reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

witam w nowym roku!!!

imprezka nam się udała - było przebieranie (temat przewodni: żule i menele ;) ), winko, tańce, śpiewy... wróciliśmy przed 4... spałam 2 godziny :( i plan na dzisiejszy wieczór to jak najszybciej uderzyć w kimono! wszak kobieta pracująca ze mnie i w innym przypadku będę jutro wyglądać jak zwłoki ;)

Raf oczywiście w o wiele gorszym stanie niż ja ;)

nie wiem co dalej pisać bo skupić się za cholerę nie mogę... nawet oczodoły mnie bolą...

buźka

reklama
No i mamy 2006 :)

Easy, ja też przebranie miałam. Może potem poślę Wam fotę ;)

A teraz spadam po moje dziecię i przy okazji zostanę nakarmiona ;D

Witajcie w NOWYM ROKU 2006!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!  :)  :)  :)

Widzę, że dyskusja nocnikowa wre na całego i co mama to inna opinia.   ;)
I to właśnie najbardziej lubię na forum- wymianę poglądów.  ;D
A ja porozmawiałam sobie ze znajomymi mamami chłopców i tylko utwierdziły mnie w moich poglądach(łącznie z teściową  :o  wychowującą przecież w czasach tetry).

Easy, Szkrabiku dawajcie fotki!

Nam Sylwester też się udał. Szymek co prawda obudził się 3 razy w ciągu nocy za to spał od 18 do 8.  ;D
Dzisiaj czuję się dziwnie.  ::) Zupełnie jak bym miała kaca  :-[
a wypiłam lampkę czerwonego wina i symbolicznie łyczek szampana, więc zupełnie nie wiem po czym...

Pusto dzisiaj...w takim razie uciekam.

Aletko mam pytanie odnośnie mycia ząbków w ciągu dnia. Pisałaś kiedyś o paście Nenedent. Używacie jej? Zdaje egzamin? Od jakiego wieku się jej używa?

A może ktoś jeszcze wie coś na ten temat?
W kwestii zębów nie mam totalnie doświadczenia bo Szymek ciągle bezzębny ::)
a ząbki widać już chyba ze 2 miesiące...może w końcu się przebiją... ::)

Aletka pisze:
a ze mała jest zaspana to wszystko zdaje egzamin :))

w przypadku twojej corki, która jest aniołkiem, na pewno. :laugh:
a jak taką nocną tocaletę przyjmują inne, mniej zdyscyplinowane zębacze?? :)

Witajcie
w tematach ząbkowych jestem zielona. Zresztą Hania nadal bezzębna.
Muszę się Wam pozalić. Jutro wracam do pracy, a tak strasznie nie chę!!! Chciałabym przynajmniej do czerwca posioedzieć z mała, ale niestety nie mogę. Jestem przerażona, od kilku dni kiepsko sypiam i zadręczam się, eh.

Evik, nie taki diabeł straszny. Nie udręczaj się, nie ma sensu ;)

PaulaC, właśnie chcę kupić taką pastę. Nie zawiera fluoru, więc nic się nie stanie, jeśli małe taką pastę zje. Znajoma myje Nenedentem ząbki swojej pociechy i jest ok.

reklama
EVIK witaj w klubie  :( Ja jutro tez do roboty wracam i wlaśnie pół dnia siedzę i chlipię, cholera tak cięzko mi sie z młodą rozstać. 10 lat temu leciałam jak na skrzydłach do ludzi a teraz hmmm...co za zmiana ?
Jutro o 7:00 mój mąż, który wraca robi odbiór Martynki a ja zawijam kiecę i lecę do firmy, a roboty mam tam podobno całą masę brrrrrr...jak sobie pomyślę. I bardzo zazdroszczę tym mamom, które są na wychowawczym, chociaz to był mój wybór i pretensje moge mieć do siebie  ;) na zmiane decyzji nie moge sobie pozwolić po front zadań tak rozpisany, że nie mam odwrotu  8)

Co do zebiszczy to młoda jeszcze bezzebna, ale ja nie bedę jej w nocy mordowac jakimś tam czyszczeniem. Pozostanę przy myciu rano i wieczorkiem.

Junonka - mieszkam w Kosakowie, myślę, że coś Ci to mówi  ;)

Mad - witaj  :) I nie mów mi, ze Olcia nie jest aniołkiem  :p

JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W TYM NOWYM ROKU !

Strasznie smutny dla mnie ten 1-wszy dzien jak pomyślę o jutrze....ech pierwsze koty za płoty, potem będzie już tylko lepiej

Papa

Do góry