reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Aletko bardzo fajne zabawki. Widać akurat granatowy kluczyk ma w sobie to "coś".  :)
Szymek najbardziej lubi te zakazane nie-zabawki czyli pilot od telewizora, telefon komórkowy, kalkulator... ::)  i zastanaiwam się czy mu nie kupić takiej atrapy telefonu komórkowego. Nie wiem ile coś takiego kosztuje, ale jak znajdę to chyba się skuszę bo nasze telefony są w ciągłym zagrożeniu małych rączek i buzi.
Królują też inne nie-zabawki na przykład rolka od ręczników kuchennych, kawałek szeleszczącej folii, pudełko z chusteczek higienicznych, opakowania z kremów czy maści....
Dziwny gust ma mój syn... ::)  ;)

Lila ja też uwielbiam oglądać zabawki. Super pianinko ma Miki!

PaulaC pisze:
Królują też inne nie-zabawki na przykład rolka od ręczników kuchennych, kawałek szeleszczącej folii, pudełko z chusteczek higienicznych, opakowania z kremów czy maści....
Dziwny gust ma mój syn... ::)  ;)

no to witamy w klubie "dziwnych"  :D  :D

co do komórki zabawkowej, to ja bym, paula, nie robiła sobie złudzeń  ;) :angel: . no co ty nie wiesz, matka, że najfajowsze są te zabawki, którymi bawią się dorośli?!  ;D

ile godzin na dobę śpią wasze dzieciaczki (zliczając sen nocny + dzienny)??   ??? olka-demolka nie przekracza 12 h/ dobę. (choć o tyle mamy nieźle, że ustabilizowały nam się pory i długość drzemek, no i jedno karmienie tylko w nocy, odpukać.)

No to to chicco, na ktorym grala Kornelka zdecydowanie dla starszych dzieciaczkow,a pilota tez Miki dostal od nas do zabawy hehe,przeciez takie rzeczy,nie zabawki najlepsze ;D

Oj Mad u nas roznie,roznie, rozniasto,nawe nie pisze ile,bo raz jest to 1,5 godziny w dzien i nocka od 22 do 6, z 2 pobudkami na cyca,a raz spi 4 godziny w dzien i od 19 do 9 z 2 pobudkami na cyca,nic nam sie nie uregulowalo ::)

Mad pewnie masz rację, że się łudzę i muszę nadal chować telefony z zasięgu rączek mojego szkraba i wybić sobie z głowy, że jakaś imitacja telefonu będzie lepsza niż prawdziwy.  ::)
Co do snu to Szymek śpi w nocy 12 godzin z 1 przerwą na cyca między 5:30 a 6:30, a w dzień w sumie śpi ok. 2 godzin co daje 14 godzin snu na dobę.  :)

Wszystkiego najlepszego dla Hani Agast! Rosnij zdrowo i bezbolesnie!

Paula, u nas dokładnie takie same 'zabawki' są hitem. :laugh:

No chcialam napisac ze my tez spimy około 14 godzin na dobe i ze Hanki ulbniona zabawką tez są kluczyki takie jak ma Kornelia Aletki ;D Hania dostała je od TEŚCIOWEJ na gwiazdkę 8) A no i piloty od telewizora tez są zajefajne ale jak wyjęłam baterie i dałam Hance to nie była zadowolona bo nie dało sie mamie telewizora wyłączyc :laugh:

A no i łączę się w bolu z Lileczką bo mnie dzisiaj zaczęła boleć rwa :mad: Ból mi promieniuje na jedną noge. Masakra! To samo miałam w ciąży. Chyba kupie jednak dzisiaj ten test ::)

I jeszcze raz dziekuje za zyczenia w imieniu Hanny!

reklama
Krótko i na temat:

Co do telefonu: Smok mi już dwukrotnie dorwał komórkę i tak obślinił, że przez następne dwa dni nie działała klawiatura  ;D Na szczęście się naprawiło, ale teraz po prostu ją chowam - czego oczy nie widzą, tego pyszczkowi nie żal ;)

Piloty były hitem, dopóki nie pozbyliśmy się w zeszłym tygodniu telewizora ;) Teraz hitem jest WSZYSTKO INNE   :laugh:

Co do snu: 12 godzin w nocy (19-7) i około 2, max. 3 w dzień.

A co do priorytetów:
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA KSIĘŻNICZKI HANI! Dni wypełnionych deserkami i zawsze chętnych do zabawy rodziców ;)

:)

Do góry