reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARYSI!!!

Lila ja też nie rozcieńczam soczków bo Szymek generalnie ich nie lubi i nie pije  ;) , ale toleruje pod postacią kisielku. Robionych przez siebie soczków też nie rozcieńczam, ale i je wypija w symbolicznych ilościach.
Współczuję nocek i przeżycia z gorączką Mikiego.
Jogurt naturalny do deserków daję Danona.

Świeżynko współczuję nocek. Dla mnie to dramat i nie wyobrażam sobie czegoś takiego na codzień.

Junonko dziękuję za troskę.  :)  Wózeczek bardzo fajny. Widzę, że jednak się na inny zdecydowałaś ;)
Zdjątka superowe i nie mam ochoty słuchać o żadnych straszydłach bo będę lać po d...
Oliwka zdolna Dziewczynka! I super dzielna!

Asioczku jak Szymek miał 2 miesiące to byliśmy z nim w Legnicy(z Krakowa) i z powrotem, a jak miał 3,5 miesiąca to byliśmy w Berlinie i zniósł podróże bardzo dzielnie.

Evik gratuluję wagi Hani i jej dzielności.

Czarnulko bardzo fajne zdjątka.

Aletko nowy, ładny avatar widzę!

Wiolinko, Junonko, Lila ja mam za sobą kolejną kiepską noc. Co prawda dzisiaj pobudki były tylko 3, ale za to jęcząco-płaczące, więc zaczełam się zastanawiać co może być Szymkowi. Nie jest mu ani za ciepło, ani za zimno, głodny nie jest, gorączki nie ma.
Pewnie coś go boli, ale nie wiem co? Czy brzuszek? ale nie wije się ani nie ma twardego, ani nie ma gazów, nie podawałam nic nowego do jedzenia. Może ząbki, ale też w to wątpię bo nie widzę żadnych objawów poza kiepskim snem w nocy  ::)
W dzień czasem pomarudzi, ale to raczej od humoru zależy. Apetyt odzyskał kilka dni temu jak wiecie. No nic wygląda na to, że pozostaje przeczekać...

reklama
Aletko - ale śliczny awatarek!!
Czarnulko - Wiki w czapeczkach po prostu boska!!
Evik - waga Hani - super, my nawet nie wiemy, ile Mała teraz waży, ale wygląda nieźle, apetyt ma dobry, więc się nie przejmuję
Junonka - zdjęcia świetne a sylwestrowe zdumienie - obłedne po prostu
Lila - ja soczków w ogóle nie daję.Daję wodę, czasem rumianek, czasem kompot z jabłuszek, które Miśkowi gotuję.A z gorączką i wymiotami, to jak najbardziej naturalne, że się zdenerwowałaś.U nas lekarka zawsze po szczepieniu mówiła, żeby profilaktycznie podać coś przeciwgorączkowego, więc nawet nie wiedziałam, że to od jakiejś temperatury się podaje.
PaulaC - ja w dalszym ciągu obstawiam zęby.U nas też kilka nocy było takich ni z gruszki ni z pietruszki nieprzespanych jakiś czas temu, a dopiero dzisiaj zauważyłam, że górna jedynka się przebiła.

To tyle co chwilowo pamiętam ;)

Zaraziłam się od dziecka :( Mam katar taki, że aż mnie uszy bolą i tylko mojemu złemu samopoczuciu można przypisać to, że zapomniałam złożyć Marysi życzeń. [color=Red]Marysiu, wszystkiego dobrego, słodkiego i niezaślinionego :)[/color]

Wojtek chyba czuje się lepiej ode mnie, ale boję się, żeby się znowu nie zaraził więc podchodzę do niego w maseczce. Na szczęście jest wyrozumiały i właśnie zrobił sobie drzemkę, kochane dziecko. Mąż właśnei dzwonił, że wychodzi z pracy więc się nim zajmie a ja odpocznę. Musi mi przejść,w sobotę idę do przyjaciółki na urodziny!!!

Hejka

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów!!!

Melduję,że mamy 7-go zębolka. Jeju jak tak dalej pójdzie to on za 2 miesiące będzie miał wszystkie zęby he he.

Zdjęcia dzieciaczków rewelacyjne. Wikusia prezentuje sie po prostu zajefajnie w tych nowych czapusiach. Prawdziwa z niej damusia :laugh:

cześć kochane ja tylko na chwileczkę,bo narazie nie am neta i wpadłam na chwilke tylko do kuzyna żeby przejrzeć ;) ale niestety nie mam tyle czasu żeby nadrobić.Przeczytałam tylko to co skierowane do mnie :p a być może jutro już będę miała dostęp więc nadrobię.Odpowiem tylko tyle że Waneska ma badania na środę i niestety ale tego typu badania są odpłatne jednio badanie koszyuje 65 zł.Kasa tego nie refunduje a z opieki dopiero mi mogą cząstke tego zwrócić po badaniau jak przyniose fakture imienną.A banany zawsze wyparzałam i bcinałam końcówki z obydwóch stron.A wiecie co wymysliła moja teściowa ???że Waneska ma już poprostu 1,5 roku owsiki :laugh: i to one ją tak męczą :laugh: .Całuję was mocno i mam nadzieje że od jutra znowu wrócę.Tak tęskniłam odwyk jak trzeba hehehehe
Dziekujemy za życzenia i pamięć :-*

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTóW ZALEGłYCH I DZISIEJSZYCH DUżO ZDRóWECZKA I CAłUSKóW

Czarnulko - zdjecia Wiki super!!
Paulo - dzieki za odpowiedz w kwestii jogurtu,no i za pocieszke. Wspolczuje nocek, na pocieszenie powiem,ze mam bardzo podobne, wykanczaja mnie ::)
Easy - Miki wniebowziety ;D Dziekuje pannie Marysi bardzo ;D
Frotko - no to nie za ciekawie, zdrowka zycze!!!!
Beatko - gratuluje kolejnego zabka!!

Cześć ;D Easy, przekaż, proszę, najlepsze życzonka od mojego małego gryzonia ;D

Więcej nie napiszę, bo nie mam czasu :p Ale za to poprawię się kiedy czasu nałapię w kieszenie ;D Pa, foremeczki ;)

reklama
Mamomisi chciałabym żeby to nie było nic poważniejszego niż zęby.

Beatko gratuluję Mateuszowi kolejnego ząbka!

Frotko zdrówka tym razem i dla Totulka i dla Ciebie. Niech te choróbska wreszcie dadzą Wam spokój!

Lila to życzę Tobie i sobie żebyśmy się wkońcu wyspały...

Szkrabiku miło, że się zjawiłaś chociaż przelotem.

Szymek zasnął jak zwykle, ale ja i tak się boję nocki. Nagotowałam mu dzisiaj zapas słoiczkowy na 3 dni i wysprzątałam mieszkanie. Nie wiem dlaczego mnie tak wzieło, ale przynajmniej teraz jest błysk  ;)

Do góry