reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

witam w nowym roku!!!

imprezka nam się udała - było przebieranie (temat przewodni: żule i menele ;) ), winko, tańce, śpiewy... wróciliśmy przed 4... spałam 2 godziny :( i plan na dzisiejszy wieczór to jak najszybciej uderzyć w kimono! wszak kobieta pracująca ze mnie i w innym przypadku będę jutro wyglądać jak zwłoki ;)

Raf oczywiście w o wiele gorszym stanie niż ja ;)

nie wiem co dalej pisać bo skupić się za cholerę nie mogę... nawet oczodoły mnie bolą...

buźka

reklama
No i mamy 2006 :)

Easy, ja też przebranie miałam. Może potem poślę Wam fotę ;)

A teraz spadam po moje dziecię i przy okazji zostanę nakarmiona ;D

Witajcie w NOWYM ROKU 2006!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!  :)  :)  :)

Widzę, że dyskusja nocnikowa wre na całego i co mama to inna opinia.   ;)
I to właśnie najbardziej lubię na forum- wymianę poglądów.  ;D
A ja porozmawiałam sobie ze znajomymi mamami chłopców i tylko utwierdziły mnie w moich poglądach(łącznie z teściową  :o  wychowującą przecież w czasach tetry).

Easy, Szkrabiku dawajcie fotki!

Nam Sylwester też się udał. Szymek co prawda obudził się 3 razy w ciągu nocy za to spał od 18 do 8.  ;D
Dzisiaj czuję się dziwnie.  ::) Zupełnie jak bym miała kaca  :-[
a wypiłam lampkę czerwonego wina i symbolicznie łyczek szampana, więc zupełnie nie wiem po czym...

Pusto dzisiaj...w takim razie uciekam.

Aletko mam pytanie odnośnie mycia ząbków w ciągu dnia. Pisałaś kiedyś o paście Nenedent. Używacie jej? Zdaje egzamin? Od jakiego wieku się jej używa?

A może ktoś jeszcze wie coś na ten temat?
W kwestii zębów nie mam totalnie doświadczenia bo Szymek ciągle bezzębny ::)
a ząbki widać już chyba ze 2 miesiące...może w końcu się przebiją... ::)

Aletka pisze:
a ze mała jest zaspana to wszystko zdaje egzamin :))

w przypadku twojej corki, która jest aniołkiem, na pewno. :laugh:
a jak taką nocną tocaletę przyjmują inne, mniej zdyscyplinowane zębacze?? :)

Witajcie
w tematach ząbkowych jestem zielona. Zresztą Hania nadal bezzębna.
Muszę się Wam pozalić. Jutro wracam do pracy, a tak strasznie nie chę!!! Chciałabym przynajmniej do czerwca posioedzieć z mała, ale niestety nie mogę. Jestem przerażona, od kilku dni kiepsko sypiam i zadręczam się, eh.

Evik, nie taki diabeł straszny. Nie udręczaj się, nie ma sensu ;)

PaulaC, właśnie chcę kupić taką pastę. Nie zawiera fluoru, więc nic się nie stanie, jeśli małe taką pastę zje. Znajoma myje Nenedentem ząbki swojej pociechy i jest ok.

reklama
EVIK witaj w klubie  :( Ja jutro tez do roboty wracam i wlaśnie pół dnia siedzę i chlipię, cholera tak cięzko mi sie z młodą rozstać. 10 lat temu leciałam jak na skrzydłach do ludzi a teraz hmmm...co za zmiana ?
Jutro o 7:00 mój mąż, który wraca robi odbiór Martynki a ja zawijam kiecę i lecę do firmy, a roboty mam tam podobno całą masę brrrrrr...jak sobie pomyślę. I bardzo zazdroszczę tym mamom, które są na wychowawczym, chociaz to był mój wybór i pretensje moge mieć do siebie  ;) na zmiane decyzji nie moge sobie pozwolić po front zadań tak rozpisany, że nie mam odwrotu  8)

Co do zebiszczy to młoda jeszcze bezzebna, ale ja nie bedę jej w nocy mordowac jakimś tam czyszczeniem. Pozostanę przy myciu rano i wieczorkiem.

Junonka - mieszkam w Kosakowie, myślę, że coś Ci to mówi  ;)

Mad - witaj  :) I nie mów mi, ze Olcia nie jest aniołkiem  :p

JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W TYM NOWYM ROKU !

Strasznie smutny dla mnie ten 1-wszy dzien jak pomyślę o jutrze....ech pierwsze koty za płoty, potem będzie już tylko lepiej

Papa

Do góry