reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Junonko, zazdroszczę przesypiania nocek. Dlaczego dajesz małej parówki? Toż to chyba najgorsze świństwo mięsne na rynku??? Gratuluję dzielnej córy i dobrej morfologii. Też robię z Agą kosi kosi łapki, ale ona sama nie umie. Za to nie, nie, nie wychodzi rewelacyjnie  :D
Agast, mam nadzieję, że dzisiejsza nacka będzie lepsza. Rozumiem Cię doskonale. Też bym dawała cyca.
Coletta, fajnie, że już nabiał wprowadzasz. Pewnie wszystko Ci teraz super smakuje, co  :D ? I ja też mam łóżeczko na wyciągnięcie ręki, jednak myślę, że teraz to wolałabym je w innym pokoju, niestety nie mam takiej możliwości  :( Może Agnieszka rano sama by się trochę bawiła? Tak to widzi nas obok i marudzi ::)
Świeżynko, czytając o Twoich nockach zaczynam inaczej myśleć o swoich... Serdecznie współczuję. Paula, a jak u Ciebie?
Wow, Lila, ale tasiemiec! Jakiego snu mi zazdrościsz? Agnieszka przed Sylwestrem też pierwszy raz miała gorączkę i też się martwiłam. Kup lepiej Calpol - czopki i nie będziesz miała tego problemu. Te czopki bardzo szybko i gładko wchodzą, naprawdę polecam!~

A teraz zmykam na spacerek. Pa.

reklama
Aletko dziękuję  :) a dziwi się to moje dziecko niesamowicie heheh to fakt!!

Wiolinko ja kupuje parówki cielęce ze specjalnego stoiska i one są troszkę inne niż takie "normalne" a poza tym jakby sie dobrze zastanowić to większość żywności to niestety świństwo.Ale na to świństwo jesteśmy skazani tak czy siak.Chyba że ktoś sam umie robić przetwory mięsne  ;)
Ja większość nowości które Oliwi wprowadzam to za "pozwoleniem" dietetyka dziecięcego,więc nie sądzę bym jakąś krzywde jej wyrządzała.
Lila ucieram na drobnych oczkach na tarce.\

a wózeczek prosze bardzo :)
80985482_3

Jejku aj mam dziś tyle do zrobienia a chęci wcale.

Paula jak nocka? jak Szymuś dziś ? daj znac kochana koniecznie

Hej, ja tylko na chwilę bo z pracy nadaję  :laugh:
Byłyśmy rano u lekarza. Waga Hani 9000 g  :). Podobno dwie dolne jedynki będą wychodzić (ale moim zdaniem wychodzą już od dwóch miesięcy i nic). Mała zniosła dzielnie szczepienie i pobieranie krwi, tylko troszeczkę zajęczała. Jestem dumna z mojej córy  :D Mam nadzieję że wyniki będą dobre. Poprzednie były dość kiepskie, ale to pewnie dlatego że organizm Hani bronił się przed przeziębieniem (oboje z mężem byliśmy chorzy a mała nie). Jak tak o Hani piszę to zaczynam strasznie tęsknić... zmykam już. Buziaczki

Marysiu sto lat!!!!!

Junonko Oliwka słodka! A zdziwienie the best!
Lileczko A może to trzydniówka? 3 dnia wtedy może pojawić sie wysypka.
Aletko Dziekuję bardzo za fotki! Śliczne! :) Hania z Kornelka super sie bawiły! SMoczek taaaki dorosły! Wojtuś z ciemna karnacją super przystojniak!

No to tyle, bo wstała ;)

Aletko - avatarek sliczny!!
Junoko - zdjecia rewelka!!I przestan pisac bzdury o sobie. a wozeczek pierwsza klasa!!
Wiolinko - no mialam zapisane w notatkach,ze cos pisalas o fajnej nocce, to nie Ty??Cos namieszalam?? :-[ I rzeczywiscie post tasiemiec ::) Przepraszam,ale opisac musialam :-[ :)
Evik - gratuluje dzielnej coreczki!!
Minko - wiesz juz ktos mi tak podpowiadal,ale goraczka byla tylko jeden dzien w sumie taka wyzszy,w drugi dzien stan podgoraczkowy,takze sama juz nie wiem ::)
AA Paula - powiedz jaki naturalny jogurt dajesz do deserkow,danona??

Sluchajcie!!Dlaczego my rozcienczamy soki???Przeciez tam nie ma cukru,a poprzez rozcienczanie zabieramy ten fajny smak naszym dzieciom i pija takie siuski. Tak sie wlasnie zastanawiam nad tym,bo tez rozcienczam ::) Czy jest ktos kto nie rozciencza oprocz Junoki,bo widze,ze napisala,ze nie rozciencza. A dlaczego nie rozcienczasz??

Lila je nie rozcieńczam soków poniewż mi powiedziała lekarka jak ją o to zapytałam ,ze soki dla dzieci sa tak zrobione by oprócz gaszenia pragnienia dostarczały witaminy i inne potrzebne minerały.I powiedziała ,ze rozcieńczając sok to wszytsko traci.Tak więc ja nie rozcieńczam.A poza tym jak sama napisalaś-smak nierozcieńczonego jest dużo lepszy ;)

Ja tylko na moment co by powiedziec ze Aletka ma śliczny avatarek :)

Lileczko- dobrze myslałas. W nocy przed kompem siedział mój mąż ;)

A co do soczków to sie nie wypowiadam bo moja wcale ich nie chce. Pije tylko herbtki Hippa mimo ze wiem ze w nich duzo cukru ::)

reklama
Do góry