reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko a Malinka? Taka słodka :)

No dobra, my tu gadu gadu, a tymczasem Smok jest nadal jedynakiem ::) Także pozwólcie, że wezmę resztę wina i udam się do małżeńskiego łoża ;)

Dobranoc :)

reklama
No to Wasze zdrówko :)
A ja zachorowałam na Ninę dla dziewczynki :)
Shirleyko, obejrzałam całą stronkę z kalendarzami, rzeczywiście fajne, choć ja, jak mam tyle do wyboru, to się gubię ;) A co do Kaliny, to dla mnie akurat nie bardzo. Miałam na studiach koleżankę, Kalinę, oknem to by ona nie wylaciała no i zraziłam się. A już przebojem było jak weszła na egzamin z Literatury muzycznej. Wykładowca patrzy w indeks, i mówi:"Hmmm... Kalina... a zna pani jakąś pieśń z tym imieniem?" A Kalinka: "No takkkk Kalinka, kalinka, kalinka maja..."  ;D I to było całkiem serio

Oooo. Shirleyko, winkiem mnie skusiłaś, ale to łoże, to był cios ponizej pasa ;D Bo ja akurat nie mogę... Generalnie ostatnio mam tak, że jak mogę, to nie mam ochoty zupełnie, a jak mam ochotę i to niemałą, to nie można. Ależ to niesprawiedliwe ;)

Aletko, Shirleyko, otóż dla kobiety Gabriela. Gabi, Gabrysia. Jak znam życie mężowi się nie spodoba :| Dla chłopca Natan. Już staram się męża przyzwyczaić, bo Tymka na początku też nie chciał  ;D Natomiast imiona dla Smoczego rodzeństwa śliczne :D Oprócz Maliny, ale to tylko dlatego, że mi się źle kojarzy, więc lepiej nie zwracać uwagi ;)

Niniejszym ogłaszam, że idę spać. Dobranoc :)

Jestem!!!No to Kalina Megan niezla hehe ;D

Tak,tak jakbym w te Wasze wrzoby wierzyla to piatki szybciochem dorobilabym sie ;D  hehe :p

Eeeeeeeeeeee!!!!! Co to jest za picie winka pod moją nieobecność, hę??????????Ale mi teraz smaka narobiłyście no no. O nie...za tydzień w sobotę siadam przed kompem, otwieram wino i piję ;)Oczywiście nie omieszkam Wam o tym napisać. Trzeba było dać cynka, ze dzisiaj wieczór winkowy to bym się przyłączyła. BUUUU

No to ufff.... ;)
Bo etap gadania samemu do siebie jest już niepokojący... ;)
Chociaż zdarza mi się jak gotuję :)
A Gabrysia, Szkrabikowski to też jest jakaś opcja u mnie. Ale raczej z naciskiem (w tej kolejce, rzecz jasna ;)) na Ninę, która być może będzie zdrobnieniem od Antoniny... Jak przekonam męża...

Tak, tak. Dla chlopczyka Natan, Tymoteusz - sliczne imiona,ale mezusia nie przekonam :mad:
A dla dziewuszki, hmm... Gabi, Gabrysia ladnie,ale Gabriela tak strasznie powaznie :p Oliwia, Maja bo mam fajne skojarzenia. A Arek chcial dla chlopca Archip ::)Po dziadku ::)On to ma dopiero pomysly ;D

reklama
Do góry