reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko a Malinka? Taka słodka :)

No dobra, my tu gadu gadu, a tymczasem Smok jest nadal jedynakiem ::) Także pozwólcie, że wezmę resztę wina i udam się do małżeńskiego łoża ;)

Dobranoc :)

reklama
No to Wasze zdrówko :)
A ja zachorowałam na Ninę dla dziewczynki :)
Shirleyko, obejrzałam całą stronkę z kalendarzami, rzeczywiście fajne, choć ja, jak mam tyle do wyboru, to się gubię ;) A co do Kaliny, to dla mnie akurat nie bardzo. Miałam na studiach koleżankę, Kalinę, oknem to by ona nie wylaciała no i zraziłam się. A już przebojem było jak weszła na egzamin z Literatury muzycznej. Wykładowca patrzy w indeks, i mówi:"Hmmm... Kalina... a zna pani jakąś pieśń z tym imieniem?" A Kalinka: "No takkkk Kalinka, kalinka, kalinka maja..."  ;D I to było całkiem serio

Oooo. Shirleyko, winkiem mnie skusiłaś, ale to łoże, to był cios ponizej pasa ;D Bo ja akurat nie mogę... Generalnie ostatnio mam tak, że jak mogę, to nie mam ochoty zupełnie, a jak mam ochotę i to niemałą, to nie można. Ależ to niesprawiedliwe ;)

Aletko, Shirleyko, otóż dla kobiety Gabriela. Gabi, Gabrysia. Jak znam życie mężowi się nie spodoba :| Dla chłopca Natan. Już staram się męża przyzwyczaić, bo Tymka na początku też nie chciał  ;D Natomiast imiona dla Smoczego rodzeństwa śliczne :D Oprócz Maliny, ale to tylko dlatego, że mi się źle kojarzy, więc lepiej nie zwracać uwagi ;)

Niniejszym ogłaszam, że idę spać. Dobranoc :)

Jestem!!!No to Kalina Megan niezla hehe ;D

Tak,tak jakbym w te Wasze wrzoby wierzyla to piatki szybciochem dorobilabym sie ;D  hehe :p

Eeeeeeeeeeee!!!!! Co to jest za picie winka pod moją nieobecność, hę??????????Ale mi teraz smaka narobiłyście no no. O nie...za tydzień w sobotę siadam przed kompem, otwieram wino i piję ;)Oczywiście nie omieszkam Wam o tym napisać. Trzeba było dać cynka, ze dzisiaj wieczór winkowy to bym się przyłączyła. BUUUU

No to ufff.... ;)
Bo etap gadania samemu do siebie jest już niepokojący... ;)
Chociaż zdarza mi się jak gotuję :)
A Gabrysia, Szkrabikowski to też jest jakaś opcja u mnie. Ale raczej z naciskiem (w tej kolejce, rzecz jasna ;)) na Ninę, która być może będzie zdrobnieniem od Antoniny... Jak przekonam męża...

Tak, tak. Dla chlopczyka Natan, Tymoteusz - sliczne imiona,ale mezusia nie przekonam :mad:
A dla dziewuszki, hmm... Gabi, Gabrysia ladnie,ale Gabriela tak strasznie powaznie :p Oliwia, Maja bo mam fajne skojarzenia. A Arek chcial dla chlopca Archip ::)Po dziadku ::)On to ma dopiero pomysly ;D

reklama
Do góry