reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Jeszcze raz dziękuję w imieniu śpiącej już Mary!
szkrabikowski nie omieszkam przekazać, ale jutro, bo teraz obawiam się, że mogło by to zakłócić jej spokojny jak dotąd sen ;)

Małż zakupił dziś (omyłkowo oczywiście ;) ) Pampki Lets Go 4 (od9 kg). Fajne są - zakładają się jak majtki, są jakosci niemieckich Pampków i są ... mniejsze niż zwykłe 4 ... Jak ktoś lubi eksperymentować to polecam - my założyliśmy na noc i jutro okaże się jak się sprawdzają.

Buziaki Wam wysyłam i czekam na weekend żeby być w miarę na bieżąco ;)

reklama
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie soczkow,a Tobie Paula za zyczenia wyspania sie, oby sie spelnily,bo nie wiem ile jeszcze tak pociagne ::) do karmienia wstaje moze z 4 razy,ale ile poza tym ze smoczkiem,z piciem,sama juz nie wiem ::)

Dzis Miki spal raz w dzien, fakt o dziwo trzy godziny,ale rano wstal o 8, zasnal po 12 na spacerku,bo w domu nie chcial, obudzil sie po 3 i zasnal przed chwila, z wielkim ALE... ::)

Niech ta noc bedzie spokojniejsza, plizzzz...

Hej Kochane,
ja na chwilę, bo głowa mi normalnie odpada...

Wszystkim dzisiejszym Jubilatom STO LAT!!!

Dzis dzień pod znakiem urzędów i badań, wszystko na szczęście załatwione pomyślnie.
Piotrusiowi wczoraj znów wyskoczyła gorączka, a cały dzień było ok i już sie cieszyłam. Zadzwoniłam więc do lekarki i ustaliłyśmy, że robimy morfologię i CRP. Morfologia ok, ale CRP 110 przy normie <10... :( To znaczy, że jednak jakaś paskuda wstrętna infekcja jest i trzeba uderzyc antybiotykiem. Jutro lekarka przyjdzie o 7.30 rano i będziemy radzić. To tyle co u nas.

Czarnulko, Wiki śliczna. A jak Twoje samopoczucie???

Aletko, ava superancki :)

Paula i wszystkie "niedosypiające mamusie" - życzę lepszych nocek!!!

Frotko, o bu, zdrowiejcie szybko. Ja też sie dziś nietęgo czuję - głowa odpada, jak juz pisałam i gardło trochę boli, wziełam juz Apap C i zarz mykam do łózka.

Asioczku, myśmy pierwszy raz byli w Krakowie jak Piotruś miał 4 tygodnie :) A jak miał sześć, to pojechaliśmy na półtora miesiąca na południe i byliśmy w Krakowie, Myślenicach, Bielsku i Piwnicznej ;) I było super :)

Junonko, śliczna Oliwka i proszę mi o straszydłach nie pisać, bo Ci lanie spuszczę ;)

To tyle, co teraz pamietam... Całuski i dobrych snó Wam życzę, papa, do jutra, może coś więcej sklecę ;)

Wszystkiego najlepszego dla 7-miesięcznej Miss Mary i Jej Mamy!!!

Domyślam się, że Mary juz śpi, ale niestety dopiero teraz wpadłam do Czerwcówkolandu. Easy przekaż jej od ciotki całusa  ;)

Aletko - ava cudny!

Moje dzisiejsze posiedzenie wieczorne przy komputerze będzie krótkotrwałe, bo mój słodki Maluch nieźle się wierci i domaga się pozycji leżącej. Życzę więc Wszystkim słodkich snów (zwłaszcza Hani...żeby dała mamie pospać i ograniczyła pobudki)  :D

Hejka

Dziękuję dziewczyny za gratulację :laugh:
Odkąd Mateuszowi powychodziły górne ząbki to ciągle nimi zgrzyta. Normalnie idzie oszaleć!!!Ten dźwięk powala mnie na nogi ;D wrrr

Easy - kurde brakuje tutaj Ciebie. Jakoś tak sie przyzwyczaiłam do Twojego "brrryyy" i teraz jakoś tak dziwnie.wracaj!

No dobra... to ja już zmykam spać. Trzymajcie się kobitki

O ja gapa  :-[

Wszystkiego naj... naj dla Marysi!!!!!

Jucia- mam nadzieje ze Hanka Cie wysłucha, ale tak szczerze to wątpię...

Beatko- normalnie zazdroszczą Wam tych ząbków  ::) U nas dalej ani jednego  ::)

Czarnulko- czapeczkowa Wiki superowa  ;D

Lila, Paula- moze dzisiaj uda nam sie wyspac

Megan- zdrówka dla Piotrusia  :-* :-* :-*

ooo obudziła sie  :mad:

Witam!
Nie było mnie ze dwa tygodnie a tu tyle stron, że w życiu nie przeczytam.

U nas wszystko ok. Maciuś zaczyna interesować się ksiązkami a najbardziej podobaja mu się te "dorosłe" z biblioteczki. Zaczął sam sobie wyciągać i czytać. W domu nic się przed nim nie ukryje a najciekawsze są miski naszej kotki. To dopiero zabawa! Zresztą Zuza i tak ma już ciężki żywot.

Mam pytanie: Czy posiadacie taką bramkę, która uniemożliwiia wchodzenie maluchom wchodzenie do kuchni? Gdzie kupowałyście i za ile? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.

Hej Kochane :)
Dziś chyba będę pierwsza... ;)
Czekamy właśnie na panią dr, która ma przyjść około 7.30. Nocka w miarę ok, oczywiście pobudek kilka, ale to norma, tylko znów wyskoczyła gorączka, zaaplikowałam czopek no a dzis polecimy z antybiotykiem :-[ Nie zachwyca mnie to, ale faktycznie nie ma chyba innego wyjścia, bo sie to już ciągnie i ciągnie...

Agast, Piotruś dziękuje :) A jak Wasza nocka?

reklama
Megan witam się i ja!
Nasza nocka znośna, a właściwie to po cichu się przyznam, że się wyspałam bo Szymek zrobił mi tylko 2 pobudki z czego jedna na cyca o 3, a wstaliśmy o 7:30.  ;D
Może idzie ku lepszemu?
Za to chyba do mnie znowu się przyplątało jakieś choróbsko- zaraziłam się od męża bo dzisiaj to ja nie mogę mówić, ani przełykać, w dodatku mam biegunkę  :-[
Wcale mi się to nie podoba bo dopiero co wyzdrowiałam....
Boję się o Szymka i zwiększyłam mu dawkę Cebionu do 5 kropelek dziennie.

Lila dziękuję, chyba życzenia się spełniły, a jak u Was nocka?

Natko ja nie mam bramek, ale Szymek na razie jest dzieckiem stacjonarnym- jak pełznie to w okół własnej osi, ale do raczkowania to jeszcze daleko.

Zdrówka życzę wszystkim choraskom!

Idę na śniadanie. Szymek już po, teraz czas na mamę.

Do góry