reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Lileczko Krzesełko fajowe!!! :)
(nadal pisze nickami z Noworodka, nie obrazicie sie? Bo tak się juz przyzwyczaiłam ::))

reklama
No Shirleyko, ja w przeciwienstiwe do Ciebie juz wykorzystalam dziekanke,no i czas szkole skonczyc,a potem za jakas praca sie rozejrzec ::)O rany, to tyle jeszcze czasu :mad:

Hallo...

Lileczko, ano poszłam spać tak późno, bo się tak zdenerwowałam, ze nie mogłam zasnąć, więc najpierw sprzątałam kuchnię (stos naczyń, mycie kuchenki, itd - goście wieczorem byli) a potem sie co prawda położyłam, ale spać nie mogłam a dodatkowo Pitek sie co chwilę budził, chyba się zaczynają jazdy z zębami. Dziś cały dzień gryzie wszystko jak oszalały i skuczy... No, ale na szczęście przed chwilą zasnął a ja ale spróbuję nadrobić mega-zaległości...

Easy, gratuluję postępów Marysi!!!

Agast, gratuluję coraz lepszego zasypiania Hani! :)

Rita, to wspaniale z tymi bioderkami :) A prezenty superowe :)

Beatusku, strasznie mi przykro z powodu tych nocek, zwłaszcza, ze u nas dziś w nocy były pobudki też co pół godziny mniej więcej, myslałam, że nie wyrobię, a już widzę, że dzis nie będzie lepiej, bo budzi się co chwilę z płaczem :( Tak, czy owak trzymam kciuki, zeby u Was szybko się unormowały!!!

Beatko, te nasze Szkraby coraz bardziej "zmyślne| są, Piotrek też tak dyszy, kaszle i różne cuda wyczynia jak chce zwrócić na siebie uwagę :)
I gratuluję przewrotów!!!

Naya, oj, trzymam kciuki, żeby kaszki pomogły, napewno będzie dobrze i szpital Was ominie!!! Głowa do góry!!! I przesyłam buziaki

Lileczko, Piotruś na razie pije tylko z piersi, lekarka powiedziała, żeby z soczkami na razie się wstrzymać, zwłaszcza, że nawet owocków jeszcze nie daję, dziś spróbował znów troszkę jabłuszka (lizał sobie kawałeczek, który mu obrałam), no, ale to tylko takie próby...
No i Aletka ma rację - nigdy nie mów nigdy, ja jestem przekonana, ze się spotkamy!
A jak pyzy wyszły? ;)

Kasia77, nie przepraszaj, tylko pisz! :)

Magdulku, trzymam kciuki i za Wasze nocki :)

Evik, witaj :)

Wiolinko, wow, kolejne postępy widzę... :) gratuluję!!!
U nas karuzelka dawno poszła w kąt. A co do Sylwestra, to, o ile będziemy w Krakowie, to jest to chyba jedyna sensowna opcja poza siedzeniem w domu ;)
Gratulajce dla koleżanki :)

Shirleyko, zdradź proszę, gdzie zamówiłaś te kalendarze...

Aletko, my w zeszłym roku mieliśmy tylko białe światełka i muszę przyznac, ze wyglądało to po prostu ślicznie :)

Szkrabiku, gratuluję ślicznie przesypiającego nocki Tymka :)

Czarnulko, zdrówka dla Wikusi, a racją jest, że im młodsze dziecko, tym łagodniej ospę przechodzi, jak moje siostry były chore, a ja miałam chyba ze 4 latka, to mama mnie "specjalnie zaraziła", żeby było jak najszybciej po sprawie ;) Tak więc mam nadzieję, że i u Was szybko się to skończy. A zdjęcie w podpisie prześlicznościowe :)

Aletko nie 9 tylko 7,a nawet 5 ostatnio wyczytala mi z reki ;D Nie,nie ja nie bylam,tylko z kolezanka poszlam,bo bala sie sama i tak przy okazji mna reke uchwycila hehe ;D

No właśnie, ciężko jest sie przstawić :D

No to ja sie pożegnam, w końcu trzeba by cos w TV ogladnąć, bo nigdy nie mam czasu, a i mąż dopomina sie o uwagę ;)

Och, jak przyjemnie sączyć sobie czerwone winko  ::) Jednak niekarmienie w nocy ma swoje zalety ;)

Aletko co do lodówki, to moja jest świeżo zaopatrzona w geancie, także jak Ci się skończy kiełbasa, to zapraszam na makrelkę w kremie pomidorowym ;)

Lila ależ fajowy Miki na krzesełku :laugh: Ale on naprawdę już duży jest - po rączkach widać! A co do dziekanki, to czy mi się zdaje, czy Ty zaocznie studiujesz, hm? Ja teraz studiuję dziennie (tzn wieczorowo ale w trybie dziennym ;)) a mam Smoka, to może Ty dałabyś sobie radę z dwójką na zaocznych? Teściowa może i niefajna, ale raz na tydzień by się wnukami mogła zająć, nie? A co do pracy - skoro Arek Cię namawia, to może by zadbał o przychody?
Wiesz, te wróżki to różne są... ja Ci mogę powróżyć jakby co ;)

Megan proszę uprzejmie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74990091 z tym że jeszcze ich nie dostałam. Ale mogę dać cynk, jak dojdą, czy są tak fajne jak na zdjęciach. No chyba że weźmiesz w ciemno jak ja ;)

Dobranoc Minko :)

Ale fajnie, jak za starych dobrych czasów :D

Shirleyko, moi znajomi mają takie krzesełko i są niezwykle zadowoleni. Ale kupili je za ok. 300 zł, chyba na allegro :) Też bym takie kupiła, gdyby miało kółeczka  :laugh: Ale uważam, że kółeczkami nie powinnaś się przejmować, skoro i tak nie masz miejsca. Przecież każda z nas musi sobie dopasować sprzęty, no nie? ;)

Liluś, ale Miki ma cudowną minkę :D Zupełnie przyćmił to - jakby nie patrzeć - śliczne krzesełko :D

Megan, dzięki i życzę Wam przespanych nocek ;)

Hehe Shirleyko to zdjecie bylo robione dzien po slubie,bo to prezent na chrzciny, to sobie wyobraz jaki on teraz duzy ;D A studiuje zaocznie, na weekend Arek sie zajmie. A no i mam rente po ojcu, hmm,dosyc taka...hmmm...Nie namawiac!! Gdzie ja sobie rade dam teraz ze szkola, z dziecmi o raju hehe ;D ::)Szkoda,ze ta szkola jest jeszcze,gdyby nie to ... :p
Megan - wiecje nie robie :mad:Pierwsza tura poszla do smietnika,bo sie rozgotowala,a mieso w srodku surowe ::) A druga ture zjedlismy,bo wyszly rewelacyjne. Ale i tak wiecej nie robie,wole kupi niz stac przy tym. tylko ciekawe dlaczego pierwsze sie rozgotowaly ::)

Hehe wrozki to ja sie pisze, wrozcie mi wrozcie,ja tam lubie ;D

reklama
Do góry