reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

wcisłam się ;D junonka no to wielkie brawusia dla Oliwii !!!
Lila ,megan coś mało was ostatnio u mnie na gg nieładnie oj nieładnie ;)
A moja mama dopiero będzie dzisiaj o 23,30 tak pózno to pewnie już dziś jej nie zobaczę :( dopiero jutro no wytrzymam jakoś pół roku wytrzymałam to i noc wytrzymam także nie miejcie mi za złe jak kilka dni się nie odezwę ale same rozumiecie przyjechała na kilka dni i pózniej przyjedzie znowu dopiero na wakacje więc muszę się nią nacieszyć ale napewno coś tu chociaz dziendobry skrobnę.Myślałam że cos popisze a tu prosze Wanessa mi pipka obudziła może pózniej m sie jeszcze uda

reklama
Dziękujemy wszystkim za życzenia półroczkowe.

Dużo zdrówka i buziaków dla Szymka i Jasia

Hania już śpi od 19. Odwiedził ją chrzestny i przyniósł śliczną sukieneczkę - będzie na roczek bo dość duża  :) I po odwiedzinach wujka mała padła ze zmęczenia, bo nie było dziś drzemki popołudniowej.
Hani pupa ma się lepiej, tzn. pęcherzyk już prawie zniknął, a zaczerwienienie jest resztkowe.

Jestem od wczoraj tylko z Hanią  :(. Mąż miał dziś wrócić, ale niestety musi zostać do jutra :( i smutno mi bardzo...

Mondzi też się przejmuję wagą mojej córy - 8600, jest taka pulchniutka, mam nadzieję, że w następnych miesiącach nie będzie tak szybko przybierała na wadze, czego i Wam życzę  :)

Easy to normalna cena. Nie drogo, ani nie tanio, ale ja za taką samą powierzchnię dam 40 złotych i nie płacę kosztów przesyłki dlatego Ci powiedziałam o Entliczku. Tam widziałam najtaniej, ale jak u Was nie ma to i tak Ci to nic nie daje. Muszę jeszcze zobaczyć na te z Championa co Mad o nich pisała.
Na Twoim miejscu bym kupiła za te 49 złotych i po kłopocie.

Tyle piszecie o tych piankowych puzlach, zę sama zaczęłam się nad nimi zastanawiać. Oj nieładnie mamay kusicielki.
czarnulko słonik REWELACJA. śliczności po porostu. Wiki będzie zachwycona

aletko- krzesełko piekne i te kolory. nasze odchyla sie bardzo podobnie jeśli nie tak samo. Wojtek długo w nim nie siedzi więc uznaję, ze zgubnego wpływu na kręgosłup krzesełko nie przyniesie.

mad- ja też bym sobie nie załowała skoro już tak długo czekasz i żadnej konkretnej odpowiedzi nie dostałaś. POczeaj na dostawę a potem walnij neagtywa. Może Cię spotkać to samo ale wtedy napiszesz w odpowiedzi wyjaśnienie. A jakie komentarze ma ten allegrowicz. Sprawdzłaś przed zakupem?

easy no to dobrze, ze to "tylko" katar a nie przeziębienie czy jeszcze coś gorszego tfu tfu. Zgadzam się z dziewczynami, że zabawki na wózior fajniejsze niż słonik

Mondzi w naszej grupie basenowej też jest duży półroczniak waży 9160 karmiony tylko piersią, chociaż dziecko o którym pisała Beatka to prawdziwy wielkolud :) Widać tak już niektóre dzieci mają, ze przybierają więcej. Myślę, ze przyczyna tycia jest nocne karmienie. Nocne mleczko jest bardziej kaloryczne a sama mówiłaś, ze nie wiesz ile razy Tymek pije w nocy. Myślę, ze nie ma się czym martwić. Dodatkowe kilogramy na zimę się przydadzą a na wiosnę gdy będzie raczkowął wszystko zrzuci.

Świeżynko - dużo zdrowia dla Wojtusia

Beatko- pisałam kiedy easy o takim preparacie na zatwardzenia. Poszukam nazwy tego specyfiku i dam znać. Trzymam kciuki żeby sp[rawy kupkowe się wyregulowały naturalnie. tak sobie teraz pomyślałam, ze może pomogłoby rozcieńczanie słoiczków wodą. Im plynniejsza konsystencja tym , teoretycznie, ławiej wydalana.

Dzisiejszym PÓŁROCZNIAKOM życzenia zdrowia, pięknej pogody na spacerach i dużo radości

Kochane! Mam pytanko, czy mi sie wydaje, czy któraś z Was miała jakieś namiary na robienie takich kalendarzy na zamówienie.Bardzo by mi na czymś takim zależało, nie wiecie, gdzie można złożyć takie zamówienie? I czy jest szansa, że do świąt dotrą :(?
Z góry dzięki za info

reklama
Rita ja Hankę karmiłam w nocy do trzeciego miesiąca. Potem najwyżej dawałam jej wodę przez 2 tygodnie bo budziła sie na karmienia. A od 3 miesięcy nie karmię w nocy w ogóle, więc duża waga dzieciaczków nie musi wynikać z karmień nocnych :)

Do góry