reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Haha Wasze zdrowie! I maluszków! [powiedziała ciocia szkrabik popijając szałwię :|]

Shirleyko, krzesłko przekształcające się w stolik jest też plastikowy: http://arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=16 I ma również regulowane położenie oparcia, a tapicerka jest bawełniania, ale chyba daje się zdjąć do prania :D

Minko, współczucia z tą wodą :(

reklama
Lileczko Jasne, ze dołączam, ale Karmi niestety nia mam :( Ale za to mam milkiway, bounty i czekoladę z orzechami i rodzynkami :-[ Zaraz zaczne sie opychać :-[ No, ale skoro waga sprzed ciązy wróciła, to chyba moge co? ;D
Shirleyko, Lileczko Nie wiadomo kiedy te bakterie pójda sobie precz z wody, małz mnie pociesza, ze jak popada i poziom w naszej rzece sie podniesie, to odwołają alarm, ale czy napewno? ::) cały Rzeszów i okolice są w podobnej sytuacji, a ze sklepó znika woda mineralna w każdej ilości :(

Lila zaraz dołączę, tylko ktoś mi musi wino otworzyć, bo mamy skomplikowany korkociąg ;) a Mąż pod prysznicem. A póki co dojadam białą czekoladę z nadzieniem truskawkowo-rabarbarowym. Mniaaaaaaaaaaam :)

Szkrabik owszem, mam ten kolorek, co jest na miniaturce, która się niby powiększa, ale i tak g... widać  ;D W każdym razie są tam narysowane kaczuszki, żółwiki, pieski i misie koala :)

Aletko krzesełka fajowe, mnie też się bardziej podoba Grapi, może uda mi się przekonać teściową, że ukochany wnusio nie musi mieć wszystkiego chicco ;)
Natomiast mało się nie oplułam ze śmiechu jak zobaczyłam gratisy do wyboru  ;D

Kurczę, widzę, że te nieistniejące kółka rzeczywiście nie mają u Was dobrej prasy :(

No i oczywiście zapomniałam się rozejrzeć w ciuszkach dla siostry Czarnulki, ale obiecuję jutro to zrobić i ewentualnie dołączyć :)

Hehe strat w ludziach ;D
Szkrabiku jak tam czytam o tych twoich rozowych bobasach...Tak bym chciala!!!A jeszcze czekac musze ::)Choc Arek juz namawia na siostrzyczke ;D

My mamy wlasnie krzeslo drewniane, tez troche sie reguluje oparcie,ale troszke tylko, Jest bardzo fajne, a obicie siedzienia jest kubusiowo puchatkowe ;D

Zreszta czekajcie,zaraz znajde...

No to winko już jest  ;D Zdrowie Oleńki ze zdrowymi bioderkami i jej radosnej mamy Mad :D

Szkrabiku to krzesełko czy statek kosmiczny? Chyba bałabym się, że w nocy mnie zaatakuje  ;D

Lileczko skoro Arek namawia, to co stoi na przeszkodzie, żebyś dołączyła do - jakże zacnego - grona staraczek?  ::)

reklama
Ludzie dopiero udalo mi sie wyslac,dziewczyny, co Wy tak zasuwacie!! ;D
Aletko - moze byc,tylko niech Czarnulka adres poda :D
Mad - no to trzeba to opic, koniecznie, brawo,brawo,gratuluje :D

A ze zdjeciem to sie przechwalilam,bo na nim to widac Mikiego,a nie krzeselko, no ale pokaze jak juz napisalam,a co!! ;D
lila18oj.jpg

Tymi pokretlami sie wlasnie obniza oparcie ;D

A to krzeselko niebiesciutkie ktos zapodal,sliczne!!

Do góry