reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hejka,

Zyczonka dla Wiki, Bianki, Totulka i Kacpra!!!

Wiolinko - czyzby nowy sliczny avatarek? :D
Frotko - ja tez uwazam,ze Wojtus bardzo ladnie wazy!!
Beatusku - dzieki!!

Assiu - ja tez poprosze o zdjecia, no i ze spotkania Warszawianek,kochane nie badzcie takie,pochwalcie sie!! ;D

reklama
Dziekujemy za życzenia :D
Takież same życzenia 7 miesięczne dla Bianki, Wojtusia i Kacperka!!!

mam już 7 miesięcy!
mam_juz_7_miesi_cy.jpg

Sorry za wielkość :-[
Zaraz cos więcej naskrobię.

Aletko bardzo ładna waga.. My dopiero idziemy 11 stycznia i mam nadzieję, ze waga bedzie w miare chociaż. Niestey nigdy nie wiem jak długi jest Iguś bo nigdy nie jest mierzony. Jak sie mierzy takie leżące dzieciatko?

Hejka

Wszystkie zdjęcia śliczne. Zaraz sprawdzę pocztę może do mnie też coś dotarło a jak nie to bedę lać po pupciach hi hi :laugh:

Swieżynko - na fregatę też nie mogłam trafić. Zresztą muszę się przyznać, że pojechałam na inny basen, wpakowałam się babce na pokój, żadałam by mi szybciutko wyciągnęła umowę bym mogła ją w końcu podpisać. Ehhh pani była nieźle zdziwiona :laugh: Jeśli zaś chodzi o płacz Wojtka to tak jak Rita pisze u nas na początku też dzieciaczki płakały także tym się nie przejmuj. Nawet teraz czasami sie zdarza, że się jakiś brzdąc rozpłacze i to nikogo nie dziwi.
Ja nim wyruszę na basen zawsze pilnuję tego by mi Mateusz przespał godzinę, karmię go również godzinkę przed basenem żeby mi w wodzie nie płakał z głodu.Jak do tej pory (tffuu, tffuu) Mati jeszcze mi sie na basenie nie rozpłakał Nie zniechęcaj się więc bo zobaczysz, że Wojtek szybko się do zajęć przyzwyczai. Głowa do góry!!!

Informuję, że mamy 4-tego zębola. Lewą górną dwójkę. Do tego wychodzą dwie górne jedynki i Mateusz ma tak dziąsełka popuchnięte, że ostatnio ciągle płacze. Moja biedna Iskiereczka. :(  Smaruje mu dziąsełka żelem ale to chyba na takie spuchnięcie za bardzo nie działa buuuu.  :( :mad: :(

Witam was dziewczyny w nowym roku dopiero teraz :)
Wczoraj byłam u lekarza i potwierdziłam zafasolkowanie :) i z usg mam 6 tydzień :) i za dwa tygodnie ide raz jeszcze i wtedy założy mi już karte ciąży i wyśle na badania :)
A moje samopoczucie jest okropne :( baaaaardzo zle sie czuje :( ciągle jest mi niedobrze :(
no i ciągle chce mi sie spać :( a wiec jak Wiki zasypia to ja odrazu z nią :(
Mam madzieje ze mi to baaardzo szybciutko przejdzie,bo trzeba jakoś funkcjonować :)
W miare sił będe pisać :)

OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MALUTKICH MIESIĘCZNIACZKÓW :D

Aletko to czasopismo, to ja juz dostaję 5 miesięcy co miesiąc przychodzi, dużo w nim reklam i o to pewnie chodzi.
Wiolinko Fajnie, ze jesteś :)
Czarnulko pamiętam tą chętke na spanie na początku ciąży, pociesz się, że wkrótce to minie ;)

Co ja to jeszcze chciałam, nie pamietam no i musze lecieć, bo Wiki mnie wzywa, ostatnio w ogóle nie chce sama sie bawić, z mama najlepiej :)

reklama
Aletko Dziekujemy :) Jakość zdjęć fatalna, widocznie za duze wstawiałam, nastepnym razem będe mniejsze ;)
Joakar My też bezzębne, tzn. Wiki ;D

Do góry