Nie przepisze tego, co napisałam, bo nie mam czasu Chciałam tylko napisać, że Piotruś i Kornelka w hełmach są superowi, nawet mój dziadek był w szoku ;-)
Wiolinko, fajnie, że dzidzia kopie, a Ty, że się lepiej czujesz.
Aletko, pamiętaj, obiecałaś uważać!
Shirleyko, jak zyjecie?
Evik, zdjęcie śliczne! Ja też chciałam mieć loczki!!!!!
A nasz pies pakuje walizki. Wojtek ma zakaz kopania psa, w zamian ma go głaskać . Realizuje ten cel z podziwu godną konsekwencją: psica jest zaganiana w kąt, przytrzymywana w siadzie okracznym i GŁASKANA. Nawet jej się nie dziwię, że chce się wyprowadzić ;-) Szczęśliwy za to jest Tofior, który dzięki wrobieniu Pumy zyskał nieco swobody i czasem uda mu się nawet przejść przez pokój krokiem dostojnym a nie szybkim truchtem...
Idę odgruzić mieszkanie a potem wybywamy, bleeee.
Wiolinko, fajnie, że dzidzia kopie, a Ty, że się lepiej czujesz.
Aletko, pamiętaj, obiecałaś uważać!
Shirleyko, jak zyjecie?
Evik, zdjęcie śliczne! Ja też chciałam mieć loczki!!!!!
A nasz pies pakuje walizki. Wojtek ma zakaz kopania psa, w zamian ma go głaskać . Realizuje ten cel z podziwu godną konsekwencją: psica jest zaganiana w kąt, przytrzymywana w siadzie okracznym i GŁASKANA. Nawet jej się nie dziwię, że chce się wyprowadzić ;-) Szczęśliwy za to jest Tofior, który dzięki wrobieniu Pumy zyskał nieco swobody i czasem uda mu się nawet przejść przez pokój krokiem dostojnym a nie szybkim truchtem...
Idę odgruzić mieszkanie a potem wybywamy, bleeee.