reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Sliczny ten Twoj Roberciku Asiu!!Ja mam lezaczek  z zapieciem, takze ja Mikiego w lezaczku zostawic moge.

reklama
Aletko wiesz ja nadal bujaczka używam do karmienia bo on jest taki też do siadania zresztą zrobie fotke to ci pokaze ale chyba pora już wyciągnąć po Wanesce siedzonko do jedzenia superrr
Lila dziękuję twój Miki róqwnież przystojniak ja niestety bujaczek amm bez zapięcia :(

Tak, Aletko niestety jedyny dostępny groszek czy kukurydza to te w puszce chociaż szukałam już chyba we wszystkich hipermarketach, Biedronce itp.  :(

Lila, Mamomisi doczekacie się jeszcze gadania, tak jak ja doczekam się siedzenia i raczkowania  ;) Mam nadzieję już niedługo  ::)  ;)

Beatko Szymek dokładnie tak samo- bardzo chce stać, siadać już dużo mniej. Próbuje czasem usiąść, ale to w foczce w wanience, albo w foteliku, ale ja tego nie liczę jako samodzielne siadanie bo to nie z płaskiego, no i nie podciąga się tylko podciąga bródkę do piersi, rączki przed siebie i to wygląda tak jakby brzuszki robił, a nie siadał. No i chwieje się na boki jak krzaczek na wietrze.
Mnie akurat @ pojawiła się dokładnie po 33 dniach, ale to było normalne dla moich długich cykli.

Asiu Szymek się wierci i czasem obraca na boki, ale na brzuch już nie. Generalnie w foteliku jest tylko podczas karmienia i jazdy samochodem.

Ja tez narazie karmie w lezaczku choc krzeselko do karmienia mamy,ale stol nizszy wiec latwiej mi narazie w lezaczku :D

Lila, mamamisi, Asiu, Aletko, PauloC - dzięki za odpowiedzi.
CHOLERA :laugh: !!! Jak dobrze pójdzie to on usiądzie za miesiąc albo dwa!!!Ja nie wiem za kim on taki leniwy jest???Za mną na pewno nie. Mati nawet głowki nie podnosi leżąc na płasko. Zbój jeden!!! :laugh: No nic będę znowu cierpliwa (jak zwykle) i poczekam. Co mi pozostało........

a oto mój bujaczek
obraz01095oi.jpg

Aletko nie kojarzę takiego sklepu, ale zapytam mężyka bo on zna całe miasto jak własną kieszeń. Swoją drogą też byłam zdziwiona jak szukałam tego groszku i nigdzie nie mogłam znaleść. Zaczełam się nawet zastanawiać czy w ogóle produkują ::)

Mondzi a może Ty znalazłaś w jakimś sklepie w Wieliczce? na przykład w Lidlu?

reklama
Beatko - nurkowanie było super, a jak już pisałam to był mój pierwszy raz na basenie - zawsze Michał chodził - i się nie bałam. I zauważyłam że Piotrek podczas zanurzania ma otwarte oczy - Mateusz tez? I tak fajnie bąbelki puszcza... :laugh:.

A co do siadania, Piotr siedzi, ale sam się nie posadzi :(. Mój syn jest też strasznym leniem ;). Jak mu ręce podam to siada - choć ostatnio też woli już wtedy stanąć i jest strasznie szczęśliwy i uśmiechnięty jak już stoi ;D. Jak siedzi i się bawi, to ładnie balansuje ciałem, wychyla się po zabawki, jak się mocniej przechyli na bo to się podniesie - jak Miki Lileczki, ale jak upadnie do tyłu to D..a blada - będzie leżał  ::)

Do góry