reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO DLA WIKI ORAZ WOJTUSIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU!!!

Aletko na tym nowym noworodku nie wyświetlają się też nasze podpisy- są w postaci kodu.
Zgadzam się, że jest taki zwyczajny jak inne fora.
Potrzebujesz jeszcze namiary na Joakar?

Na obecnym zdjątku zagadkowym Tymek Mondzi  ;D

Rito bardzo fajne zabaweczki!

Evik witaj!

Wiolinko no ja wiem, że to z miłości i troski o nas, ale nie tylko kasa się liczy(przynajmniej dla mnie), a teraz wcale mało nie zarabia. Poza tym pożyczkę spłacimy już w lutym dlatego się wkurzyłam, że wymyśla.
Ale już mu przeszło. Pogadaliśmy i będzie szukał pracy najpierw tu w Polsce bo w tej pracy co teraz pracuje to już mu nerwy siadają i nie jest fajnie. Ma dość po 7 latach użerania się z ludźmi.(jest motorniczym).

No a teraz zmykam bo moi mężczyźni już wstali więc koniec pisania.

reklama
Witam!!

STO LAT,STO LAT,STO LAT, STOL LAT NIECHAJ ZYJA NAM ;D ZYCZONKA DLA POLROCZNIAKOW - WIKI I WOJTUSIA!!!!

Aletko - i nie boisz sie,ze w temp. pokojowej pic nie bedzie chciala??Bo moj nie cche wlasnie :(
Rito - to wszystko dla Wojtka???? Naraz????Wow!!Ile kasy wydalas??ile co kosztowalo??Super prezenty!!
Wiolinko - karuzelki juz nie mamy, jeszczy by sie lapiac podciagal do siadu,a to juz niebezpieczne ::)
Czarnulko - ladniutkie zdjatko w podpisie!!
Asiu - napisz co z Waneska!!A tesciowa co na to wszystko??Nadal ma w dupie??? Bo juz mnie zlosc ogarnia,dziecko sie meczy,a ta co? Nic??Pomoglaby cos,a nie jeszcze afery co rusz robi!!

I ja tez czekam na zdjecia, jesli prosic moge. Chociaz sobie poogladam ::)Ja tez chce sie tak soptykac!!!!!!!!!!!! :(Nigdy Was osobiscie nie poznamy z Mikim :(

Beatko i ja dzis mialam straszny sen :( Ze mi Mikiego porwali :(I nie moglismy go znalezc. Chyba za bardzo przezywalam wczoraj Twoj sen ::) Jak go tak szukalismy i szukalismy to obudzil mnie jesgo szczebiot :D Na szczescie sen sie skonczyl :D

Milego dnia,a ja dzis na obiad robie kulki z miesem w srodku( pyzy??). Hehe ciekawe jak mi wyjda, jeszcze chyba nie robilam ;DNo nic czas sprobowac ;D

Wszystkiego najlepszego dla naszych półroczniaków Wiki i Totulka  :)

Zapomniałam Wam chyba napisać, że Tymek już przesypia noce :o Dzisiaj obudził nas co prawda ok. 4 rano, ale to sporadyczny przypadek. W normalnych okolicznościach pada wieczorem i śpi do samego rana :D

Zagadką jest oczywiście Tymek Mondzi, a na poprzedniej stronie Miki Tilli 8)

Idę coś zjeść, dopóki mały ma drzemkę ;)

Przyznaję, że nocne pobudki 4-6 razy zwalały mnie z nóg. Po takiej nocy byłam nieprzytomna w pracy. A do tego mocnej kawy nie piłam, bo przecież jeszcze karmiłam. Ta słabsza natomiast nie zawsze działała wystarczająco skutecznie  ::) Teraz mogę pić co mi się chce i w związku z powyższym właśnie żłopię mocniejszą kawę ;) Pogoda straszna, ani skrawka słońca buuu :(

Bardzo dziękujemy za życzenia półrocznicowe :) Mam nadzieję, że z tej okazji Totulek postanowi wydorośleć i wreszcie uśnie!

Minko, przekaż Wikuni od nas najserdeczneijsze życzenia i mnóstwo buziaków :)

A teraz idę usypiać mojego "dorosłego" synka, któremu się wszystko poprzestawiało, i który myśli, że jest znowu noworodkiem i usypia z mamą!

Kurczę, co się stało??????????????????
Napisałam dziś w nocy (ok.2 ) krótki post z życzeniami dla Wojtka i Wiki i on gdzieś zniknął!!!!!!!!!!
Aletko, możesz mi to wytłumaczyć??????????? Bo widziałam go na stronie, pisałam go dodatkowo po tzw. update'cie bazy, który był chyba ok.1...

reklama
Aletko to napiszę maila do Joakar bo tylko taki namiar na nią mam.

Lila współczuję snu. No coś Ty?! Jasne, że się kiedyś spotkamy- bez dwóch zdań!!!

Czarnulko szybkiego powrotu do zdrówka Wikuni życzę!

Szkrabiku gratuluję przespanych nocek!

Mondzi gdzie jesteś???

Do góry