reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

No to proszę mi tu dziewczyny szybko mówić ile na początku powinnam mu dac. Chciałabym mu dać troszkę modyfikowanego a potem poprawić jeszcze cycem.

reklama
Beatko ja dawałam cyca + 100 -120 ml.
szkrabikowski no na to licze właśnie ;)

Ano opanowałyśmy. Ja to tylko w weekendy teraz poszaleć mogę, bo w tygodniu... same wiecie... p r a c a :(

Easy - dzięki za odp. Spróbuję dzisiaj i zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Moze na początku dam mu troszkę mniej...zresztą on sam zadecyduje ile wypije i czy w ogóle wypije.

Beatko, nie wiem jak dawała Easy, ja zawsze mniej niż podawano na opakowaniu. Kiedy Tymek miał 6 miesięcy dostawał 120 ml wody + 4 miarki Bebiko, a potem pierś. Potem zwiększyłam do 150 ml, 180, a teraz jest 210 ml Bebiko 2 albo 220 ml Bebiko 2 GR.

Odmeldowuję się, bo łóżko mnie wzywa. Wszystkie kości mnie bolą :| Pa ;)

Szkrabikowaski - To bie tównież dziękuję za odpoweidź. Wiem, ze z początku nie będzie łatwo i pewnie mati nie będzie chciał od razu tego pić ale muszę zacząć go przyzwyczajać bo potem nagle jak mu wprowadze mleczko modyf. to dopiero mogą sie cuda dziać.

No i ja też zmykam. Matuś sie zaraz obudzi więc lecę
Pozdrawiam pa pa

Kurcze no... ja mam chwilę to Wszystkie pouciekały....

W sprawie karmienia to ja bym chciała pociągnąć do roku, ale nie wiem jak mi się to uda. Dopada mnie jakiś kryzys laktacyjny. Mleka mało.
A mam ten problem, że Szymon nie toleruje absolutnie butli. Łyżeczką picia też mu nie podam bo wylewa wszyściutko na siebie. Niekapek raz jest w łaskach raz nie, więc nie mam wyjścia- muszę karmić cycem dopóki nie nauczy się dobrze pić z niekapka.
Próbowałam mu dać Bebiko, ale nie smakuje mu ani trochę.... ::)

Na spacer nie poszłam, ale to z powodu mojego zmarzluchowatego lenia. -10 stopni jakoś mnie nie bardzo pociągało. :-[
Jutro obiecuję poprawę.

reklama
Easy widzę śliczne nowe zdjątko w podpisie.

Agast spacerowe zdjątko Hani bardzo ładne.

To jak nikogo nie ma to ja też sobie pójdę. Nie będę sama do siebie pisać.

Do góry