reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Ja tylko na sekundkę. Chciałam Wam powiedzieć, że wróciliśmy dzisiaj z kina a teściowa usypiała Wojtusia. W chwili kiedy weszliśmy do domu Wojtuś się obudził więc teściowa poszła go uspokoić. Płakał, wzięła go na ręce a on wciąż płakał. No i weszłam do jego pokoju a on na mój widok uśmiechnął się tak ślicznie i wyciągnął do mnie obie rączki :) Myślałam, że ja się dla odmiany popłaczę :) Teraz to może nawet kolejną noc balować jak dla mnie ;)

reklama
Lileczko, biszkopty kupujemy prosto z piekarni :) A co do danonkow to slyszalam ze zdrowsze (czyli rzekomo bez zbednych dodatkow) sa Bakusie :) Ja dwa razy daam Hubciowi i baaaardzo mu smakowaly :)

LILA , BEATKA ,RITA  z okazji urodzinek życzę Wam wszytskiego co sobie wymarzyłyście oraz
"Dużo uśmiechu, radości, miłości,
mało złości, ryby bez ości,
późnej starości, udanej imprezki i wspaniałych gości".

DAWIDKOWI  zokazji miesięcznicy ,życze dużo zdrówka, fajowych zabawek i zabaw z rodzicami

Junonka z Oliwką

Naszym dzisiejszym Mamuśkom-Jubilatkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji 18-stych urodzin!!!
Dawidkowi z okazji miesięcznicy także wszystkiego najlepszego!!!

Nocka u nas ok. Nawet lepsza niż z cycem.

Witam :) Wszystkim świętującym urodzinki życzę dużo szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń, super imprezki i wsdpaniałych prezentów. Słońca dużo już macie ale życzę jeszcze więcej!!!

Dla Hani z okazji miesięcznicy wszystkiego co słodkie, ciepłe i milusie.

Wojtek jeszcze śpi (kocham te jego poranne drzemki;) więc ja buszuję po necie ;)

Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek dla Beatki, Dawidka, Malej!!!!Oby spelnily sie wszystkie marzenia!!!

Z okazji miesiecznicy dla Haneczki Agast samych usmiechow na buzce i wiele radosci!!!!

Dziekuje za zyczonka!!!! ;D

Frotko - no to slodki widok mialas!!!
Easy - no to sie ciesze!!

Dzisiejszym Jubilatkom najserdeczniejsze życzenia, uśmiechu, radości i jak najmniej kłopotów.
Dawidkowi dużo zdrówka i pięknego, szczęśliwego dzieciństwa.

Lila, nie do opisania :) No a poza tym jak się bez przerwy słyszy, że u babci to Wojtek tak ślicznie je, zasypia, bawi się, mówi (do wyboru), to miło kiedy okazuje się, że jednak cieszy się przynajmniej jak mnie zobaczy ;)

reklama
Dzień dobry :)

Easy, zdrówka życzę!!! A odstawka nie jest taka zła, tylko się nie przejmuj jeśli Cię jakaś deprecha chwyci, to mija ;) Misiu, Wam też zdrówka! A zdjęcia śliczne, gratuluję pociech :) Agast, nic się Hani nie stanie. Pamiętasz? Dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi ;) Zdolną masz bestię 8) Lila, jeśli uda Ci się jakiś fajny kombinezon do jedzenia upolować to podziel się nim ze mną, bo Tymek zawsze po jedzeniu wygląda jak mała świnka ;D Semi, zaraz Ci coś wyślę w ramach testu. Junonko, potwierdzam w 100%, że facet na chorobowym może do szału doprowadzić ;D Niedawno sama to przerabiałam ;) Evik, przytulam wirtualnie. Wiem co czujesz, też przez jakiś czas miałam takie smutaski. Tyle, że spędzam więcej czasu z Tymkiem niż Ty z Hanią, więc mi łatwiej. No i mamy opiekunkę (po fakcie mogę się przyznać, że o babcię byłam zazdrosna, a poza tym to moja teściowa i wychodziła mi już uszami mimo, że jest kochana ;D). Frotko, cieszę się, że Wojtuś tak Cię kocha i tęskni :)

Życzenia już wczoraj składałam, więc nie będę się powtarzać. U mnie w domu zimno brrrr, ale i tak mi dobrze :) Pewnie dlatego przesyłam dzisiaj dużo takich emotikonek -> ;D

Do góry