Mongea
Fanka BB :)
Aletko - co do komentarzy na Allegro to niestety ku mojemu niezrozumieniu panuje zasada, ze kupujacy wystawia jako pierwszy a sprzedajacy jako drugi ... wg mnie powinno byc tak, ze sprzedawca jak dostanie przelew na konto powinien od razu wystawic komentarz kupujacemu (bo kupujacy wywiazal sie w tym momencie ze wszystkich swoich aukcyjnych zobowiazan i jest po prostu w porzadku),
ALE sprzedawcy tak nie robia (przynajmniej wiekszosc): albo sprzedaja towar niezgodny z opisem, albo obawiaja sie negatywa od kupujacego ... - ubolewam nad tym, ale niestety zazwyczaj tak jest
graja po prostu nie fair
co wiecej niektorzy maja po 2 konta (jednego uzywaja do kupowania, a drugiego do sprzedawania) no i na stronie "o mnie" - w zaleznosci od rodzaju konta wyznaja 2 przeciwne zasady
ALE sprzedawcy tak nie robia (przynajmniej wiekszosc): albo sprzedaja towar niezgodny z opisem, albo obawiaja sie negatywa od kupujacego ... - ubolewam nad tym, ale niestety zazwyczaj tak jest
graja po prostu nie fair
co wiecej niektorzy maja po 2 konta (jednego uzywaja do kupowania, a drugiego do sprzedawania) no i na stronie "o mnie" - w zaleznosci od rodzaju konta wyznaja 2 przeciwne zasady