reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

witam
mad ja bym kwiatuszka na noc wysmarowała podała jej nasivin i cebion,i jezeli jest naprawde mrożno to ja bym ze spacerku zrezygnowała jak raz nie pójdzie to się nic nie stanie a napewno pomoże,no ale to moje zdanie ;)

A u mnie wszyscy jeszcze śpią mam chwilke wolną,wiecie może od czego rano są posklejane oczka i zaropiałe??? moja Waneska jak wstaje rano to do ładu z nią nie moge dojść przemywam rumiankiem,ale chciałabym wiedziec od czego.Moja teściowa mówi ze to od tego ze ma owsiki może tak być??? uparła sie na te owsiki ::)

reklama
dzięki, dziewczyny. :)
z rzeczy , o których piszecie, mam cebion i nasivin. zaraz zaaplikujemy. no i dodatkową warstewkę ciuszków do tego pełzania po podłodze też.
i zobaczymy.

Witam się w niedzielę!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA HANI I JASIA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĘCY!!!!

Lila mnie brak polskich znaków też nie przeszkadza.

Agast mam nadzieję, że Hania jednak nauczy się przesypiać całe noce.

Beatko ja też wychowałam się w blokowisku i miło wspominam skakanie w gumę, wiszenie na trzepakach, budowanie szałasu z gałęzi(jak były obcianane), układanie "domów" ze skoszonej i wysuszonej trawy, skakanie po kopcach z liści, podchody, a w zimie lepienie bałwana, sanki i bitwę na śnieżki. Grałam też w piłkę z chłopakami i ścigałam się na rowerach(do dziś mam blizny na kolanach  ;) ).

Asioczku super brzusio! Ja też miałam taki duży, a potem nawet jeszcze większy. Ech miło tak powspominać jak skakał na wszystkie strony pod wpływem kopniaków Szymka.

Mad ja też bym nie rezygnowała ze spacerku. Jak nie masz kropli do nosa to można wkropić sól fizjologiczną i odciągać wydzielinę z noska, jeśli przeszkadza Oli oddychać.
No i obserwuj ją czy nie ma temperatury itp.

Asiu mnie oczy ropieją w sezonie pylenia(jestem alergikiem), więc wydaje mi się że powodem może być alergia np. na kurz(roztocza), a w zimie powietrze jest suche więc dodatkowo zaostrza objawy. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Minko, Beatko w takim razie cieszę się że się zrozumiałyśmy  :)

Nie chwaląc za bardzo dzisiejsza nocka taka jak kiedyś czyli sen od 19 pobudka na cyca o 5:30 i sen do 8:40.  :D
Teraz pierwsza drzemka, potem obiadek będzie i pójdziemy z Szymkiem na spacerek. Chyba trochę pochodzimy bo pogoda piękna. Lekki mróz i wspaniałe słońce.

Paula ależ Ci zazdroszczę tego Krakowa...
Normalnie w poprzednim życiu chyba byłam rodowitą krakowianką. Uwielbiam to miasto najbardziej ze wszystkich!!! A już tak dawno w nim nie byłam ;(
Ale wszystko przede mną ;)

Easy serdecznie zapraszam! Chętnie poznałabym Ciebie i Mary osobiście!
Ale nie wiem czy Miki nie byłby zazdrosny o spotkanie Marysi z Szymonem  ;)

Jak myślisz Lila?

Ponieważ dawno nie pokazywałam Wam Szymka to skorzystam z okazji i pochwalę się moim 7-mio miesięczniakiem:

Słucham jak klocek grzechocze:

152ws.jpg

Ja i mój kumpel łoś

1185yd.jpg

Świat z tej perspektywy jest ciekawszy

1136sg.jpg

Słodki jestem prawda?

179ol.jpg

Dobra starczy  ;)

Witajcie
Asioczku Zdjęcia,a w szczególności brzusio suuuuper :D Jak sobie pomyśle że ja będe miała taki za kilka miesięcy to odrazu mi ciężko ;)

Szymek boski!!! i słodki a jakże!
Za zaproszenie dziękujemy!!! Może w tym roku nam się uda taki wyjazd - o ile fundusze pozwolą ;)

Easy to dajcie znać koniecznie bo nie przepuszczę takiej okazji!
Chyba, że nie masz ochoty tracić czasu na spotkania i wolisz podziwiać Kraków ;) aczkolwiek mogę robić za przewodnika ;D

No nic uciekam dalej robić obiad, a potem zgodnie z obietnicą dłuuuugi spacer w słoneczny zimowy dzień.
Do później bo ja jak zwykle samotnie spędzam weekend.

reklama
O jejku jak ja moglam zapomniec :-[

Wszystkiego Naj dla Haneczki i Jasienka z okazji miesiecznicy!!!!!!!!!!!!!

Asiu - to napewno nie przez owsiki!!!Ale przez co to nie wiem ::)
Paula - hmmm, wiesz zawsze i ja moge zajechac, odwiedzic Krakow,bo nigdy tam nie bylam ;D Jaki Szymus jest sliczny!!!I duzy!!!Buziaki dla Niego koniecznie!!!
AA, Asiu ja nie wiem jak to zostalo zrobione,bo jak zwykle robi mi to ta moja kolezanka, avatarki,suwaczki,podpisy to jej dzialka ;D Jak chcesz moge spytac :D

Mialam Wam pisac. Wlasnie wstalam z Mikim z drzemki, spal od 10 to ladnie pospal. Ale wczoraj...!!!!Nie dosc,ze mial jedna drzemke w ciagu dnia 2 - godzinna, to potem jak juz usnal o 21 to obudzil sie na cyca o 22:30, nastepnie jak lazlam spac,marzylam tylko o lozku,byla godzina 23:30 Miki sie obudzil!!Niby na cyca, dalam,nie spi. Do lozeczka,ciii,ciii,nie spi,smok nie spi, woda nie spi!!!!!!!!!!!!Ludzie!!!!!!!!!!!Poltorej godziny biegalam do niego raz z tym raz z tamtym!!!W koncu go wzielam do lozka,bo na oczy juz nie widzialam!!Meczyl sie jeszcze z pol godziny i wrescie usnal!!Jak,ile, co ile go karmilam w nocy nie pamietam ::) Ale karmilam. Wstal o 7. Mam dosc ::) Czy to ma znaczyc,ze im mniej spi w dzien tym gorzej w nocy,czy co??Ale co na sile go klasc w dzien jak nie chce??wwrryy!!!

Do góry