WITAM
Aletko Kornelia raczkujaca i z kotkirm SUPER- dziękuje za filmiki.
Lila molestuj meża niech Cię do mnie pusci ja będę miesiac samotna to fajnie byłoby mieć z kim pogadac
.Ale jak nie marzec to lipiec-spotkanie nie zając..na szczescie
Paula mam nadzieję ze już dobrze sie czujecie ,albo przynajmniej duuużo lepiej.I ze w końcu sie zrobiło ciepło.
Śnieżynko łączę sie z Tobą w bólu,moja panna już spać wogole nie chce,kurde zaśnie sama nie mogę powiedzieć tyle że co mi po 2 drzemkach po pół godziny.Wolałabym sto razy ,zeby spała raz ale za ty z 3 godziny!!
Widziałam temat o
pielęgnacji pupy.Ja przy każdej zmianie pieluszki przemywam chusteczkami nawilżonymi.Smaruję na zmianę soducremem i mascią pośladkową , a na noc niczym.Wietrzę zadek małej tak często jak tyko to możliwe.
Co do
nagości to również uważam ,że dzewczynka może widzieć mamę a chlopczyk tatę.Jakoś nie wyobrazam sobie widoku gołego ojca :
kurde chyba byłoby to jkies traumatyczne przeżycie ;D.Nie przypominam sobie aby u mnie w przedszkolu czy szkole było jakieś molestowanie sie przez dzieci nawzajem,ale pamiętam w zerówce jednego chłopca co chodził i zaglądał pani pod kieckę 8).
Co do
prasowania to ja już kiedyś pisałam ,ze prasuję wszystko i zawsze,łącznie z rajstopkami i tetrowymi pieluszkami,które również dośc często wygotowuję,mimo ze u nas one rowniez słuzą do osłony podczas jedznka.Nie wyobrazam sobie ubrac Oliwi czy siebie w niewyprasowane ciuchy.Nie ma to jak obsesja
Tak samo sprzątam co 2 dni łącznie z wycieraniem kurzy i myciem podłóg.Nawet jak sa czyste.Poźniej chodze i sapie sama do siebie,ze nie mam czasu dla siebie :
.Nienwaidze zmywac naczyń-NIENAWIDZĘ !! i nie cierpię równie mocno chowac ich z suszarki wrrrrryyyyyy.Ale robię to bo wyjścia nie mam.
Spadam bo moja panna obudziła sie po 25 minutach drzemki .Kurde ona chce mnie wykończyć no co za baba mała jedna no!!