reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Ale wy produkujecie tych stron :laugh:, co przychodzę do kompa to czytam zaległości i na pisanie nie starcza mi czasu, bo obowiązki wzywają, i tak w kółko... :D

No to jadę dalej po małej przerwie ;)

Szkrabikowski, powodzenia w szukaniu niani!!! A krzesełko fantastyczne i cena tez, he, he, he ;)

Shirleyko, gratuluję zakupu, kojec to jest fantastyczna rzecz. A krzesełko wygląda bardzo fajnie ale Aletka ma rację co do kółek...
No i dzięki za link, myślałam, że to od tej dziewczyny z NW, kalendarze wyglądały bardzo zachęcająco, ale cała "otoczka" wokół nich nie >:D

Aletko, A co do nadrabiania... Jenysiu, gonię Was i gonię i już zadyszki dostałam, a strony lecą jedna po drugiej ;););)
Aaaa... Chyba nadrobiłam!!!! :p

Minko, zaciskanie usteczek, to delikatnie powiedziane, mnie Pitek dziś w nocy 2 razy po prostu ugryzł. Normalnie aż wrzasnęłam... Ja nie chcę myśleć co bedzie, jak mu już te zęby całkiem wyjdą...
No a z tą wodą, to macie... Współczuję...
I bardzo cichutko gratuluję, żeby nie zapeszać zasypiania

Lileczko, ja nie mam karmi, buuuu :( :( :(

Mad, no suuuuper!!!

Aletko, bo to była masakra. Normalnie imadełko...
W takim razie idę po to winko ;) Może mi się lepiej zrobi, zwłaszcza, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będzie naprawdę ciężka noc. Pitek cały czas skuczy przez sen... :(

Megan no właśnie - ale nawet kiedy się okazało, że wszystko jest w porządku i ona w końcu powysyłała te kalendarze, to jednak to były tylko zwykłe jednostronne. A tu masz mnóstwo wzorów, poza tym widać, że facet ma jakiś zmysł estetyczny i nie skończy na wklejeniu paru misiów ;)

Lileczko, ależ któż by śmiał Cię do czegokolwiek namawiać! Przecież wszystkie wiemy, że dziecko to poważna i odpowiedzialna decyzja, którą należy podjąć samodzielnie i na trzeźwo  ;D Ale mój wróżbiarski zmysł mówi tak: żeby sprawdzić, czy naprawdę jest Ci pisane drugie dziecko, musisz spróbować - jak wyjdzie, to znaczy, że to przeznaczenie   :laugh:

Szkrabiku imienia dla Następnego?  ::) I jakie masz pomysły? U mnie dla dziewczęcia rządzi obecnie opcja Malina, ewentualnie Kalina, rozważam też Nataszę. A dla chłopca Maciuś i koniec. Chyba, że Tomuś ;)

reklama
Do góry