Cofnęłam się do 1 lutego, żeby przeczytać dokładnie co się u Was ciekawego działo. Jest 18:52 – zaczynam pisanie posta. Oby starczyło mi wieczoru...
Shirleyko, no gdzie byłas jak Cię nie było??? Łukasz jest śliczny, wiesz? Rośnie jak na drożdżach... Witam w klubie nie karmiacych mam – Maria już też nie cyca. Co do papierosków to nie będę Ci moralizować
Za egzaminy trzymam kciuki, no i za starania też!!!
Junonko, mam nadzieję, że humor już lepszy niż 1 lutego?!? Podziwiam zdolności krawieckie!!!
Rito, pewnie dziewczyny Ci już odpowiedziały w sprawie mleka, ale dodam swoje „3 grosze” – Maria dostaje flachę mleka teraz 2 razy na dobę. Więc myśle, że Wojtuś ma mleka wręcz pod dostatkiem.
Mad współczuję absorbującego kwiatka. Nie wiem jak to jest, bo Mary nie uzewnętrznia jeszcze jakichś lęków separacyjnych, ale wyobrażam sobie, że musi być to nie do końca przyjemne... :
Aletko napiszę tylko, że dziękuję za wszystkie zdjęcia ślicznej i świetnie rozwijającej się Kornelki!!! Proszę o mnie nie zapominać przy kolejnych wysyłkach!!! A jakbym dostała też jakieś wybrane zdjęcia z różnych spotkań Warszawianek to byłoby SUPER!!! :laugh:
Beatko24 fajne wrażenia muszą być z tej podwodnej „torpedy”. U nas Raafał nie może się doczekać zapisania Mary na basen... bo to on będzie miał tę przyjemność z nią jeździć. 8 zębów powiadasz... w szoku jestem
. U nas się nawet nie zanosi... A co do rozwoju Mateuszka to się nie przejmuj opinią pani doktor – choćby na naszym wątku widać, że co pediatra to opinia...
PaulaC dziękuje za porady na GG :-*!!! A co do rehabilitacji to tak to już niestety jest... niby ok., ale jeszcze jedna wizyta... i jeszcze jedna... i tak do usranej śmierci mogłoby się wydawać... Dlatego ja już nie chodzę. Podziękowałam ładnie rehabilitantce i powiedziałam dość 8).
TILLI no posty-giganty tworzysz niezłe!!! ;D
Jest 19:45, a ja nadrabiam południe 2 lutego...
Lila zdjęcia Mikołaja czaderskie!!! Zdjęcie „taki ze mnie duży chłopczyk” opatrzyłam własnym tytułem „fofofofofą, fofą fofą”... Nie będę tłumaczyć dlaczego tak, ale jest po prostu WYPASIONE!!! ;D
Szkrabikowski, radośc wielką mi sprawiłaś swoją wiadomościa!!! Kochana, GRATULUJĘ z całego serca!!! Życzę Wam spokojnych miesięcy ciąży, dużo zdrówka i samych radości!!! Tak się cieszę :
Czarnulko, zdrówka dla Ciebie i Wiki!!!
Agast, czekam niecierpliwie na wiadomość co u Ciebie w sprawie „niespodzianki” ewentualnej!!! No i gratuluję raczkowania!!!
Wszystkim miesięczniakom - tym starszym (8) i młodszym (7) - życzę samych radości, pociechy ze "staruszków", pyszności, wypasionych zabawek i szybko nadchodzącej wiosenki!!!
Dziękuję wszystkim Dziewczynom, które przysyłają mi zdjęcia i filmiki na maila!!! Wasze pociechy są BOSKIE!!! Czekam na więcej...
U nas, cóż, ... kolejny tydzień minął.
W pracy troszkę więcej stresu, bo w końcu stałam się znów pełnoprawnym pracownikiem "imperium" (czytaj: posiadaczem setek różnego rodzaju haseł, profili, dostyępów, kodów, szyfrów... ), co wiąże się z pracą na pełnych obrotach. Od poniedziałku zaczynam pracę zmianową.
U Mary wszystko w porząsiu. Czasem pochleje, jak same widziałyście na ostatnio wklejonym przeze mnie zdjęciu
;D , ale przeważnie przyzwoita z niej i grzeczna dziewuszka. Babcia ją rozpuszcza - np. lula do spania - ale w to się nie wtrącam, gdyż niestety większość dnia spedzają razem, więc niech się rządzą. Tak jak wspominałam już Ricie, zrobiliśmy rewolucję jedzeniową, a przy okazji spaniową.
Niedługo (może nawet w tym tygodniu) mamy szczepienie na żółtaczkę, to się dowiem ile moja panna waży, bo mierzy 72 cm - wczoraj zmierzona została przez tatę.
Uff. Już.