Lila
Fanka BB :)
Pierwsza drzemka w porzadku,ladnie sam usnal,ALE Wywietrzylam pokoj na zimnice, wybawilam sie z nim, wytanczylam, zrobilam mu teatrzyk ;D Zobaczymy co dalej bedzie,teraz spi jeszcze po spacerze ;D Dzieki Junoka za rady!!AA dalam mu dzis 190 g warzyw z szynka, zjadl : I pewnie zjadl by jeszcze,gdyby bylo :
Rita, Paula - dziekuje za cieple slowo,czekam caly czas na lepsze jutro...
Swiezynko - jaka roznica??Nie mam pojecia : ;D
Naya - no to sie ciesze,ze mniej wymiotow,no i napisz nam co i jak po USG, trzymam kciuki za dobre wiesci,a avatarek masz swietny ;D Mikuch tez ladnie je,ale nie zawsze Deserki ladniej
Karotko - prosze bardzo
Asiu - zycze zdrowka Twoim dzieciom!!
Junoko - chociaz Ci nie przylaza,jak Ci : Ale wspolczuje bardzo!!
Easy - no wlasnie,a moi tescie nie zrozumieli, zwlaszcza tesaciowa,ze my mamy swoje zycie : No i niesety mieszkaja nad nami,takze sa czesciej,a to mnie wcale nie cieszy,powiem wiecje wburwia mnie to , jak to Ty mowisz ;D
Dostajecie na e-maila jakies wiadomosco od gadu@gadu1981 czy cos takiego?Ja non stop,no porazka,nie otwieram,bo sie boje wirusa,aaa i tematy nawiazuja do naszej korespondencji : Moze to e-mail ktorejs z Was,a ja nie wiem,co??
Rita, Paula - dziekuje za cieple slowo,czekam caly czas na lepsze jutro...
Swiezynko - jaka roznica??Nie mam pojecia : ;D
Naya - no to sie ciesze,ze mniej wymiotow,no i napisz nam co i jak po USG, trzymam kciuki za dobre wiesci,a avatarek masz swietny ;D Mikuch tez ladnie je,ale nie zawsze Deserki ladniej
Karotko - prosze bardzo
Asiu - zycze zdrowka Twoim dzieciom!!
Junoko - chociaz Ci nie przylaza,jak Ci : Ale wspolczuje bardzo!!
Easy - no wlasnie,a moi tescie nie zrozumieli, zwlaszcza tesaciowa,ze my mamy swoje zycie : No i niesety mieszkaja nad nami,takze sa czesciej,a to mnie wcale nie cieszy,powiem wiecje wburwia mnie to , jak to Ty mowisz ;D
Dostajecie na e-maila jakies wiadomosco od gadu@gadu1981 czy cos takiego?Ja non stop,no porazka,nie otwieram,bo sie boje wirusa,aaa i tematy nawiazuja do naszej korespondencji : Moze to e-mail ktorejs z Was,a ja nie wiem,co??