reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Pierwsza drzemka w porzadku,ladnie sam usnal,ALE Wywietrzylam pokoj na zimnice, wybawilam sie z nim, wytanczylam, zrobilam mu teatrzyk ;D Zobaczymy co dalej bedzie,teraz spi jeszcze po spacerze ;D Dzieki Junoka za rady!!AA dalam mu dzis 190 g warzyw z szynka, zjadl ::) I pewnie zjadl by jeszcze,gdyby bylo ::)
Rita, Paula - dziekuje za cieple slowo,czekam caly czas na lepsze jutro...
Swiezynko - jaka roznica??Nie mam pojecia ::) ;D
Naya - no to sie ciesze,ze mniej wymiotow,no i napisz nam co i jak po USG, trzymam kciuki za dobre wiesci,a avatarek masz swietny ;D Mikuch tez ladnie je,ale nie zawsze :D Deserki ladniej :D
Karotko - prosze bardzo :D
Asiu - zycze zdrowka Twoim dzieciom!!
Junoko - chociaz Ci nie przylaza,jak Ci ::) Ale wspolczuje bardzo!!
Easy - no wlasnie,a moi tescie nie zrozumieli, zwlaszcza tesaciowa,ze my mamy swoje zycie ::) No i niesety mieszkaja nad nami,takze sa czesciej,a to mnie wcale nie cieszy,powiem wiecje wburwia mnie to :mad:, jak to Ty mowisz ;D

Dostajecie na e-maila jakies wiadomosco od gadu@gadu1981 czy cos takiego?Ja non stop,no porazka,nie otwieram,bo sie boje wirusa,aaa i tematy nawiazuja do naszej korespondencji ::) Moze to e-mail ktorejs z Was,a ja nie wiem,co??

reklama
Ja tylko na chwilę

Naya to super wiadomość, że Nadia mniej wymiotuje! :D Gratuluję małej gimnastyczki-akrobatki Nadii. Trzymam kciuki za wyniki USG.

Świeżynko nie mam pojęcia czym się różni kleik od kaszki ;D Konsystencja ta sama, wygląda tak samo, smakuje tak samo, więc chyba różni się nazwą ;)
Postaram się posłuchać i nie rozłożyć, ale nie wiem jak to będzie.
Zarzyłam sobie Efferalgan musujący i trochę mi lepiej, ale nadal nie za fajnie...

Lila nie mam pojęcia co to za emaile do Ciebie przychodzą. Do mnie nic takiego nie przychodzi. ::) Masz rację, że nie otwierasz.

Szymek śpi i ja chyba też się pójdę położyć korzystając z okazji.

LILKA cieszę się ,ze rady się przydały ;) i do mnie tez takie maile nie przyłażą -i tez bym ich nie otwierała

Paula mam nadzieję ,ze czujesz się lepiej

Naya dobrze ,ze z małą już lepiej i nie wymiotuje.I zazdroszczę czystego śliniaczka ja chyba mała będe zawijała w prześcieradło i folię do karmienia.Bo jak je to ma brudne poprostu wszytsko!!łącznie ze skarpetkami.Ja amm śliniaki takie z grubej ceraty zmywalne i wilekie jak płachta fryzjerska :laugh: bo inne poprostu nie zdały wogóle egzaminu.

Lila maili u mnie brak.

Mary pobiła dziś rekord drzemkowy - 2 h 40 minut :)
Pan przyniósł przesyłkę z Empiku czyli prezenty mam z głowy.
Mąż kupił mi COŚ i nie chce powiedziec CO, ani nawet uchylić rąbeczka tajemnicy.

To tyle na dziś.
Do jutra!!!

Hejka
No to szwy w koncu ściagnięte....ale ulga...ufff. Nic a nic nie bolało, troszkę krwi poleciało i na tym koniec :)

A mój mały zbój dzisiaj mnie nieźle wystraszył.Leżał obok mnie na kanapie i bawił się takim klaunem z pozytywką, który ma czapkę z pomponikiem. Zaznaczam, ze ja jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi na dyndający sobie pomponik. Po chwili patrzę a on leży z tym klaunem na twarzy i robi bbwwrrr. Dlaczego robił bbbwwwrrr???Bo odgryzł pompon i trzymał go między zębami :o Jezzzu....szybko wyjęłam mu pompon bo by mi się jeszcze zbój udusił :mad:
Oczywiście Mateuszowi mało było i musiał dorwać się do choinki...tak mu się bombeczka spodobała, że postanowił ja zbić :o A jak już ją zbił to wylał kawę ciągnąc za serwetę. O MAJGOD!!!Ale mi łobuż rośnie. Co to będzie jak on zacznie raczkować????

Robert wreszcie sam usiadł!!!!!!!

Lila dzięki
A ja dzisiaj dałam pierwszy raz pipkowi budyń śmietankowy ale się zajadał zjadł 1,5 szklanki i uciekam bo on znowu głodny ...hm prawdziwy chłop z niego tyle jeść.... ::)

Asiu- budyń na mleku krowim??  ::) A z tym miodem to tez nie wiem czy to dobrze, bo to bardzo silny alergen...
No i gratuluje Robercikowi samodzielnego siadania!

A dzisiaj bylam u szwagierki w szpitalu. Jesuu jaki śliczn jest ten Jaś!!!! Normalnie napatrzc sie nie mogłam. Niestety ma wysoką żółtaczkę i leży bida pod naświetlarką w samej pieluszce, ale jest taaaki słodziutki  :)  :)  :) Aż mi się zachciało znowu miec takiego maluszka.... A no i szwagierka lezy dokładnie na tym samym łóżku i w tej samej sali co ja leżałam :)

A no i Beatko dobrze ze Mati nie postanowił zjeść tego pompona!!!  ::)

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych szanownych jubilatów :)

Asiu gratulacje dla Robercika!

Agast ależ zbieg okolicznosci :) (mam na mysli łóżko szpitalne rzecz jasna :)

A ja właśnie sie zastanawiam nad tym jaką choinkę kupić ... ostatnimi czasy była świeża ale teraz zastanawiam sie nad sztuczną...chociaż zapach świeżej...

reklama
agast no na mleku z kartoniku ale nic mu nie było i jak na razie nie jest i miód juz mu podawałam kilka razy z wodą i też mu nic nie było sama już nie wiem ale już myśle że on sie tymi zupkami i kaszkami poprostu przejadł bo za barzdo nie chce ich już jeść i wydaje mi sie że ciągle jest głodny i dostaje najprzerózniejsze obiadki i deserki ale widze że nie bardzo już mu to idzie a jak dzisiaj dałam mu budyń o to tak się chichrał że żzal mi było już mu nie dać a chciałam dać tylko pare łyżeczek na spróbowanie kurcze to już sama nie wiem czy dawać czy nie ??? ??? a wy jak myślicie?

Do góry