Lila
Fanka BB :)
Wiecie co??To i chyba czas na mnie z tym odstawianiem,bo ile mozna cycac cycem : Do szkoly wroce wiec musze zobaczyc czy bedzie chcial modyfikownae,kiedys pil NAN, Bebiko w ogole nie chcial, zobaczymy z tym NAN.
No a tak w ogole to Was wita 24 letnia juz babica ;D
Zyczenia dla Kubusia Janki z okazji miesiecznicy!!!
Easy, Paula, Szkrabiku - jestem,jestem,ale dzis tak jakos wyszlo,ze spacerek w dzien, potem obiad u tesciow,a zaraz przychodza znajomi.No a wczoraj to mala imprezke mialam, wypilam karmika i odrobine pysznewgo slodkiego winka ;D No i bardzo milo sie czyta,jak ktos o mnie wypytuje ;D Dziekuje Cmok, cmok!!
Easy - no i ja juz tesknie!! ;D A Marry w podpisie sliczna, zreszta nie tylko w podpisie napewno ;D Zdrowka Ci zycze,a co na bolacy cyc nie mam pojecia :
Agast - Haneczka Twoja sliczna dziewczynka!!I pokaz nam malego Jasia!!
Szkrabiku - zdrowka Ci zycze, no i wielkie gratulacje Tymkowego rozwoju, niech Miki bierze z Niego przyklad!!
Magdulku - gratuluje dzielnej cory!!
Paula - no to bardzo sie ciesze,ze apetyt Szymusiowi wrocil!!
Beatko - wspolczuje nocki, gratuluje zabka i gratuluje kolezance!!Ale fajnie chlopiec i dziewczynka za jednym razem A wyjazd super Ci sie szykuje!!A odstawic juz tak calkiem chce juz niedlugo, bo jakos mi tak nie pasuje karmic chodzacego brzdaca, nawet nie wiem dlaczego :
Ifa - gratuluje postepow Antka!!
Colletta - trzymam kciuki za meza!!
Na spacerki tez brykamy bez wzgledu na pogode, dzis porobilismy fajne fotki szaci na drzewach.
Slicznie dziekuje za zyczonka urodzinowe,tym ktorym nie dziekowalam.
No i chyba nadrobilam, weekend weekendem,ale produkcja trwa
No a tak w ogole to Was wita 24 letnia juz babica ;D
Zyczenia dla Kubusia Janki z okazji miesiecznicy!!!
Easy, Paula, Szkrabiku - jestem,jestem,ale dzis tak jakos wyszlo,ze spacerek w dzien, potem obiad u tesciow,a zaraz przychodza znajomi.No a wczoraj to mala imprezke mialam, wypilam karmika i odrobine pysznewgo slodkiego winka ;D No i bardzo milo sie czyta,jak ktos o mnie wypytuje ;D Dziekuje Cmok, cmok!!
Easy - no i ja juz tesknie!! ;D A Marry w podpisie sliczna, zreszta nie tylko w podpisie napewno ;D Zdrowka Ci zycze,a co na bolacy cyc nie mam pojecia :
Agast - Haneczka Twoja sliczna dziewczynka!!I pokaz nam malego Jasia!!
Szkrabiku - zdrowka Ci zycze, no i wielkie gratulacje Tymkowego rozwoju, niech Miki bierze z Niego przyklad!!
Magdulku - gratuluje dzielnej cory!!
Paula - no to bardzo sie ciesze,ze apetyt Szymusiowi wrocil!!
Beatko - wspolczuje nocki, gratuluje zabka i gratuluje kolezance!!Ale fajnie chlopiec i dziewczynka za jednym razem A wyjazd super Ci sie szykuje!!A odstawic juz tak calkiem chce juz niedlugo, bo jakos mi tak nie pasuje karmic chodzacego brzdaca, nawet nie wiem dlaczego :
Ifa - gratuluje postepow Antka!!
Colletta - trzymam kciuki za meza!!
Na spacerki tez brykamy bez wzgledu na pogode, dzis porobilismy fajne fotki szaci na drzewach.
Slicznie dziekuje za zyczonka urodzinowe,tym ktorym nie dziekowalam.
No i chyba nadrobilam, weekend weekendem,ale produkcja trwa