reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Ale wy produkujecie tych stron :laugh:, co przychodzę do kompa to czytam zaległości i na pisanie nie starcza mi czasu, bo obowiązki wzywają, i tak w kółko... :D

No to jadę dalej po małej przerwie ;)

Szkrabikowski, powodzenia w szukaniu niani!!! A krzesełko fantastyczne i cena tez, he, he, he ;)

Shirleyko, gratuluję zakupu, kojec to jest fantastyczna rzecz. A krzesełko wygląda bardzo fajnie ale Aletka ma rację co do kółek...
No i dzięki za link, myślałam, że to od tej dziewczyny z NW, kalendarze wyglądały bardzo zachęcająco, ale cała "otoczka" wokół nich nie >:D

Aletko, A co do nadrabiania... Jenysiu, gonię Was i gonię i już zadyszki dostałam, a strony lecą jedna po drugiej ;););)
Aaaa... Chyba nadrobiłam!!!! :p

Minko, zaciskanie usteczek, to delikatnie powiedziane, mnie Pitek dziś w nocy 2 razy po prostu ugryzł. Normalnie aż wrzasnęłam... Ja nie chcę myśleć co bedzie, jak mu już te zęby całkiem wyjdą...
No a z tą wodą, to macie... Współczuję...
I bardzo cichutko gratuluję, żeby nie zapeszać zasypiania

Lileczko, ja nie mam karmi, buuuu :( :( :(

Mad, no suuuuper!!!

Aletko, bo to była masakra. Normalnie imadełko...
W takim razie idę po to winko ;) Może mi się lepiej zrobi, zwłaszcza, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będzie naprawdę ciężka noc. Pitek cały czas skuczy przez sen... :(

Megan no właśnie - ale nawet kiedy się okazało, że wszystko jest w porządku i ona w końcu powysyłała te kalendarze, to jednak to były tylko zwykłe jednostronne. A tu masz mnóstwo wzorów, poza tym widać, że facet ma jakiś zmysł estetyczny i nie skończy na wklejeniu paru misiów ;)

Lileczko, ależ któż by śmiał Cię do czegokolwiek namawiać! Przecież wszystkie wiemy, że dziecko to poważna i odpowiedzialna decyzja, którą należy podjąć samodzielnie i na trzeźwo  ;D Ale mój wróżbiarski zmysł mówi tak: żeby sprawdzić, czy naprawdę jest Ci pisane drugie dziecko, musisz spróbować - jak wyjdzie, to znaczy, że to przeznaczenie   :laugh:

Szkrabiku imienia dla Następnego?  ::) I jakie masz pomysły? U mnie dla dziewczęcia rządzi obecnie opcja Malina, ewentualnie Kalina, rozważam też Nataszę. A dla chłopca Maciuś i koniec. Chyba, że Tomuś ;)

reklama
Do góry