reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Easy, na mojego Outlooka to chyba i struś nie pomoże :wściekła/y: Wysłałam PW, ale pierwszy raz więc nie wiem, czy dobrze.

Coletta, straszna jest ta historia, okropna. To niewiarygodne, przecież te dzieciaki mają po 14 lat! Skąd im takie pomysły do głowy przychodzą. Okrutne i podłe.

reklama
Ja tylko o sobie (jak zwylke ostatnio) ale umieram. Mam chyba zapalenie krtani bo juz prawie straciłam głos i katar makabryczny i wogóle czuje się koszmarnie a jeszcze do tego oczywiście jestem w pracy.
Poszłam wczoraj do lekarza a pani dr stwierdziła ze NIC mi nie jest i ze to taki okres przeziebień i trzeba uwazac :szok: Zajrzała w gardło i mówi ze jeszcze nie ma zapalenia krtani ale moze będzie :confused: I przepisała mi tymianek i podbiał do ssania! Czujecie akcje?? Normalnie w szoku jestem :wściekła/y: Moj mąż to normalnie uwierzyc nie może:nerd:

Coletta mnie z mężem ta tragedia bardzo poruszyła.A najgorsze ,zę przemoc ,agresja i poniżanie innych występuje wśród coraz młods
zych dzieci:sick:
Agast widać ,ze pani doktor nie chorowała jeszcze tej jesieni.Ale i na nią przyjdzie czas:evil: i niech sobie wtedy possa ten swój tymianek.

Hej :-)

Dzięki za pochwałki i inne cudne słowa :tak:

Tilli, bardzo mi przykro :-( Mam nadzieję, że będziesz miała kiedyś takie śmiechowe dzieciątko jak moja Amelka :tak:

Cola, tą różową kupiłam w H&M. A tą dla Tymka w Smyku :-)

Easy, kobieto o wielu obliczach, iście diabelsko się prezentujesz :evil: :-D

PauloC, a dlaczego ze wstydem? Gdybyś mnie teraz chciała spytać ile zębów ma Tymek to nie powiem Ci, bo nie wiem :-p nie uśmiecha mi się zostać pogryzionym przez własne dziecko, a tak skończyłoby się gmeranie w Jego paszczy :-D czy już chwaliłam zdjęcia Szymka? Jeśli nie to chwalę, bo ślicznego synka masz :tak:

Mondzi, przykro mi, że takie smutaski Cię dopadły. Na pocieszenie mogę jedynie napisać, że po złym dniu przychodzi lepszy. Przytulam!

Junonko, mam nadzieję, że Oli zdrowa jest i to tylko ząbek. Cieszę się, że się nagadałaś z koleżanką :-D

Evik, pokaż się po tej wizycie ;-)

Megan, ślicznie wyglądacie :-D

Wiolinko, ja na szczęście obkupiłam Tymka w "ciężkie" rzeczy na zimę, tzn. kombinezon, kurtkę i buciki, zanim urodziła się Amelia. Ale nie mam nikogo, kto mógłby mi jakieś ciuchy przekazać, więc kupuję i już. Dobre i to, że je sobie zachomikuję dla Amelki, a może i dla kolejnych dzieci ;-) Buciki i czapeczki pewnie nowe kupię dla każdego dziecka, ale myślę, że jeśli kurteczki i kombinezony będą akurat dobre to je wykorzystam. Ciesz się, że nie musisz ganiać po sklepach! I zdrówka Ci życzę :-D

Agast, nie możesz iść do innego lekarza? Ta pani to się chyba z powołaniem minęła, powinna wróżyć z kart... tymianek może sobie, za przeproszeniem, wsadzić (tam, gdzie ma ochotę). Z własnego doświadczenia wiem, że to paskudztwo absolutnie nie działa. A próbowałaś Tantum Verde? Mi zawsze pomagało :confused:

A my byliśmy dzisiaj u pediatry i Amelka waży prawie 5200 :baffled: zdrowa jest jak koń, tylko pleśniaweczki ma, więc Jej buziaka pędzluję ;-) Tymek też osłuchowo w porządku, tylko jeszcze w nosku wydzielina. Dostaliśmy na nią antidotum :cool2:

Junoko - swietny ava!
Wiolinko - zdrowka!! Ja nie kupowalam tych rzeczy, ja je po prostu dostalam:-)
Szkrabiku - slicznie wazy cora!
Agast - o mamo:szok: Idz do innego lekarza czy jak, no koszmar jakis!!
Beatko - wspolczuje!! Jest Was wiekszosc to czy nie mozecie zadecydowac????

Podajcie kochane linka do info o tej tragedii,cos slyszlaam szczatki tej informacji,ale nie wiem o co chodzilo i kto.

beatko, no tak to już jest z tymi spadkami, że kiedy jednemu spadkobiercy zależy na czasie, to drugiemu zależy właśnie na cenie... :dry: chociaż biorąc pod uwagę to, co piszesz o "komorniku na pensji szwagra", to rzeczywiście dziwne, że akurat im na czasie nie zależy... tak czy inaczej, możesz się tylko pocieszać tym, że spadek, jak to spadek, niejako "spada" z nieba i zawsze można sobie powiedzieć, że w ogóle mogłoby go nie być. :huh: może to marna pociecha, ale zawsze...

reklama
Jucia, pozory mylą ;-)
agast, no kurde skąd wytrzasnęłaś takiego boskiego internistę??? Normalnie od razu widać, że babka była orłem na studiach :szok: Oby ją rota dopadł :wściekła/y:;-)
junonko, ava zaiste śliczny :-)
Frotko, odpisałam!!!

Ogłaszam - dopadła mnie melancholia związana z Dniem Wszystkich Świętych...

Do góry