reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Agast, Twój post przypomniał mi ulubioną (przez nas) wypowiedź mojej wychowawczyni z liceum. Brzmiała ona: głodnemu chłop na myśli...

reklama
Hejka :laugh:
Ja tylko przelotem. Znowu dzisiaj latam jak taki oszalały dzik.
Bardzo dziękuję dziewczyny za pocieszenie i życzenia poprawy humorku. Oby tak było bo niedługo sama ze sobą nie będę mogła wytrzymać. Piotrowi też sie ciagle ostatnio przez to obrywa chociaż muszę szczerze przyznać, że mu sie należy. Popsuł mi się chłopak i najlepszym wyjściem byłoby oddać go do naprawy albo do komisu co by można było jeszcze na nim zarobić he he.
Beatusku, Świeżynko, mamomisi - bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe :laugh:

No własnie w związku z nimi od rana zabrałam się za pieczenie i mam nadzieję, że mi z tego coś wyszło. Dawno nie piekłam i muszę przyznać, że się troszkę dzisiaj nad tym ciastem natrudziłam i wkurzyłabym się gdyby mi sie cos schrzaniło. No nic będą wcinać to co zrobiłąm i koniec :laugh:!!!

Teraz lecę dalej bo mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia
Pozdrawiam pa pa

Hej, ja tylko na chwilkę :) Beatusku, Tymuś przesyła podziękowania ;) Aletko, no niestety, dookoła a nawet bardziej. Megan, przesyłam wirtualne uściski. I nie wyrzucaj sobie niczego. Jesteś człowiekiem, a ludzie mają raczej kiepskie nerwy kiedy są niewyspani. Założę się, że każda z nas chociaż jeden raz miała podobną sytuację :) Beatko_24, Lilo, Rita i Dawidku Beatuska - wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta!

Hym. Na początku nie wiedziałam o co Wam chodzi z tymi kanapkami. Ale potem odebrałam pocztę... 8) ;D

Lila pomysły tego typu - jak najszybciej wydłubać piankowy element ze środka puzzla i oniuplać go, że nie wspomnę o wylizaniu parkietu czy też zjedzeniu wspomnianego wcześniej elementu... ;)
Aletko czasu mam około 2,5h dziennie... to raczej mało jak dla mnie :( .

U mnie fatalnie bo dopadło mnie choróbsko. Na razie nie jest najgorzej i mam nadzieję, ze się nie rozłoże. W związku z powyższym dzisiaj wieczorem żegnamy cyca, bo muszę coś z porządnym kopem zażyć, żeby móc w poniedziałek do pracy się stawić. Poza tym nie chcę Mary zarazić... Także wieczorem ostatnie cycanko, a w nocy już tylko herbatka.

Jakos mi smutno z tego powodu...

A co tu tak pusto dzisiaj??? :( Ja oczywiscie w pracy, ale zaraz mezulo z Hanna po mnie przyjada to pokaze Hani gdzie mama jest jak jej nie ma w domku :)

Easy- nie boisz sie tego odstawienia Merry od nocnego cycania??? Nie bedzie płaczu w nocy??
No i zdrówka zycze oczywiscie! 8)

Moja mama przed chwila zadzwonił i mówi ze Hanka sama staje przy regale :o :o :o Lapie sie za gałki od drzwiczek szafki i staje!!! Kurcze, mam nadzieje ze sie jej miednica i stopy od tego nie powykrzywiaja ::)

agast pewno że się boję, ale jak nie pierdalnę Fervexu to bedzie kaplica... a nie chcę jej dawać cyca po takim świnskim leku.
Trudno. I tak kiedyś musiał nadejśc ten moment.

reklama
Paulo no to Ci wspolczuje nocki :(
Swiezynko, Mamomisi, Szkrabiku - dziekuje :D
Easy - aha ;D hehe ;D No i zdrowka Ci zycze!!A cyc na zawsze w odstawke czy tylko podczas choroby??
Misia - sliczne masz dzieciaczki:)
Agast - no to gratulacje sie naleza!!!

Wiecie moze co spierze jagody i maliny???Dzisiaj przy deserku pobrudzily nam sie ciuszki ::) Chyba zaczne go wkladac w kombinezon ::)

Do góry