reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Haha Wasze zdrowie! I maluszków! [powiedziała ciocia szkrabik popijając szałwię :|]

Shirleyko, krzesłko przekształcające się w stolik jest też plastikowy: http://arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=16 I ma również regulowane położenie oparcia, a tapicerka jest bawełniania, ale chyba daje się zdjąć do prania :D

Minko, współczucia z tą wodą :(

reklama
Lileczko Jasne, ze dołączam, ale Karmi niestety nia mam :( Ale za to mam milkiway, bounty i czekoladę z orzechami i rodzynkami :-[ Zaraz zaczne sie opychać :-[ No, ale skoro waga sprzed ciązy wróciła, to chyba moge co? ;D
Shirleyko, Lileczko Nie wiadomo kiedy te bakterie pójda sobie precz z wody, małz mnie pociesza, ze jak popada i poziom w naszej rzece sie podniesie, to odwołają alarm, ale czy napewno? ::) cały Rzeszów i okolice są w podobnej sytuacji, a ze sklepó znika woda mineralna w każdej ilości :(

Lila zaraz dołączę, tylko ktoś mi musi wino otworzyć, bo mamy skomplikowany korkociąg ;) a Mąż pod prysznicem. A póki co dojadam białą czekoladę z nadzieniem truskawkowo-rabarbarowym. Mniaaaaaaaaaaam :)

Szkrabik owszem, mam ten kolorek, co jest na miniaturce, która się niby powiększa, ale i tak g... widać  ;D W każdym razie są tam narysowane kaczuszki, żółwiki, pieski i misie koala :)

Aletko krzesełka fajowe, mnie też się bardziej podoba Grapi, może uda mi się przekonać teściową, że ukochany wnusio nie musi mieć wszystkiego chicco ;)
Natomiast mało się nie oplułam ze śmiechu jak zobaczyłam gratisy do wyboru  ;D

Kurczę, widzę, że te nieistniejące kółka rzeczywiście nie mają u Was dobrej prasy :(

No i oczywiście zapomniałam się rozejrzeć w ciuszkach dla siostry Czarnulki, ale obiecuję jutro to zrobić i ewentualnie dołączyć :)

Hehe strat w ludziach ;D
Szkrabiku jak tam czytam o tych twoich rozowych bobasach...Tak bym chciala!!!A jeszcze czekac musze ::)Choc Arek juz namawia na siostrzyczke ;D

My mamy wlasnie krzeslo drewniane, tez troche sie reguluje oparcie,ale troszke tylko, Jest bardzo fajne, a obicie siedzienia jest kubusiowo puchatkowe ;D

Zreszta czekajcie,zaraz znajde...

No to winko już jest  ;D Zdrowie Oleńki ze zdrowymi bioderkami i jej radosnej mamy Mad :D

Szkrabiku to krzesełko czy statek kosmiczny? Chyba bałabym się, że w nocy mnie zaatakuje  ;D

Lileczko skoro Arek namawia, to co stoi na przeszkodzie, żebyś dołączyła do - jakże zacnego - grona staraczek?  ::)

reklama
Ludzie dopiero udalo mi sie wyslac,dziewczyny, co Wy tak zasuwacie!! ;D
Aletko - moze byc,tylko niech Czarnulka adres poda :D
Mad - no to trzeba to opic, koniecznie, brawo,brawo,gratuluje :D

A ze zdjeciem to sie przechwalilam,bo na nim to widac Mikiego,a nie krzeselko, no ale pokaze jak juz napisalam,a co!! ;D
lila18oj.jpg

Tymi pokretlami sie wlasnie obniza oparcie ;D

A to krzeselko niebiesciutkie ktos zapodal,sliczne!!

Do góry