Rety, chyba znowu będzie tasiemiec
Postaram się streszczać.
Miki, Bartku, Nadiu i Kubusiu - wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia kolejnego miesiąca! Odkrywania codziennie nowych ciekawych rzeczy do robienia, smacznego jedzonka, szybkiego zasypiania i uśmiechania życzą ciocia Wiolinka z Agnieszką
Agniesia dziękuje ciotkom
Megan, Aletce, Shirleyce i innym których Mamusia nie zapamiętała za gratulacje pełzania. Z tej to też okazji udało jej się samej dziś klęknąć kilka razy (tak jak do 'kociego grzbietu')!!! Tzn. podniosła i pupę i brzuszek i opierała się na kolankach i rączkach!!! Dodam że robi to jak jest w super humorze, najczęściej chichrając się. Może to jest klucz do rozwoju
? Już zastanawialiśmy się dziś z Adamem jak przemeblować pokój, chronić komputery i że trzeba wynieść kwiatki które stoją na podłodze... Jutro wielkie przemeblowanie robimy!
Acha. Dziś też zniżyliśmy poziom... łóżeczka
Mam dylemat, czy zostawić karuzelkę. Czy Wy jeszcze je macie? Agnieszka nawet teraz jest w stanie złapać grzechotki, jak leży na brzuszku i podniesie rączkę do góry...
Rita, Pauli, Easy gratuluję dobrych wieści z wizyt u ortopedów i ich pochodnych :laugh:
Naya, trzymam za Was mocno kciuki!!!!! Przypomina mi się koszmar jaki przeżyłam jak Agniesia miała 2 tygodnie i w ciągu 4 dni schudła 90g...
Ania, Asia - życzę Waszym pociechom aby wizyta u dentysty minęła jak najszybciej! Kurczę, co to jest, że teraz już takie maluchy muszą chodzić do dentysty
Paula, rozumiem Twoją złość ale pomyśl sobie też potem, że mąż tak myśli o tym zarabianiu bo Was kocha i chce dla Was jak najlepiej, żeby niczego Wam nie brakowało i żebyście szybko kredyt spłacili i nie mieli już go na karku (o ile dobrze pamiętam, że spłacacie)
Junonko, a czy dziecko w ogóle musi coś pić oprócz cyca? Sorki, że się pytam, ale nie wiem :-[
Kasia77, to razem z Tobą chodziłam na szkołę rodzenia? Musimy się koniecznie spotkać. Chodzisz już do pracy? Bo ja właściwie nie. Może się umówimy w tygodniu w parku przy kościele na przykład?
Aletko, gratuluję siadania. Sama siadła, nono! To naprawdę COŚ
Megan, a Piotrusiowi ząbka, choć go niestety nie widziałam
A ten Wasz Sylwester to super sprawa. Wybieracie się w tym roku?
Minko, gratuluję fajnej nocki i zasypiania.
Easy, a może Mary chce spać na brzuszku? Agniesia tylko tak śpi
Tak zdecydowanie dłużej śpi w dzień. A w nocy nie wiem. Tak ją kładę i już
Beatusek, gratuluję ząbków. To chyba szybko Wam wychodzą
Beatka, gratuluję obrotów. Wreszcie się Mateusz ruszył!
Ale się tych
gratulacji zebrało
Chyba wiele z naszych dzieciaczków przeżywa teraz 'na dniach' jakieś 'skoki wzrostowe'
Igusku, no to nie wiem. A daleko ten basen od stacji albo od Traktu (czyli od autobusu)?
Szkrabiku, cieszę się, że pędzelkowanie daje efekty.
Rita, wow, ale zakupy
Frotko, Megan, Nenyah, Shirleyko, Wojtusiu, Piotrusiu, Natanie i Smoku dziękujemy za dzisiaj
Buziaki!!! Cziekamy z niecierpliwością na zdjęcia! Aż nie wiem, o czym pisać
Najbardziej się ubawiłam jak maluchy siedziały razem na kanapie i się sobą 'interesowały' Musimy to częściej powtarzać
A dziś moja dość bliska koleżanka urodziła córeczkę Amelkę
! A ja ze 3 razy zastanawiałam się, czy do niej nie zadzwonić i widać że dobrze robiłam