Aletko Tak karmię piersią, ale wydawało mi się, ze bez dopajania to tylko jak na samej piersi, a jak je już zupki, to trzeba dopajać, ale skoro mówisz, że nie, to sie cieszę
Mamy, których dzieci chwytają sutka podczas karmienia, właśnie dzisiaj było mi to dane doświadczyć :
, no przyjemne to nie jest, o co jej chodzi?
Potem chyba już znalazłam przyczynę, nie była zbytnio głodna, bo jak dałam cyca po kapieli, to zjadła bez zacickania usteczek ;D
Dzisiaj u nas kolejny sukces, drzemki zasypiała sama w łóżeczku, az się boje chwalić, bo jeszcze zapeszę ;D
My na Mikołajki chyba juz nic nie kupimy małej, bo wczoraj dostała czerwone rajstopki a dzisiaj wylicytowałam nową sukienke na Allegro ze sweterkiem i to już chyba w ramach prezentu, zreszta na pewno dużo dostanie od cioc i dziadków ;D
Kojec, hm, fajna rzecz, ale na razie nie mamy na to przestrzeni i pieniedzy, może na wiosnę, chocciaz na wiosne spacerówka w planach, zle ożyjemy, zobaczymy
Zapomniałam wam napisac, że u nas cyrk z wodą jest, jakies zanieczyszczenia sa i trzeba gotować 10 min zanim mozna sie jej napic i gotowac do mycia niemowlaków, wiec mamy ubaw po pachy
przed kapielą, najpierw gotujemy gar wody, potem musi sie przestudzic, albo ewentualnie dolewamy mineralnej, fajnie nie??