reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Szkrabiku jeszcze raz gratuluje! jeju ale sie cieszę!!! taka radość bije z Twojego postu! zresztą nie dziwne :)

a no i chyba jednak tylko coś sie przyśniło czyli nie pora na kaszę. Czasem trudno za małą nadążyć ;D

Bo jest sie z czego cieszyc, Szkrabiczku nasz!!Tule Cie bardzo mocno i caluje w brzucholek!!

Teraz ja!!!

Witaj Assiu, strasznie długo Cię nie było! Mam nadzieję, że pokonasz to szkolenie i szybciutko śmigniesz do Martynki :)

Co do Agast to ja też ciągle i nieustająco czekam na wieści ;)

Wszystkie zdjęcia są super. Co do panienek - kurczę, faktycznie, sam czar i delikatność (MAry skutecznie zatarła poprzednie wrażenie po wielkim ochlejstwie;) ). Mój Totul jak się szczerzy do zdjęcia to reszty twarzy nie widać, tylko uśmiech ;)

Rany, ja mam sklerozę, przeczytałam wszystko i mi się pomieszało  ::)

A, spirali nie miałam.

A, wiem, co chciałam! Moja przyjaciółka właśnie zadzwoniła żeby się pochwalić, że w czerwcu będzie miała drugiego dzidziusia :) :) :) Okrutnie, strasznie się cieszę :) :) :) I wiecie co, tak się jakoś ciążowo zrobiło, że chyba kupię test na wszelki wypadek ;) mimo braku objawów. W związku z tą "epidemią" wróżę Shirleyce, że szybko się będzie chwaliła brzuszkiem :)

No nie wyślę tego posta, muszę do Szkrabika koniecznie: kochana jesteś, że przyleciałaś specjalnie do pracy, żeby do nas napisać. To na pewno dzidzia Cię ścignęła bo lgnie do towarzystwa czerwcowych dzieciaczków ;) Po Tymku wie, że to fajna brygada ;) Trzymajcie się cieplutko :) A ten fijoł to całkiem na miejscu ;)

szkrabikowski, no kochana jesteś ;D Ale leć kobieto do domku - połóż się, odpocznij... Dbaj o Was na maksa!!!
Lila no mina Mikiego jest podobna do mojej, jak wygłupiam się z Mary i mówię jej: "fofofofofą, fofą, fofą" ... a ona wtedy leje w pieluchę ;D

Frotko, a ktoś pytał o spiralę? Bo jak tak, to ja miałam i służę informacją, tylko z racji niebywalstwa na forum nic nie widzę ;) I bardzo dziękuję za pomyślną wróżbę - poprawiła mi humor :)

Easy Marysia przesłodka!!! A to fąfą, fąfą fą, to uwielbiam, do dziś używamy z rodzinie jak cos chcemy po angielsku powiedzieć ;D zwłaszcza szwagrowi Anglikowi ;D
Tilli Miki ma cudne blond włoski, no słodki jest! :D
Szkrabiku Aż się wzruszyła, jak przeczytałam, że spacjelnie do biura pojechałaś :) Uważaj teraz na siebie, tak po cichu ci zazdroszczę, ale niestety mój czas jeszcze nie nadszedł ::) ;)
Shirleyko Zważ na to, że niedawno skończyłas karmić piesią, więc cykle musza sie uregulować, ja jestem dobrej mysli, chodzi mi oczywiście o ciebie ;D

Lileczko kochana,mojemu Mikulcowi wyrosły kłaczki a twojemu zębolki,hehe.W tym punkcie nasi panowie sie rozminęli,ale co tam, później nadrobią i obie będziemy się cieszyć z "kompletnych" już Mikołajów ;D ;)
Szkrabikowski ech,napatrzeć się nie mogę na twój nowy suwaczek :o Boziu,jakie wspomnienia wracają...Ja też tak chceeeee ;D I jeszcze raz wieeelgachne gratki :)

reklama
Easy - a - h - a  ;D ;D Dziekuje za wyjasnionko,bo ja juz malo kumata jestem z racji godziny ::)
Shirleyko - sorki,ze sie wtrace,ale toTilli pytala o spirale w ostatnim poscie.
Tilli - no tak ;D

Do góry