reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
na wspominki mnie wzięło!
właśnie przed chwilą skończyłam oglądać Sindbada ;D (płytka do "Dziecka") jeju jak ja lubilłam ta bajkę
Ale najbardziej to jednak Delfin Um!!! :)

Chyba zaraz uciekam do łózeczka bo mąz już chrapie

Noooo... trzepak, podchody, szukano po piwnicach ;D ja cie... to były czasy!
Ale jak się Maria będzie chciała szukać z kolegami po piwnicach to jej wpierdol spuszczę ;D ;)

Dobranoc!

PS. Lila nie przeszkadza mi!
Maria zasnęła po 20-stej... Czy to znaczy, że jutro pośpi do 8??? Oby...

heh,to sie ciesze ;D zobaczymy jak reszta,jak wkurzac bedzie to bede musiala nad tym popracowac,czeka mnie przeciez jeszcze pisanie praxcy magisterskiej,ale tam komp sam bledy poprawia hehe,przynajmniej czesc ;D

A ja z dziecinstwa pamietam zabawy pod oknami lalkami barbie...albo na plytach( bo z boku budowali nowe bloki,bo to bylo nowe osiedle) Albo granie w gume ;D I jak sluchalam Ace of bays czy jakos tak,a potem to jak juz starsza bylam Kelly Family hehe :-[ ;D

Easy - zycze Ci tego!!

hej:)
Widzę że tu dzsiaj na wspomnienia się wzięło hehe ja najbardziej lubiłam zabawy w podchody.. wiecie ja jak pomylę że moja Waneska będzie na dyskoteki chodzić to aż mnie trzesie,teraz juz wiem czemu mama za bardzo mi nie kazała chodzić hihi
A mój mąz dzisiaj wziął się za przemeblowanie ::) i to o 22 wieczorem na początku mi się nie podobało no ale teraz "już" się przyzwyczaiłam.
Dostałam dzisiaj @ i tak mnie strasznie brzuch boli.Asioczku brzusio fajowy też miałam taki duży miło powspominać ;) prosimy o więcej fotek
No a ja uciekam mam jeszcze sprzątanko po przemeblowaniu

zanim nadrobię do końca:

dziewczyny, co robić? kwiatek nie ma temperatury, ale od wczoraj a juz na pewno od dzisiaj rano, ma katar. nie w sensie, że jakoś strasznie leje jej się z nosa, no ale kicha. może dam ten cebion i zrezygnuję ze spaceru, ale jak mogę jeszcze zadziałać??

reklama
Ze spaceru bym nie rezygnowala,podalabym na wzmocnienie Eurespal(jesli masz w domku,bo tak to na recepte),zawsze nasza pediatra kaze podac ten syropek, a bez recepty co zawsze podaje to kropelki do noska euphorbium compositium C - homeopatyczne. Kiedys nam pomoglo, ostatnio niestety nie i bylysmy u pani doktor. Na katar rewelacyjny jest tez ponoc( kolezanka stosuje) Nasivin. Zycze by od Olenki katarek poszedl precz!!

Do góry