reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Beatko oczywiście, że nie narzekam na to, że pojadę na działeczkę i zgadzam się z Tobą, że wielu ludzi o tym marzy i nam zazdrości. Masz kochana rację co do prywatności i ciągłych wakacji na działeczce.  ;D

Minko chętnie pojechałabym nad Bałtyk bo byłam tam raz w życiu, ale na dłuższą metę nie zamieniłabym na niego działeczki  ;)

Beatko, Minko chyba źle mnie zrozumiałyście bo osobiście uważam się za szczęściarę i mam prawie wszystko czego mi potrzeba do szczęścia.

Lila ja jadłam grzybową w Wigilię i żadnych rewelacji u Szymka nie zaobserwowałam.

Asioczku mam włosy prawie do pasa i jedyne co zajmuje mi czas to ich rozczesanie, a tak nie wymagają żadnego układania, więc ja uważam, że z krótkimi więcej problemów i układania. Chyba że z zupełnie krótkimi, ale w takich mi nie do twarzy.  ;)

Asioczku- dzieki za info o kosmetykach do włosów. Na razie wypróbuje ten Wax, jak nie pomoze to kupie Kerastase. A fotka oczywiscie super! No i pokazuj brzuch szybko!!!

Lila- nocka lepsza ;) ale do ideału to jeszxcze daleko ::)

Na temat mieszkania i działki moze napisze cos potem, bo teraz mam Hanke na kolanach i pisze jedna reka.

Paula nie, no ja dobrze cię zrozumiałam, dlatego chciałbym sie zamienić ;D ;)
Lileczko Ja tez jadłam pieczrkowa wiele razy i było ok.

Wiki zas o dziwo padła przy cycu, co ostatnio sie nie udawało za bardzo, tzn. przy cycu przysypiała, a po odstawieniu od cyca pełen luz blues ;D i małz parokrotnie musiał interweniować, a dzisiaj prosze, padła, a ja umiejetnie ja odstawiłam i spi, chociaż była już akcja smoczek ;)

Paulo gdyby można było przejść z włosów krótkich na długie - dające się związać, zaraz bym się skusiła. Niestety okres przejściowy, jest jak dla mnie zbyt długi i zapuszczanie zawsze kończy się obcięciem.

Jeżeli macie ochotę oglądać wieloryba w wersji mini to proszę bardzo :)

181519.jpg

181520.jpg

Paulo - rozumiem Cię rozumiem. Trzeba się cieszyć z tego co się ma no i my sie cieszymy hi hi
Asioczku - wow!!!Brzuszek pierwsza klasa!!!Kurka kiedy ja miałam taki brzuch....hymmm już nie pamiętam ::) Rzecz jasna prosimy o więcej takich zdjęć co byśmy mogły sobie powspominać ;)
Lila - nie denerwuj sie Mikiemu nic nie będzie. Ja już wiele razy jadłam grzyby i Mateuszowi nic sie nie stało więc spoko, spoko.

reklama
Asioczku ślicznie wyglądasz!!! super brzusio!!!

Co do mieszkanka to ja marze o mieszkanku w szeregowcu :) Blokowiska nie cierpię!!! ale niestety musimy (mam nadzieję, że na razie) właśnie na takim mieszkać :mad:

Do góry