Mondzi
Fanka BB :)
Evik, to musi boleć, bo przecież przez kilka miesięcy nie rozstawałaś się z Haneczką. Ale jak jest z babcią, to żadna krzywda jej nie spotka. A im dziecko młodsze, tym chyba łatwiej znosi takie rozstania. Jest CI ciężko, ale i tak Ci zadroszczę, że podjęłaś już decycję i że masz z kim małą zostawić. Że już nie wspomnę o takim komforcie jaki ma Aletka - z dzieckiem jest mąż, kiedy ona prowadzi zajęcia. To chyba najlepszy układ, tylko żeby w tym wszystkim jeszcze męża czasami widzieć
A mój Tymcio wrzaski urządza przed snem i wkurza mnie to na maksa. Przecież już było dobrze. Nakrzyczałam na niego, zostawiłam, bo przy mnie krzyczał bardziej, niż jak m nie nie było. No i babcia - orędowniczka przyszła biedne zapłakane dziecko uśpić. A niech tam... Już mi wszystko jedno... Przynajmniej gary pomyłam.
A mój Tymcio wrzaski urządza przed snem i wkurza mnie to na maksa. Przecież już było dobrze. Nakrzyczałam na niego, zostawiłam, bo przy mnie krzyczał bardziej, niż jak m nie nie było. No i babcia - orędowniczka przyszła biedne zapłakane dziecko uśpić. A niech tam... Już mi wszystko jedno... Przynajmniej gary pomyłam.