reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

W koncu zobaczylam!! Moje dziecko samo sie podnosi do siadu z pozycji lezacej!! Aaa i kosi kosi robic zaczyna ;D Dumna jestem jak paw ;D

reklama
Lila, Ty mnie nie dobijaj takim opisem badania, bo ja czegoś takiego, to nawet jak byłam prywatnie, nie miałam okazji doświadczyć. No i generalnie, jest tak jak pisze Agast, "jak pani chce". Pytam ją wczoraj czy nie powinnam Tymkowi zrobić usg główki, bo ostatnio jest szybki przyrost. "Można zrobić". A jak mierzy, mówię jej, co jest, to nie może sama tego powiedzieć, tylko za każdym razem mam się zastanawiać czy trzeba czy też głupią znaleźli. Normalnie porażka.
Brawo dla Mikiego!

Agast, znowu głowa? Często to masz albo mi się wydaje. Wiadomo zmęczenie, niedospanie, ale może jakieś badania trzebaby zrobić.

No i dla Misi STO LAT!

Mondzi- dobrze Ci sie zdaje ze często, chociaż ostatbio zadziej. To niestety powikłanie po znieczuleniu zawnatrzoponowym :( Moze trwac kilka lat i jedyne co zdaniem lekarza mozna zrobic to łykac paracetamol i czekac az samo minie ::) To łykam ::) A jak odstawie Hanke od cyca to mam zrobic tomografie.

Agast, a na jakiej podstawie stwierdzono, że to po zoo? Bo mnie ostatnio parę dni bolała głowa i byłam u lekarki, zmierzyła ciśnienie, dała ćwiczenia na kręgosłup szyjny, no i skierowanie do neurologa. A ja o znieczuleniu jej nawet nie powiedziłam, ale mnie nie boli jakoś bardzo często.

Czarnulko, zobacz sobie na ten link - dziewczyna ma do sprzedania wózek dla dwójki dzieci, firmy Hauck.
http://www.noworodek.pl/child/phpBB2/viewtopic.php?t=25851

Generalnie po tym ze ja po porodzie mialam baaardzo silne bóle głowy, bo mi za duzo znieczulenia podali i jeszcze w szpitalu dostawałam paracetamol 12 razy na dobe!!!!! Oczywiscie moze byc wiele przyczyn, ale ta jest najbardziej prawdopodobna, a tomografie mogłabym juz teraz zrobic ale to wymaga odstawienia na dobe Hanki a ja na razie sobie tego nie wyobrazam ::) O neurologu nie powiedział ani słowa...

To pewnie będzie to, bo mnie po porodzie nic nie bolało. Zresztą ten mój szpital słynie z dobrych anestezjologów.

Dziewczyny temat naszych bzików coraz bardziej mi sie podoba  ;D
Lila brawo dla Mikiego!!! a co do sprzątania to czy ja napisałam ze mi się chce  8).Robię to bo "tak mam coś nie halo" a potem jęczę ,że zmęczona ,ze brak czasu dla siebie  ::) i wiesz takie tam...pierdoły!!
Paula cieszę się ,ze zrobiło Ci się cieplej  ;)
Mondzi tak mnie rozbawił tekst o "kiblu w pracy" ,ze śmiałam się w głos ,aż małż sie jakoś tak ...spojrzał dziwnie  :D.Fajnie to ujęłaś.
Agast współczuje tych bóli głowy.

SERDECZNOŚCI I SŁODKOŚCI DLA EMILKI OD JUNONKI I OLIWKI  :)

Wiolinko Ty juz myslisz o obcinaniu grzywki Agusi? Wiki ma tak długa, że muszę czesac na boczek, ale do głowy mi nie przyszło obcinanie :) Może dlatego, że widziałam ostatnio fotke rocznego synka znajomych, któremu własnie obcięto sama grzywke i musze powiedzieć, ze wygląda to nie za fajnie, bardzo oględnie pisząc, chociaż to pewnie zalezy od tego jak sie go przytnie ;)
Frotko Gratulacje ząbka! :)

Junonko, bardzo się cieszę, że udało mi się Ciebie rozśmieszyć. Chociaż o ten kibel, to już nie jedna wojna była :)

reklama
Mondzi - dziekuje Ci pieknie za gratulacje :) I nie chcialam Cie dobic, no co Ty!!Zycze Ci,zebys tez znalazla taka pediatre, blisko domu jaka i ja mam!!

Do góry