Nadrobilam lekturke
No wiec
Mondzi, ja nigdy niczym nie zageszczalam, ale np. mleko na noc dostaje to zageszczane (2R). Wiec wyglada to tk: rano (zazwyczaj ok.9) butla 200 ml mleka, ok. 13 sloiczek obiadku (dostawal kupne ale ostatnio moja mama mu nagotowala - piers kurczaka, marchew, pietruszka i chyba ziemniaczek), ok. 16. sloiczek deserku, po kapieli butla 200 ml i ok. godz. 23 znow butla. A cycus w miedzyczasie bardzo czesto
Niekiedy jeszcze dochodzi soczek, ale za tym nie przepada - gryzie ustnik niekapka wiec mysle ze po prostu dobrze mu to robi na dziasla
I niby faktycznie mowi sie ze dzieci powyzej 3 miesiaca nie musza jesc w nocy i ze raczej chodzi im o przytulenie sie ale ja sobie nie wyobrazam nie podac malemu cycka skoro chce
Wiedza ksiazkowa wiedzą ksiazkową a intuicja matczyna swoją droga
Pytalas Mondzi o przyrost wagi... Otoz 7 tygodni temu wazyl 7800g ale w miedzyczasie byl chory i bylam przekonana ze prawie wcale nie przybral bo byly w czasie choroby dni ze pil tylko cycka... Czyli przybral 1300...
Mad ))) Zapakowane rewelacyjnie!!!!!!!!!!!! Ale na razie nie bede sprawdzala bo sie nie znam i jeszcze bym zepsula
Niech czeka na Swieta : W koncu sama sprawdzalas wiec musi byc ok
No i oczywiscie jestem baaaaardzo zadowolona :-*
No i tym samym mam te "najdrozsze" prezenty skompletowane ;D Dzis corce dokupilam"Opowiesci z Narni", dla meza wylicytowalam filmiki na DVD no i teraz tylko dokupic cos w stylu bielizny
Aaaa, i koszule fajne widzialam w Reserved
Lileczko dzis moja siostra otrzymala surowy nakaz zrobienia fotek wiec mam nadzieje ze sie z niego wywiazala