reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Mad - nie moze!!Znaczy teoretycznie moze,ale praktycznie to jest bez sensu. Bo musi miec podstawe do tego,zeby negatyw taki wystawic mogl.Zreszta nawet jak Ci wystawi jako kupujacej to nikt sie na to nie patrzy. Arek mowi,ze na allegro jest komentarz, ktory mozesz wpisac do danej aukcji. Jeden komentarz,on na niego moze odpowiedziec. To wszystko. Musialby kupic cos od Ciebie to wtedy moze. Kazda aukcja ma swoj numer. Moze Ci na komentarz tylko odpowiedziec,ale jakby to wygladalo,gdyby w komentarzu napisal,ze to co Ty mowisz to nie jest prawda i on Ci tez wystawia za to czy tamto na przyklad. Tylko wystaw mu jak juz Ci przyjdzie,bo jeszcze teraz to moze Ci nie wyslac. My mielismy podobna sytuacje. Przyszedl do nas mikser,pekniety,chceilismy wymienic obudowe,powiedzial,ze oki,Arek zapytal jak go odkrecic, echo odpowiedzi. Do dzisiaj,choc juz tydzien minal. Dobrze,ze dziala mimo pekniecia.
Paula - i ja Ci dziekuje za rozmowe na gg.
Swiezynko - zdrowka zycze Wojtusiowi.
Mondzi - no i wszystko jasne z tesciowka hehe ::). O glowa do gory z ta waga Tymka!!
Asia - ciesze sie,ze z Robertem juz lepiej.
Beatusek - trzymaj sie kochana,przytulam,jutro bedzie lepszy dzien.
Easy - pierwsze bardziej mi sie podoba ;D

Ide kapac...

reklama
no no strona 100 -super ;)

A ja spieszę do Was ,aby się pochwalic ,że Oliwia dołączyła dziś do dzieci pełzających -i się bardzo cieszę !!

Mad objedź dziada w komentarzu ,nie cackaj się z nim!!

Aletko mam prośbe - możesz jeszcze raz napisać o puzzlach piankowych? Jak duży jest jeden element, ile jest ich w paczce, i jaka cena?

Heheh od razu widać, że sidzę na Allegro nie?!

Junonko gratulacje dla pełzającej Oliwki!  :)

Easy sorki, że się wtrącę - ja widziałam w Entliczku-Pętliczku puzzle 32x32cm, 10 sztuk w paczce, a paczka po 19, 90 zł.

reklama
Do góry