reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witam ;D

Wszystkiego Najlepszego dla Piotrusia Emiliana z okazji miesiecznicy, spoznione,ale gorace!!

Agast kochana moja, no to przede wszystkim gratki z okazji tylu lat bycia razem ( na w lipcu minie 7 lat ;D) i przede wszystkim najlepsze zyczonka!!

No a teraz bedzie tasiemiec,bo musze nadrobic ;D

Minko - dzieki za odpowiedz w sprawie kaszki :D
Asiu - ciesze sie,ze dzieciaczki zdrowe,
Tilli - a co to za smutki kochana??!!Glowka do gory, piekne zdjecia nam tu przezntujesz, a brzusio i chlopiec, ktory z niego sie wykluł najsliczniejsi ;D
Junoko - wspolczuje,zycze zdrowka i pisz mi tutaj czy juz jest lepiej z Oli!!??
Czarnulko - sliczne zdjatka!!
Easy - no to bardzo mnie to cieszy,ze nie jest tak zle!!
Paulo - a pewnie,ze czytam Twoje tasiemce,nawet teraz przeczytalam,jak mialam tyle do nadrobienia,a co!! ;D Gratuluje gadajacego Szymka i powiedz mi gdzie Ty kupujesz ta kasze jaglana,bo ja szukam i szukam i znalesc nie moge ::)
Evik - zdrowka zycze Haneczce!! Zdjecia fajniutkie!!
Natko - gratki przemieszczania sie Maciusiowego!!
Magdulku - u nas placzu takiego nie ma wiec nie pomoge,
Agast - a kto pilnuje Hani jak jestes w pracy, bo chyba mi gdzies to umknelo ::)
Mondzi - no te mandarynki :o Gratuluje zachamowania przyrostu masy ciala Tymka!!
Asioczek - sliczne zdjecie w avatarku!!
Aletko - gratuluje!! I zabala i kupki na kibelek ;D i pomyslec,ze Miki jest z tego samego dnia, ja pocieszam sie jeszcze,ze to chlopiec do tego leniuszek ;D
Aniu - Miki tak na domowe oko ma 73 cm, 03.01. zmierza go w przychodniu,bo idziemy na szczepienia, dlugi,dlugi po mamusi ;D Na spacerku jestesmy codziennie od pierwszego dnia kiedy wyszlismy po porodzie,
Frotko - zdanie co do nocniczka, potwierdzone artukulami z gazet dzieciowych mam takie samo jak Paula,Szkrabik, Junoka, Martynka.

Poprosze o zdjatka ze spotkania Warszawianek ;D

Nocki nadal koszmarne!!O przepraszam, dzis byla nocka piekna,usnal o 20:30, jedna pobudka o 5 na cyca, sen do 8.

A katar ma nadal!!No cholera jasna!!Idziemy do lekarza - echo,a w domu to banki robi,tak mu cieknie!!I nie jest za goraco,za sucho. I co ja mam z tym fantem zrobic??!! :(

Kochane moje chcialam Wam zlozyc zyczonka noworoczne, aby kolejny rok owocowal w nowe przemile wrazenia, byl rokiem pierwszych krokow naszych dzieci, pierwszych slow, pierwszych urodzin. Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!

reklama
Witajcie!

Frotko nie obrażaj się na Wojtusia bo wtedy to może zacząć powtarzać ma-ma-be-be ;)
Gratuluję podciągania do siadu! Wow! Widzę, że tym razem nasi synkowie nie są mentalnymi bliźniakami bo Szymek się nie podciąga. Musi mieć pod kątem żeby się unieść, ale z płaskiego jeszcze nie.

Lila ja kupiłam w Tesco kaszę jaglaną(to kasza z prosa), ale nie na stoisku dzieciowym tylko tam gdzie ryż, kasze itp.
Zdrówka dla Mikiego i lepszych nocek życzę!

Minko to super, że tym razem pobieranie krwi mineło szybko i bezboleśnie.

Agast gratuluję okrągłej rocznicy! Wszystkiego dobrego!

Tilli pewnie, że Miki się nauczy jeść wszystko, to tylko kwestia czasu.
Szymek pluł na początku wszystkim co tylko mu dawałam, a teraz zajada prawie wszystko(poza szpinakiem i brokułami). Dzisiaj obyło się bez awantury bo śniadanie zjadłam kiedy synek nie widział ;) za to bardzo interesowała go kawa, którą piłam. Jednak gdy powąchał skrzywił się z niesmakiem ;D

Beatusku chyba pomogło Twoje trzymanie kciuków bo mężyk ma wolne i dziś i jutro!
Super! Przynajmniej Sylwestra i Nowy Rok spędzimy razem. :D

A teraz drogie Panie chciałabym złożyć:

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA NA NOWY 2006 ROK, SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ, POCIECHY Z MALUSZKÓW I MĘŻÓW, NOWYCH WYZWAŃ I DUŻO ZDRÓWKA W NADCHODZĄCYM ROKU!!!!

Zmykam zatem nacieszyć się rodziną. Do zobaczenia w Nowym Roku!

Kochane! ŻYCZĘ WAM I WASZYM RODZINOM ABY TEN NADCHODZĄCY ROK BYŁ DLA WAS JESZCZE LEPSZY NIŻ TEN, PEŁEN UŚMIECHU I RADOŚCI I ABY SPEŁNIŁY SIE WAM WSZYSTKIE MARZENIA (szczególnie te o rodzeństwie dla naszych maluszków:))

Ja i mąż bardzo dziekujemy za gratulacje  ;D

Lila- Hanią zajmuje sie moja mama  ;) No i trzymam kciuki za Mikiego co by mu ten katar szybko przeszedł.

Aletko- no jedyny, jedyny. Nie ma innej opcji  ;)

A no i co do nocnika sie jeszczcze nie wypowiadalam, wiec zrobie to teraz  ;D A wiec uwazam ze im wczesniej tym lepiej. No oczywiscie dziecko musi siedziec. Jestem przeciwniczka czekania do 1.5 roku z sadzaniem na nocnik. Uwazam ze dzieci sa mądrzejsze niz nam sie wydaje. Skoro potrafia sie nauczyc ze jak sie je kladzie do łóżeczka to trzeba spac, skoro wiedza ze jak sie mama kładzie obok i zadziera bluzkę ze bedzie jedzonko ( albo nawet same zadzieraja matce bluzke), to dlaczego mialy by sie rownie szybko nie nauczyc, ze jak sie je sadza na nocnik to sie siusia???

No ale to oczywiscie moja prywatna opinia.

Kochane, życzę Wam wszystkim, Waszym dzieciaczkom i rodzinom, dużo zdrowia i uśmiechu w nowym roku. Żeby był jeszcze lepszy niż 2005, żeby wyjaśnieły się wszystkie nieporozumienia i spełniły wszyściutkie marzenia, nawet te najmniejsze. Całujemy Was mocno i do zobaczenia w nowym roku :)

W nadchodzącym roku życzę Wam co najmniej tylu pozytywnych wrażeń ile w roku upływającym, dużo radosci z obserwowania poczynań Waszych pociech, żeby pech Was omijał szerooooookim łukiem a los dostarczał Wam samych szczęśliwych chwil. No i przede wszystkim dużo zdrówka dla całych Waszych Rodzin, bo to ono jest jednak najważniejsze!!! Ze wszystkim innym sobie poradzicie...

k050.gif

Hm a więc z tego co piszecie wynika,że tylko niektóre dzieciaczki kwękają przez sen... hm... idziemy 4 stycznia na szczepienie wiec powiem o tym lekarzowi.
Dziekuje za odpowiedzi!!! :)

Kochane W nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam aby wszystko o czym tylko marzycie spełniało się jak za dotknęciem czarodziejskiej różdżki!!!

Z okazji nadchodzącego Nowego Roczku życzymy Wam dużo zdrówka, radości, spokoju i pociechy z maluszków.
Waszym dzieciaczkom natomiast życzymy kolorowych snów, uśmiechów od ucha do ucha i co dzień nowych przygód.
Ewa z Hanią

KOCHANE FOREMECZKI,ŻYCZYMY WAM Z MĘŻEM,WIKUSIĄ I FASOLKĄ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I WSZYSTKIEGO CO SOBIE ZAŻYCZYCIE A PRZEDE WSZYSTKIM RADOŚCI Z WASZYCH POCIECH.

Dużo bąbelków w szampanie,
Kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku!

Tego Wam życzymy kochane czerwcówki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agast - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

reklama
Do góry