reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej ;)
Mikiemu życzę wszystkiego co najlepsze, najsmaczniejsze i najweselsze ;D

Juciu, niestety w kwestii wózka Ci nie doradzę, bo sama mam Nestora, ale chciałam napisać, że 5 m-c to wcale nie za wcześnie na wózek. Ja kupiłam wózek kiedy byłam w 20 tc., nie wierzę w żadne przesądy i wszystko jest ok :)

Beatusku, przykro mi, że macie taki problem. Mam nadzieję, że ząbki wyjdą szybciutko i Iguś będzie normalnie jadł.

Lila, Beatusku, dzięki za pocieszenie. Pędzluję Małemu pyszczek i już wygląda to lepiej 8)

PaulaC, Easy, gratuluję postępów maluszków, zakończenia rehabilitacji, życzę pomyślnych wyborów w sprawach zawodowych 8)

Rita, gratuluję udanych zakupów :)

reklama
Rety, chyba znowu będzie tasiemiec :D Postaram się streszczać.

Miki, Bartku, Nadiu i Kubusiu - wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia kolejnego miesiąca! Odkrywania codziennie nowych ciekawych rzeczy do robienia, smacznego jedzonka, szybkiego zasypiania i uśmiechania życzą ciocia Wiolinka z Agnieszką

Agniesia dziękuje ciotkom Megan, Aletce, Shirleyce i innym których Mamusia nie zapamiętała za gratulacje pełzania. Z tej to też okazji udało jej się samej dziś klęknąć kilka razy (tak jak do 'kociego grzbietu')!!! Tzn. podniosła i pupę i brzuszek i opierała się na kolankach i rączkach!!! Dodam że robi to jak jest w super humorze, najczęściej chichrając się. Może to jest klucz do rozwoju :D ? Już zastanawialiśmy się dziś z Adamem jak przemeblować pokój, chronić komputery i że trzeba wynieść kwiatki które stoją na podłodze... Jutro wielkie przemeblowanie robimy!
Acha. Dziś też zniżyliśmy poziom... łóżeczka :D Mam dylemat, czy zostawić karuzelkę. Czy Wy jeszcze je macie? Agnieszka nawet teraz jest w stanie złapać grzechotki, jak leży na brzuszku i podniesie rączkę do góry...
Rita, Pauli, Easy gratuluję dobrych wieści z wizyt u ortopedów i ich pochodnych :laugh:
Naya, trzymam za Was mocno kciuki!!!!! Przypomina mi się koszmar jaki przeżyłam jak Agniesia miała 2 tygodnie i w ciągu 4 dni schudła 90g...
Ania, Asia - życzę Waszym pociechom aby wizyta u dentysty minęła jak najszybciej! Kurczę, co to jest, że teraz już takie maluchy muszą chodzić do dentysty :mad:
Paula, rozumiem Twoją złość ale pomyśl sobie też potem, że mąż tak myśli o tym zarabianiu bo Was kocha i chce dla Was jak najlepiej, żeby niczego Wam nie brakowało i żebyście szybko kredyt spłacili i nie mieli już go na karku (o ile dobrze pamiętam, że spłacacie)
Junonko, a czy dziecko w ogóle musi coś pić oprócz cyca? Sorki, że się pytam, ale nie wiem :-[
Kasia77, to razem z Tobą chodziłam na szkołę rodzenia? Musimy się koniecznie spotkać. Chodzisz już do pracy? Bo ja właściwie nie. Może się umówimy w tygodniu w parku przy kościele na przykład?
Aletko, gratuluję siadania. Sama siadła, nono! To naprawdę COŚ :D
Megan, a Piotrusiowi ząbka, choć go niestety nie widziałam :( A ten Wasz Sylwester to super sprawa. Wybieracie się w tym roku?
Minko, gratuluję fajnej nocki i zasypiania.
Easy, a może Mary chce spać na brzuszku? Agniesia tylko tak śpi :D Tak zdecydowanie dłużej śpi w dzień. A w nocy nie wiem. Tak ją kładę i już :D
Beatusek, gratuluję ząbków. To chyba szybko Wam wychodzą :D
Beatka, gratuluję obrotów. Wreszcie się Mateusz ruszył!
Ale się tych gratulacji zebrało :D Chyba wiele z naszych dzieciaczków przeżywa teraz 'na dniach' jakieś 'skoki wzrostowe' :D
Igusku, no to nie wiem. A daleko ten basen od stacji albo od Traktu (czyli od autobusu)?
Szkrabiku, cieszę się, że pędzelkowanie daje efekty.
Rita, wow, ale zakupy :D

Frotko, Megan, Nenyah, Shirleyko, Wojtusiu, Piotrusiu, Natanie i Smoku dziękujemy za dzisiaj :D Buziaki!!! Cziekamy z niecierpliwością na zdjęcia! Aż nie wiem, o czym pisać :) Najbardziej się ubawiłam jak maluchy siedziały razem na kanapie i się sobą 'interesowały' Musimy to częściej powtarzać :D

A dziś moja dość bliska koleżanka urodziła córeczkę Amelkę :D ! A ja ze 3 razy zastanawiałam się, czy do niej nie zadzwonić i widać że dobrze robiłam :D

Witajcie!!!!
Miałam pisać popołudniu bo schiza mineła. Jednak rozmawiałam z naszą Asia na gg i strasznie przykro mi się zrobiło. Widze ,ze Asia nie pisała nic dzisiaj. Biedna Waneska dusić sie zaczeła i przyjechało pogotowie. Aśka wystraszona ,wszystko przez to,ze nie ma kasy na leki :( :( :( :( :( :( :(
Rozmawiałam z mamą pracuje w pogotowiu powiedziała,że konieczne jest leczenie takiej choroby. Bozzie jak ,jak przecież nie mają pieniedzy. Jakie to niesprawiedliwe.Asiu napisz co u małej !!!
Dobranoc

Cześć,
ja na chwilę, bo już na oczy nie widzę, nie nadrobię tego, co dzisiaj napisałyście :(
Chciałam tylko zaległe życzenia dla pieciomiesięczniaków przekazać (przeoczyłam wcześniej zaaferowana półrocznicami, przepraszam) - sto lat, sto lat i wszystkiego najlepszego :)
Megan, Nenyah, Shirleyko, Wiolinko, dziękuję za przemiłe spotkanie :) Agniesiu, Łukaszku, Nati, Piotrusiu - Wojtek pozdrawia serdecznie śpiewając i chrumkając (śpiewem to się chyba od Smoka zaraził ;) ). Miał mnóstwo wrażeń dzisiaj, bo jak tylko posadziłam go w foteliku, natychmiast zasnął i spał aż go z niego nie wyciągnęłam ;)

A teraz uciekam spać. Jutro jedziemy po fotelik a potem ma nas odwiedzić moja siostra :) Dobranoc.

Mikołaju i Bartku,Nadiu i kubusiu,Wszyskiego naj naj najlepszego! Oraz wiele zdrówka życzy ciocia Aga i Wikusia :)

Teraz nie mam za wiele czasu by z wami popisać :(
Ciągle mam cos do roboty :(
Juz jestem zmęczona :(
Ale zawsze wieczorkiem puznym zaglądam do was,popatrzec co naskrobałyście :)

Rito- super zabaweczki kupiłas, ale czy aby nie za dużo??  ;D
Co do prezentów to ja kupiłam dzisiaj: dla mamy- jej ulubione perfumy, dla przyjaciółki- skórzane rękawiczki w jej ulubionym ciemno fioletowym kolorze i dla siostry- robioną na szydełku turkusową chustę :)

SERDECZNE ŻYCZENIA DLA NASZYCH MAŁYCH PÓŁROCZNIAKÓW -WIKI I TOTULKA  :-*

ZAGADKA
zagadka0cd.png

reklama
Dzień dobry :)

STO LAT DLA SIASI I TOTULKA  :D

Co do Noworodka to fakt, że jest teraz taki sam jak wszystkie inne fora, chociaż ja nie byłam fanką poprzedniej szaty graficznej ;)

Widzę, że piszecie o prezentach - ja załatwiłam większość zamawiając kalendarze ze zdjęciami Smoka - sztuk 7 ;D Dla wszystkich babć i cioć. No ale został mi jeszcze dla Męża, i tu mam ogromny problem. Zero pomysłów :(
Także gdyby ktoś mnie chciał zainspirować, to jestem otwarta ;)

I my też bardzo dziękujemy Warszawiankom za spotkanie :D

Do góry