy mogły cieszyć się piękną pogodą i naszymi bąblami :D

Buziaki!

reklama
Dzień dobry :)

Agast no widzisz, czyli zamiana zadziałała - spodziewam się, że w takim razie ja już jestem w ciąży, hm? ;) Szkoda z tą reklamą, ale ostatecznie najważniejsze, że byłaś najpiękniejsza i to właśnie Ciebie chcieli :)

Tilli oczywiście, że się boję dawać Smokowi cytrusy, ale z drugiej strony tak strasznie mi go żal, bo jest już taki duży, a tu ciągle tylko mleko i marchewka  :( Dostał tylko jedną cząstkę i jest pod uważną obserwacją :) Nie zamierzam tego namiętnie powtarzać, a tym bardziej nikogo nie namawiam ;)
Paluch piękny ;D

A' propos uczulenia, mam do Was pewien romans. Stopniowe wprowadzanie Smokowi warzywek odsłoniło wreszcie przyczynę wysypki, którą jest ni mniej ni więcej, tylko ZIEMNIAK. Dlatego tak długo to trwało, bo ziemniaka nikt nie podejrzewał, a on jest przecież praktycznie wszędzie. Trochę mi lżej, że już wiadomo, chociaż z drugiej strony chyba będę zmuszona zacząć gotować sama, bo bezziemniaczanych dań jest jak na lekarstwo.

W każdym razie w związku z powyższym mam mnóstwo słoiczków, które szkoda, żeby się zmarnowały. Chętnie je odstąpię którejś Warszawiance, za - powiedzmy - 1,50 zł od sztuki. Przepraszam, że nie oddaję, ale naprawdę cieniusieńko u nas z funduszami  :-[ :-[ :-[ Mam nadzieję, że wybaczycie.
Nie wiem na jakim etapie żywienia wszystkie jesteście i czy ktoś będzie zainteresowany, ale mam następujące dania:

HiPP Dynia z ziemniakami (dynia, ziemniaki), 125g, sztuk 12

HiPP Młoda marchew z ziemniakami (marchew, woda, ziemniaki), 125g, sztuk 13

Gerber Kukurydza z pietruszką i ziemniakami (kukurydza, pietruszka, woda, ziemniaki, skrobia kukurydziana), 130g, sztuk 4

HiPP Puree jarzynowe z indykiem (ziemniaki, kukurydza, woda, mięso z indyka, olej kukurydziany, sól jodowana), 125g, sztuk 2

HiPP Potrawka z ziemniakami i królikiem (woda, ziemniaki, mięso z królika, koper włoski, cebula, płatki ziemniaczane, olej kukurydziany, sól jodowana), 190g, sztuk 6  

Wszystkie są oczywiście nienaruszone i z długą datą przydatności :)

Dajcie znać, gdyby ktoś chciał, albo znał kogoś, kto chce ;)

Do góry