No fakt!!
Shirleyko gdzie jestes !!?? A
Nenyah?? Czy Nenyah juz wrocila??
Agast - ja dzis dalam zoltko wlasnie tak. Ugotowalam jajo,przekroilam na pol i zoltko dodalam do gotujacej sie zupki, na moment przed wylaczeniem. Mam nadzieje,ze tak wlasnie sie daje,ale poczekam jeszcze co na to powie nasz ekspert -
Paula
Easy - dawaj fotke z nowa fryzura!!
Beatko - ja roznie z tym mieskiem, 5 razy w tygodniu, dzis pierwszy raz dalam zoltko. To teraz bede zamieniac z zoltkiem. A miesko tez rozne, tyle,ze robie tylko z kurczakiem, a jesli inne miesko to daje kupne,bo nie mam do innych dostepu. Karmie bardzo podobnie, i tez daje tylko obiad i deser.
Beatusku - sliczne fotki!!A jacy Twoi synkowie do siebie podobni!!A Ty jestes sliczna dziewczyna!!
Aletko - sukieneczki sliczne,ale córka jeszcze sliczniejsza. I supre te fotki obrabiasz!!
Bylam dzis u lekarza. Nic tam pani doktor nie znalazla. Mowila tylko,by nie grzac za bardzo w domu, no i zeby nie bylo suchego powietrza. Mowila takze, ze nie jest za wszelkimi kaszkami, zeby nie podawac, bo bardzo ladnie przybiera na wadze( nie wiem czy nie za ladnie :
) Dziecko bedzie sie tak budzic do okolo dwoch lat,bo tak ida zeby,a niesety wychodza noca. Aaa i zeby nie sadzac, jak jeszcze sam nie siedzi i absolutnie zadnych poduszek. 03.01. na szczepienie mamy sie stawic. Nie wiem ile Miki mierzy,ale jest dluugi i wazy 9200.