reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

evik a dloa mnie ten rok był strasznie pechowy i się cieszę że się kończy najpierw styczen się zaczął z Waneską w szpitalu pózniej przedwczesne skurcze i szpital urodzenie Roberta(to najwspanialsze w tym roku) pózniej mąz na pogotoqwiu ze skrętem kiszek się znalazł i problemy finansowe jedne jest w tym roku dla mnie cudowne że poznałam takie cudowne osoby jak Wy o wielkim sercu
Aniu a Ty juz piwka skończyłaś????

reklama
Aż się boję, jak zaczną strzelać na poważnie... Mieszkamy niedaleko ryneczku wrocławskiego, a impreza z rynku transmitowana jest na całą Polskę w programie 2. Może będą chcieli się "pokazać" i będzie jeszcze głośniej niż zawsze?! Moja córcia na pojedyńcze wystrzały się budzi, co będzie jak rozlegnie się jeden wielki huk???

Asiu no to rzeczywiście miałaś pechowy rok. Mam nadzieję, że 2006 będzie dla Was o niebo lepszy.
Nam wystarczy żeby był tak samo dobry jak 2005.

Wypiłam za dużo winka i w głowie mi się troszeczkę kręci...

no to wszystkiego najlepszego kochaniutkie a my spędzilismy północ z teściami i było nawet miło...
Evik z jednej strony nie za wesoło masz taki huk na[pewno był...hehe ale z drugiej u mnie Robertnawet nie drgnął hehe

Asia jestem w szoku! Hania śpi, mruczy i popłakuje troszeczkę przez sen, ale to raczej przez katarek, wystrzały te najgłośniejsze nie rozbudziły jej. Jak były pojedyńcze to co rusz się budziła :) a jak huknęło zbiorowo to ją nie rusza. Hihi dziwne to jakieś. Ale najważniejsze że śpi. Ja też zaraz się kładę, bo mala pewnie jak zwykle obudzi się o 7. Buziaczki

witajcie, kobitki, w nowym roku :D

trochę nas nie było, ale mimo udanych wyjazdowych świąt (w naszym przypadku to była cała oktawa  ;) ) tęskniłyśmy przeokropnie.
dzieki za wszystkie piekne życzenia, zdjęcia oraz filmiki, które spływały, spływały i spływały na moja skrzyneczkę, a za które ja nie miałam możliwości wcześniej podziekować. :-*
no ale jak tu nadrobić z odpowiedziami na 10 stron postów? to może tradycyjnie: od sasa do lasa. 8)
przede wszystkim : czarnulko, kurcze, gratulacje i wyrazy uznania  :D  :D
agast: i my też nadal bezzębne  :)
i od razu pytanie do mamuś zębaczy: jak radzicie sobie z czyszczeniem ząbków po nocnych karmieniach? dzieciaczki się rozbudzają, rozumiem? nie ma mowy o karmieniu "przez sen"?

reklama
Witajcie w 2006roku ;)
Evik najwyrażniej Hania wie jak się zachować w nowym roku :laugh:

Mojej Wanesce najbardziej się podobały fajerwerki aż płakała jak skończyły i pomyśleć że w zeszłym roku siedziała pod stołem bo się tak bała hehe.Jak mogę sprawdzić czy to ząbek jest na górze skoro Robert nie każe sobie zobaczyc może jak zaśnie???

Do góry