WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO DLA WIKI ORAZ WOJTUSIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU!!!
Aletko na tym nowym noworodku nie wyświetlają się też nasze podpisy- są w postaci kodu.
Zgadzam się, że jest taki zwyczajny jak inne fora.
Potrzebujesz jeszcze namiary na Joakar?
Na obecnym zdjątku zagadkowym Tymek Mondzi ;D
Rito bardzo fajne zabaweczki!
Evik witaj!
Wiolinko no ja wiem, że to z miłości i troski o nas, ale nie tylko kasa się liczy(przynajmniej dla mnie), a teraz wcale mało nie zarabia. Poza tym pożyczkę spłacimy już w lutym dlatego się wkurzyłam, że wymyśla.
Ale już mu przeszło. Pogadaliśmy i będzie szukał pracy najpierw tu w Polsce bo w tej pracy co teraz pracuje to już mu nerwy siadają i nie jest fajnie. Ma dość po 7 latach użerania się z ludźmi.(jest motorniczym).
No a teraz zmykam bo moi mężczyźni już wstali więc koniec pisania.
Aletko na tym nowym noworodku nie wyświetlają się też nasze podpisy- są w postaci kodu.
Zgadzam się, że jest taki zwyczajny jak inne fora.
Potrzebujesz jeszcze namiary na Joakar?
Na obecnym zdjątku zagadkowym Tymek Mondzi ;D
Rito bardzo fajne zabaweczki!
Evik witaj!
Wiolinko no ja wiem, że to z miłości i troski o nas, ale nie tylko kasa się liczy(przynajmniej dla mnie), a teraz wcale mało nie zarabia. Poza tym pożyczkę spłacimy już w lutym dlatego się wkurzyłam, że wymyśla.
Ale już mu przeszło. Pogadaliśmy i będzie szukał pracy najpierw tu w Polsce bo w tej pracy co teraz pracuje to już mu nerwy siadają i nie jest fajnie. Ma dość po 7 latach użerania się z ludźmi.(jest motorniczym).
No a teraz zmykam bo moi mężczyźni już wstali więc koniec pisania.