reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

witajcie kochane foremki

przepraszam,ale ja tylko na moment,jestem z wami,czytam,i to narazie tyle na co mnie stać...
czuje się źle,jest mi źle i nie chcę nikogo zanudzać i zamęczać swoimi dołami..

a więc piszę do Agast,bo pamiętam że pytała się o ból głowy po znieczuleniu..,właśnie czytałam artykuły ze stronki RODZIĆ PO LUDZKU, i oto co tam piszą:
"Poważne powikłania po znieczuleniu zewnątrzoponowym zdarzają się bardzo rzadko. Częstym problemem są natomiast bóle głowy, utrzymujące się czasem nawet kilka miesięcy po porodzie. W znieczuleniu zewnątrzoponowym można również wykonać cięcie cesarskie."
tak więc chyba nic złego z tobą się nie dzieje,aczkolwiek napewno nieznośny to problem...Z czystej ciekawości poszłabym jednak do internisty.. 8)

Buziaczki dla wszystkich dzidziorków...do nastepnego razu....
aha,dzięki wielkie za wszystkie maile które do mnie docierają,naprawdę poprawiają mi humor i śliczniaste te nasze bobasy,a jakie już duuuże.. :)

reklama
Minko i super! Ja się już wyleczyłam z tego porównywania i prób wstawienia dzieci w ramki chociaż jak wiecie zajeło mi to sporo czasu...i zdrowo tu smęciłam czego to Szymek jeszcze nie potrafi.  ::)
Teraz już wiem, że Szymek ma swoje tempo i najważniejsze, że idzie do przodu.
Ja przynajmniej mogę się nacieszyć tym okresem niemowlęctwa i jestem jeszcze na coś potrzebna  ;) a ten mały łobuz i tak mnie zaskakuje- długo, długo nic, a tu nagle w przeciągu kilku dni próby siadania, obroty i peplanie...

Agast Szymek podobie- w wieku ok. 3,5 miesiąca obracał się z brzuszka na plecki, a potem właśnie tak jakby o tym zapomniał i to na długo bo prawie do ukończenia pół roczku.

Aletko a mogłabyś podzielić wysyłkę i przesłać każdy filmik w osobnym mailu? Jeśli to nie problem oczywiście.

A teraz zmykam bo synuś postanowił zakończyć drzemkę i woła ma-ma-ma-ma(tylko, że do misia  ::) ).  ;)
Pora na zabawę!

To tak:

1. jeśli chodzi o zdjęcia to wysłałam tylko Semi, niewiele tego było. Ale w takim razie dajcie mi troszkę czasu to wyślę wszystkim i więcej.

2. Aletko, dla mnie nadal to nie jest raczkowanie. Tymek robi jeszcze więcej. No i takie siadanie w JEgo wykonaniu wygląda jak pląsanie (pisałam Ci w mailiku, że to wiercipięta). Pupa siada na nóżkach, potem Młody się odpycha i lecimy do przodu. No i na to wszystko mówię pełzanie. Bo kiedy dziecko raczkuje to tak, jakby chodziło na czworakach. Jest koordynacja rączek i nóżek. A u naszych pociech jeszcze tego nie ma. Rzecz jasna masz prawo do własnego poglądu na tę sprawę ;) mój już znasz :)

Dobra, spadam. Dziecko mi miauczy :|

Szkrabiku, Aletko W każdym razie to na pewno wstep do raczkowania, więc tylko się cieszyć! :)
Paula :-* Widzę, że sie rozumieny :)

A dlaczego ja nie dostałam filmiku????Hę..???Nie zasłużyłam czy jak???

PauloC, Aletko - ale dodajecie do tych zupek kaszkę kukurydzianą taką wczesniej nie rozpuszczaną? Rozumiem, że po prostu pare łyżek wrzucacie do zupki i mieszacie, tak?
PauloC - naya jest u rodziców i wróci dopiero 5.01. Nie ma tam niestety dostępu do kompa dlatego nie pisze. Ostatnio przysłała mi tylko esemasika, że Nadia jest małą terrorystką i nie daje im nawet odpocząć w święta :laugh: Co do reszty dziewczyn nie mam zielonego pojęcia co się z nimi dzieje.

Kurka...teraz czytam, że jeszcze jakieś zdjecia gdzieś śmigają po łączach. Halo????Nie zapominać o mnie!!!

JA SIĘ DOŁĄCZAM DO PYTANIA BEATKI-DLACZEGO JA TEŻ NI NIE DOSTAŁAM NA MAILA Poprosze fotki i filmik od Aletki
Ja czytam po łepkach bo Olwika ma zapalenie oskrzeli a i mnie rozłożyło,tak więc chwilowo bede podglądającą .

reklama
A ja wam teraz zaserwuje małą sesje zdjęciową ;)

TUTAJ JEST MOJA SIOSTRZYCZKA 6-cio letnia

_564220_n.jpg

A TUTAJ WIKUSIA W BABCI CZAPULI I SZALIKU :)

_564221_n.jpg

WIKUSIA DZISIAJ NA SANECZKACH :D

_564222_n.jpg

Do góry