Lila
Fanka BB :)
Ja wlasnie zrobilam kisielek i dodalam bananka,( ktorym sie troche krztusil,bo starty na duzych oczkach) mysle,ze nic po tym nie bedzie,a wcinal,az ryczal jak chwile nie podawalam, bo dmuchalam : Chyba juz taki glodny byl ;D Acha i nie dawajcie do tych kisielow cukru, ja dalam cwiartke lyzeczki glukozy i bylo za slodkie. A!!No bo znalazlam przepisy, rozwoj maluszkow, jak strymulowac itp. w moich zeszytach z medyka. Tam bylo,zeby cukier dac,a u Pauli,ze ewentualnie i dalam, i tak mniej niz w przepisie z liceum,ale nie trzeba, jeszcze jak sie dodaje banana. A!! I nie moglam uwierzyc : W zeszycie robilismy takie ramki z kazdego miesiaca na przedmiocie wychowanie dziecka i tam w 6 m.z. jest napisane w przedziale: przyzwyczajenia, nawyki, usamodzielnienia miedzy innymi o nocniczku. Jako odzialywania wychowawcze: pierwsze proby utrzymywania nad nocniczkiem A w siodmym w tym samym miejscu utrzymywanie nad nocniczkiem. Hmm,jak ja przekonam meza,ze jednak szybciej sie zaczyna do nocnika przyzwyczajac :
Dzwonilam do kolezanki i mi mowi,ze po tym semestrze( na ktory ja musze isc ) jest semestr juz o wiele lepszy,jezdzi tylko w sobote,bo w niedziele ma wyklad,na ktorym byc nie musi. Bylysmy w jednej grupie wiec pewnie i mnie to czeka. Byleby przetrwac ten semestr i pozaliczac :
A co do cen to masakra!!Ja kupilam jedna kaszke ta z Hippa na poczatku i stoi do dzis,bo jakos nigdy nie wiem kiedy podac,a mi szkoda otworzyc i potem wywalic,bo to kosztuje od groma, nidgy nie kupie wiecej,jak cos bede robic!!
Ja po porodzie 11 kilo mniej od razu ;D Chyba jakos tak,jak dobrze pamietam,szkoda,ze potem juz tak nie szlo : Nie idzie :
Dzwonilam do kolezanki i mi mowi,ze po tym semestrze( na ktory ja musze isc ) jest semestr juz o wiele lepszy,jezdzi tylko w sobote,bo w niedziele ma wyklad,na ktorym byc nie musi. Bylysmy w jednej grupie wiec pewnie i mnie to czeka. Byleby przetrwac ten semestr i pozaliczac :
A co do cen to masakra!!Ja kupilam jedna kaszke ta z Hippa na poczatku i stoi do dzis,bo jakos nigdy nie wiem kiedy podac,a mi szkoda otworzyc i potem wywalic,bo to kosztuje od groma, nidgy nie kupie wiecej,jak cos bede robic!!
Ja po porodzie 11 kilo mniej od razu ;D Chyba jakos tak,jak dobrze pamietam,szkoda,ze potem juz tak nie szlo : Nie idzie :