Jeju ale miłe wiadomości na mnie czekają
No to potwierdzam, zrobiłam dzisiaj znowu test beta hcg (gonadotropina kosmówkowa) i wyszło ponad 2 tysiące. Znaczy wszystko ok, dzidzia musi być, bo coś wydziela, jestem w 6 tc.
Zresztą lekarz to potwierdził badaniem. Usg nie było jeszcze, za 2 tygodnie będzie. Nie mogę się doczekać ;D Co do starań to właściwie dobrze się nie zaczęły, a już powodzenie ;D
Yariva, Junonko, Minko, Tilli, Asiu24, Agast, PauloC, Beatko24, Asioczku, Liluś, Juciu, Rito, Aletko, Evik, Mamomisi, Nenyah, Magdulku, dzięki wielkie
Naya, dziękuję za te nieśmiałe i za te śmiałe też
Frotko, dzięki! Lekarz powiedział, że wątpliwości nie ma i ja sama najlepiej wiem, że w ciąży jestem
Mondzi, nie jestem tajemnicza, tylko nie dysponuję netem w domku. A jeśli na bieżąco nie napiszę to mi ze łba ucieknie - ot i cała tajemniczość
O mieszkaniu pisałam, a o dzidzi nie, bo nie byłam pewna i nie chciałam zapeszać. Ale teraz już wiem, że jest
I dziękuję za gratki
Shirleyko, najmocniej Cię przepraszam, ale ja właściwie nie rozpoczęłam jeszcze starań! Co prawda brałam pod uwagę możliwość zafasolkowania już teraz, ale sama nie wierzyłam w swoje szczęście
Teraz czekam na Ciebie, tylko się wyluzuj, na pewno się uda niebawem
Easy, dziękuję Ci pięknie, przyznaję, że ja też się cieszą jak jakaś szalona ;D :-[
Magdulku, śliczne zdjątka! Ależ Twoja Magdusia urosła
Martynko, dzięki wielkie!!! Ty też dbaj o siebie w tej Szkocji, żebyś wróciła do Martynki w miarę poskładana ;D
Minko, Wiki wygląda jak zwykle cudnie
Aletko, dziękuję ślicznie w imieniu własnym i fasolinki
Frotko, dzięki wielkie, szepnę jutro rano
Agast, co u Ciebie? Czy już coś wiesz? Ja też mam pryszcze na czole i mój mężyk sam powiedział, żebym test zrobiła, bo nie dość, że pryszczyki, to jeszcze paskudna jestem dla Niego jak hetera ;D Dziękuję za gratki
Junonko, ależ masz talent, no no, tylko pozazdrościć
Śliczne wdzianko
Tilli, Easy, śliczne macie dzieciaczki, na zdjęciach wyglądają tak słodko...
O matulu. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Czy zdajecie sobie sprawę z tego, że poleciałam specjalnie do biura, żeby z Wami popisać? W domu nadal neta niet, a ja za Wami tęsknię :-[
;D 8)