reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Agast ja to bym nie wytrzymała z tym testem 8) Nie mogłabym tak żyć w błogiej nieświadomości..Jak staraliśmy się o Mikołaja,to ja wariatka, latałam robić test po każdym seksiku,w czasie owulacji ;D Potem to już wstydziłam się chodzić do tej samej apteki po testy bo widziałam niedwuznaczne spojrzenia pań w okienku ;) A że mieszkam w małym mieście troche sie nalatałam żeby nie było obciachu.Ja to nawet nie czekałam do terminu następnej @,tylko robiłam te testy po 5-7 dniach..No i wkońcu udało się :laugh: ;D :laugh:

Easy hehe,to bierz przykład ze mnie i też postaraj się o takiego posta giganta,bynajmniej będzie co czytać ;D A że masz bardzo luźny i twórczy styl,bierz się do dzieła ;)

Magdulku gratulujemy zębolka,a Mikołajowe zębole jakoś nie śpieszą się z wyjściem i on dalej scerbaty ;)

Shirleyka trzymam mocno kciuki za twoje zafasolkowanie!! Pewnie zaniedługo to Ty obiweścisz nam radosną nowinę O0

PaulaC cieszę się wszystko dobrze po wizycie i u gina i rehabilitantki. Mi gin też po porodzie przyuważył niewielką nadżerkę,ale nic z tym niezrobił,kazał poczekać pół roku,do nastepnej wizyty.I jak byłam tydzień temu to po badaniu nic mówił na ten temat,a ja dupa wołowa zapomniałam się zapytać...Ale chyba gdyby coś tam było to by mi powiedział,co?Może dlatego zapomniałam,bo po porodzie coś często łapie infekcje i wburwiłam się na to.. :mad: I żeby mnie dobić, kazał odstawić tabletki anty i namawiał mnie na spirale ::) A ja panicznie się tego ustrojstwa boje..Słysząłam niezbyt pochlebne opinie i mam dylemat..I tu pytanie do reszty foremek..
Czy któraś z was miała zakładana spirale i jak to naprawde z nia jest?Bardzo boli przy zakładaniu?Sorki,że zadaje takie osobiste pytania,ale kogo mam się poradzić jak nie was czerwcóweczki ;)

Junonko Oliwka boska,no i widze że objawia nam się nowy talent na forum ;) Fajoskie ciuszki uszyłaś,naprawdę :)

No i żeby zaspokoić swoją próżność powklejam kilka fotek mojego brzdąca ;D,najwyżej mnie znielubicie,a co ;)

dsc00019resize0bn.jpg

dsc00021resize3rt.jpg

dsc00022resize2hz.jpg

dsc00026resize5kt.jpg

Hohoho,widzę że dziś dzień na wstawianie zdjątek ;)
Własnie zdązyłam wysłać swojego posta a tu niespodzianka :) Nie tylko ja wpadłam na ten pomysł,hihi..
Easy no to masz szczęscie że Marry też czasem jest trzeźwa,bo już zaczynałam wątpić ;) ;D

Magdulku i Minko macie przesłodkie dziewuszki,jak malowanie :laugh: Też bym chciała drugą mieć córunię...ciekawe co nam bozia ześle ;D

Junoko - Ty sciemniaro!!I Ty szyc nie potrafisz!!Sliczne te rzeczy!!
Agast - łeee, a myslalam, ze zrobisz :( No nic poczekam sobie :p Wspolczuje nocki!! A okres tez mi sie notorycznie spoznia wiec moze to i nie ciaza. Poczekamy zobaczymy.
SZKRABIKU OFICJALNE WIELKIE GRATKI!!!!!!!!!!!!!!
Easy - Marry slicznosci!!I zaraz mi tu mow,dlaczego takie tytul zdjecia?? hehe ;D
Martynko kochana,teskno tu za Toba!!Wpadaj do nas jak tylko bedziesz mogla!!
Naya - wspolczuje nocki.
MamoMisi - gratuluje decyzji przedewszystkim o nie cycaniu w nocy,no i gratki z okazji efektow!!
Minko - Wiki cudna!!I podpis rowniez!!
Magdulku - sliczna ta Twoja panna, i jakie fajne sukieniusie!!Nie ma to jak ubrac dziewczynke!!I gratuluje zebolka!!
Tilli - Mikolaj boski!!! Kiedy mojemu Mlodziencowi wloski wyrosna ::) Spirali nie mialam.

Easy no pewnie, że wiem, jakiego mam przystojnego Syna - wiesz ile czasu szukałam tatusia, który by mi to zapewnił?  ;D Dziękuję za kciuki (egzaminy już powoli się kończą szczęśliwie) i podziwiam rozwój kariery :) I to może lepiej, żeby Mary lulała babcia niż żeby ona sama chodziła ululana ;) Zdjęcia boskie, zgadzam się z Magdulkiem, że te oczki małej obgryzaczki są niesłychanie wyraziste. Oj, będziecie mieli trochę roboty, żeby wszystko w mieszkaniu pochować, kiedy zacznie po nim swobodnie tuptać  ;)

Magdulku zdjęcia śliczne :) A jakie ta Twoja córa ma uśmieszki urocze i zalotne, typowo dziewczęce - nie taki obśliniony dziąślaczy wyszczerz jak Smok ;)

Minko och, żeby to było takie proste, wyluzować. Ja mam to nieszczęście, że Łukasz nam wyszedł za pierwszym razem no i ciężko mi się przystosować do czekania, chociaż dopiero drugi cykl minął  ::) Strach pomyśleć, co będzie potem... A Wiki im starsza tym piękniejsza! Gdyby była z dziesięć lat młodsza, to poważnie rozważałabym zaproponowanie jej posady synowej ;) Zdjęcie z hipciem to natomiast szczyt śliczności. Człowiek się wgapia i rozbraja  :)

Martynko, czyli Asiu, no to Martynka i tak super zaawansowana w porównaniu do Smoka, któremu ani się śni siedzieć - czy to na kolanach czy gdzie indziej  ::) Mam nadzieję, że wyjazd nie będzie taki zły, że nie zatęsknisz się na amen no i dobra strona jest taka, że Martynka będzie miała trochę czasu córeczki z tatusiem. Wiesz jak to jest - z mamą nie o wszystkim można pogadać ;)

Tilli mój Mąż stwierdził, że Miki jest na tych zdjęciach podobny do Smoka :) tylko bardziej okrągły, bo Smoczątko jest teraz wychudłe po diecie  :mad: Ale tak samo radosny i przystojniacha z niego jak nie wiem  :D

Tilli super zdjęcia!!! wesolutki ten Twój kawaler przystojniacha!

Zreszta same rozchichrane dzieciaczki nam sie prezentują :)

Ależ ja lubie oglądać zdjęcia naszym pociech! a wiec za ciosem dziewczyny!!! :)

TILLI, uważaj bo CIę znielubię za wklejanie zdjęć takigo rozkosznego bąbla ::) Taaaa... akurat ;D A co do postów-gigantów to może i styl mam twórczy, ale pamięć kiepską hłe, hłe, hłe...
Co do spirali to niech mi ktoś tu jednoznacznie powie, czy w przypadku jej posiadania dochodzi do zapłodnienia??? Bo jeśli tak to jestem przeciwna. I nie chodzi o przekonania religijne czy cuś, ale o to, że jak sobie pomyślę ile walczyłam o Mary, i o moich Aniłoeczkach kochanych to jakoś nic mnie nie skłania do poparcia tej metody antykoncepcji. No ale oczywiście to JA i moja schiza, więc tym się, TILLI, nie kieruj ;)

Lila, oglądasz "Allo, allo" ? Tam była lekja języka obcego dla oficerów i właśnie używali takego wyrażenia ;D

Nie mogę wysłac, bo ciągle piszecie ;D

wiecie co narzekałam , że bede dzisiaj sama z Magdusia ale są tez plusy!Przynajmniej nikt mi nie mówi, że już wolę internet (czytaj babyboom) od mojego zazdrosnego męża ;D

Ale juz musze uciekac bo czas na kasze chyba

Jeju ale miłe wiadomości na mnie czekają :D No to potwierdzam, zrobiłam dzisiaj znowu test beta hcg (gonadotropina kosmówkowa) i wyszło ponad 2 tysiące. Znaczy wszystko ok, dzidzia musi być, bo coś wydziela, jestem w 6 tc. :D Zresztą lekarz to potwierdził badaniem. Usg nie było jeszcze, za 2 tygodnie będzie. Nie mogę się doczekać  ;D Co do starań to właściwie dobrze się nie zaczęły, a już powodzenie  ;D

Yariva, Junonko, Minko, Tilli, Asiu24, Agast, PauloC, Beatko24, Asioczku, Liluś, Juciu, Rito, Aletko, Evik, Mamomisi, Nenyah, Magdulku, dzięki wielkie :D Naya, dziękuję za te nieśmiałe i za te śmiałe też :D Frotko, dzięki! Lekarz powiedział, że wątpliwości nie ma i ja sama najlepiej wiem, że w ciąży jestem ;) Mondzi, nie jestem tajemnicza, tylko nie dysponuję netem w domku. A jeśli na bieżąco nie napiszę to mi ze łba ucieknie - ot i cała tajemniczość  :p O mieszkaniu pisałam, a o dzidzi nie, bo nie byłam pewna i nie chciałam zapeszać. Ale teraz już wiem, że jest :D I dziękuję za gratki :D Shirleyko, najmocniej Cię przepraszam, ale ja właściwie nie rozpoczęłam jeszcze starań! Co prawda brałam pod uwagę możliwość zafasolkowania już teraz, ale sama nie wierzyłam w swoje szczęście :D Teraz czekam na Ciebie, tylko się wyluzuj, na pewno się uda niebawem ;) Easy, dziękuję Ci pięknie, przyznaję, że ja też się cieszą jak jakaś szalona  ;D :-[ Magdulku, śliczne zdjątka! Ależ Twoja Magdusia urosła  :o Martynko, dzięki wielkie!!! Ty też dbaj o siebie w tej Szkocji, żebyś wróciła do Martynki w miarę poskładana  ;D Minko, Wiki wygląda jak zwykle cudnie :D Aletko, dziękuję ślicznie w imieniu własnym i fasolinki :D Frotko, dzięki wielkie, szepnę jutro rano :D Agast, co u Ciebie? Czy już coś wiesz? Ja też mam pryszcze na czole i mój mężyk sam powiedział, żebym test zrobiła, bo nie dość, że pryszczyki, to jeszcze paskudna jestem dla Niego jak hetera  ;D Dziękuję za gratki :D Junonko, ależ masz talent, no no, tylko pozazdrościć :D Śliczne wdzianko :D Tilli, Easy, śliczne macie dzieciaczki, na zdjęciach wyglądają tak słodko... :D

O matulu. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Czy zdajecie sobie sprawę z tego, że poleciałam specjalnie do biura, żeby z Wami popisać? W domu nadal neta niet, a ja za Wami tęsknię  :-[ :p ;D 8)

reklama
Easy - kiedys troche ogladalam,ale nie pamietam ::) A co to ma wspolego,da sie opisac?? ;D
Szkrabiku kochany Ty nie dziekuj!!Nie ma za co!! ;D

Do góry