Hej
Jestem, ale nie nadążam, nawet z czytaniem... To znaczy właśnie przeczytałam zaległości i prawie nic nie pamiętam, ale spróbuję...
Na początek wszystkiego najlepszego wszystkim Jubilatom z ostatnich dni!!! Niech rosną zdrowo i szczęśliwie!
Agast, cieszę sie z nowego członka rodziny!!! No i ghratuluję serdecznie dzielnej Mamie
Aletko, brawa, dziewczyna robi postępy niesamowite!!! A zdjecie ząbkowe śliczne
I dziekuję za pamięć
Czarnulko, gratuluję Mamie!
Mondzi, cieszę się, że do przeprowadzki coraz bliżej
Pełzakom gratuluję również
Oraz wszystkim Dzieciaczkom, które w ostatnich dniach odniosły jakiekolwiek sukcesy
U nas wszystko dobrze, ale czasu mało, dzis byli znajomi z Bydgoszczy, jytro jedziemy na organizowany przez nas koncert a potem rodzinny obiadek, itd itp no i pewnie znów mnie nie będzie.
Całe szczęście, że prezenty już w zasadzie kupione i przygotowywać na Święta wiele nie musimy, bo tradycyjnie wyjeżdzamy do Krakowa, więc ja tylko dostałam zadanie upieczenia piersi z indyka i tyle.
Mam jeszcze do Was pytanie, czy oglądałyście, lub roaważałyście zakup czegoś takiego...?
Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro
Przyznam szczerze, że mnie to zainteresowało i nie wiem, czy nie sprawimy sobie i PIotrusiowi na Gwiazdke...
No dobrze, a teraz uciekam, bo ostatnia noc jeśli chodzi o pobudki wyglądała tak: 23, 00.30, 2, 3, 4, 5.40 i ostatecznie 8... No i mam nadzieje, że dzis będzie lepiej, ale...
Wszsytkie pozdrawiam serecznie!!! A dla dzieciaczków buziaczki
Wybaczcie, wszystko mi sie już pomieszało, więcej nie dam rady