M
Megan27
Gość
Magdulku, Magdusia z pewnością tez wyrosła :-) Pokaz ja koniecznie, bo ostatnie zdjecia były dawno i mało ;-)
A skoro juz tak chwalicie, to ja się rozochociłam i wstawiam jeszcze kilka dzisiejszych fotek mojego Skarba ;-)
nowe nakrycie głowy mojego syna, prawda, jakie twarzowe???
zabawa
mało romantyczne tło, ale co tam
wspinaczka...
No, to tyle ;-)
A co do nostalgii wywołanej zbliżającym się Świętem Zmarłych to i mnie ona dopadła, zwłaszcza, że wczoraj dużo rozmawiałam na ten temat w kontekście mojej Mamy i tak mi jakos łzawo...
No i po cichutku powiem Wam, że najprawdopodobniej w sobotę, 4 listopada, w I programie PR o 23 w audycji "Moja i twoja nadzieja" jakieś parę moich słów sie znajdzie...
Lecę, bo Łukasz niespodziewanie wrócił "wcześniej",. papapa
A skoro juz tak chwalicie, to ja się rozochociłam i wstawiam jeszcze kilka dzisiejszych fotek mojego Skarba ;-)
nowe nakrycie głowy mojego syna, prawda, jakie twarzowe???
zabawa
mało romantyczne tło, ale co tam
wspinaczka...
No, to tyle ;-)
A co do nostalgii wywołanej zbliżającym się Świętem Zmarłych to i mnie ona dopadła, zwłaszcza, że wczoraj dużo rozmawiałam na ten temat w kontekście mojej Mamy i tak mi jakos łzawo...
No i po cichutku powiem Wam, że najprawdopodobniej w sobotę, 4 listopada, w I programie PR o 23 w audycji "Moja i twoja nadzieja" jakieś parę moich słów sie znajdzie...
Lecę, bo Łukasz niespodziewanie wrócił "wcześniej",. papapa