reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Asioczku - slicznie wygladasz!!!!Jaki brzuchal!!!Ja tez chce!!
Minko, Easy - dzieki ;D Minko pieczarkowa ja tez jadlam,ale dzis to byla grzybowa ::) D

Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi, mam nadzieje,ze nic nie bedzie,bo to i tak przeciez taka sztuczna byla ;D

Easy tez uwielbiam jezdzic ;D

No i musialam sie zalapac na 200 stronice hehe ;D

reklama
No to poszedł urwis mój jeden spac wreszcie! Wystarczy taka pochwalić do ciotek ze pieknie spi w dzien i zaraz córka pokazuje ze moze spac tylko 40 minut łącznie ::) :mad: No cóż, i takie dni sie czasem zdazają. Mam nadzieje ze chociaz w nocy teraz bedzie spała, chociaz u niej to nigdy nie wiadomo.
Paula- gratulacja dla Szymka ze wrócił na stare tory i przespał całą noc! Dla nas to jak na razie chyba nieosiągalne ::)

Asioczku- no brzuchol pierwsza klasa!!! Jaki wielki!!!!!!!!

Ehhh to mi się marzy dom z dużym ogródkiem. Jeju ale bym sobie ten ogródek fajowo zrobiła...oczka wodne, skalniaki, kwiatki...
Chociaż nie żałuję, że wychowałam się w blokowisku. Dzieciństwo miałam naparwdę fajowe. Zabawy na podwórku z dzieciakami...w gonito, szukano, w klasy. Latem robiliśmy z kocy duży namiot, w którym potrafiło siedzieć 10 osób. Za dużo miejsca to my w nim nie mieliśmy ale wtedy dla nas najważniejsze było to, że możemy w nim pól dnia przesiedzieć. Oczywiście trzeba było mieć specjalne pozwolenie. Jak się nie przynioslo koca , z którego można było zrobić lub powiększyć namiot to nie miało się prawa do tego by do niego wejść he he. Mieliśmy też własny sąd i jeżeli ktoś coś przeskrobał to wszyscy sie zbierali był oskarżyciel i obrońca a także ława przysięgłych i odbywała się rozprawa. Heh jak to sobie przypominam to aż mi sie chce śmiać.

Asioczku Brzuszek super! :)
Lileczko, a uszka z grzybami sie liczą? ;) Bo takowe pochłaniałam w święta i tez nic niuńce nie było :)

Lila - bardzo fajne!!!Chciałabym zeby mój syn też miał takie wspomnienia ale zdaje sobie sprawę, że to raczej niemożliwe. Teraz są inne czasy. Coś innego bawi dzieci. Kiedyś cały blok się u nas zbierał i skakaliśmy w linkę (chłopacy też)...pies goni kiełbasę i takie tam...Teraz już tego nie ma. Dzieciaki siedzą w domu z pilotem w ręce albo grają na komputerze. A zabawa w podchody jezzzu jakie to było fajowe.

No i w ogóle teraz mieszkać w blokowiskach majac dzieci to strach. U nas to jeszcze tak źle nie jest ale na innych osiedlach chodzą takie ekipy, że szkoda gadać. A jak widzę za przeproszeniem tych gówniarzy z ćmikami w buzi to aż mi ręka puchnie. Nie wiem co Ci rodzice robią i gdzie oczy mają???

No pewnie Minko!!To widze,ze Wy odwazne w te swieta bylyscie,ja to sie balam ::)

I tutaj masz racjeBeatko!!Niestety, smutne to :(

Wiecie co ja ciagle pisze bez polskich znakow,nie wkurza Was to?? ::) tak sobie teraz o tym pomyslalam ::)

reklama
Do góry