Świeżynka
Fanka BB :)
naya, i mail, i numer gg jak najbardziej aktualne, tylko wczoraj nie było mnie już w domku, bo poszliśmy na imprezkę do znajomych. Wysłałam Ci namiary na maila i mam nadzieję, że sie przydadzą. Daj znać, co zdecydujesz i jakie były Twoje wrażenia.
Paula, super, że raczysz nas tymi przepisami. :laugh: Skąd je bierzesz? Czy to Twoja własna wyobraźnia kulinarna?
Oczywiście wszystkie sobie ściągam, chociaż na razie zaczynam od słoiczków. A propos, pytanko: Co jaki odstęp czasu wprowadzacie dzieciom nowe produkty? Wojtek 4 dni wciąga już marchewkę i dziś postanowiłam dać mu spróbować marchewki z ziemniaczkiem. Nie za szybko? Jak uważacie?
Ochraniacz mieliśmy kupiony, ale szybko wywędrował do szafy, bo nie widziałam przez niego dziecka (zwyciężyło lenistwo, bo bez ochraniacza widzę go nie podnosząc się z łóżka :-[). A poza tym tylko kurz się na tym gromadzi...
A poziomu łóżeczka jeszcze nie obniżyliśmy, bo Wojtuś jeszcze nie siada samodzielnie. Jak go przyuważę, że zaczyna to robić, to łóżeczko powędruje w dół.
Paula, super, że raczysz nas tymi przepisami. :laugh: Skąd je bierzesz? Czy to Twoja własna wyobraźnia kulinarna?
Ochraniacz mieliśmy kupiony, ale szybko wywędrował do szafy, bo nie widziałam przez niego dziecka (zwyciężyło lenistwo, bo bez ochraniacza widzę go nie podnosząc się z łóżka :-[). A poza tym tylko kurz się na tym gromadzi...
A poziomu łóżeczka jeszcze nie obniżyliśmy, bo Wojtuś jeszcze nie siada samodzielnie. Jak go przyuważę, że zaczyna to robić, to łóżeczko powędruje w dół.