Witajcie!
Dziękuję Wszystkim za odpowiedzi w sprawie ochraniacza i poziomu łóżeczka.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAGDUSI Z OKZAJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU!!!!
Szkrabiku gratuluję wszędobylskiego pełzacza.
Mondzi najważniejsze, że nic się nie stało, a Ty sobie nie zatruwaj myśli tylko po prostu zdejmij obrus.
Beatusku gratuluję ustalenia daty chrztu. Swoją drogą bardzo mi się ta data podoba- bo w tym dniu obchodzę urodziny
Oczywiście gratuluję doskonalenia przez Igorka pełzania i obrotów.
Easy zdrówka dla Mary. Niech katar idzie precz.
Asiu zdrówka dla Robercika!
Naya w takim razie czekam na wieści od lekarza i trzymam kciuki by znalazł się jakiś sposób na te wymioty.
Świeżynko, Joakar przepisy to moja własna kulinarna wyobraźnia, oczywiście inspirowana przez gust Szymka oraz inne przepisy czy skład słoiczków i dostosowana do wymagań wiekowych zdrowych niemowlaków. Są nieskomplikowane, szybko się je przyżądza bo żadna z nas nie ma czasu na długie stanie przy garach. A ja osobiście lubię gotować i eksperymentować w kuchni i interesuję się dietetyką...
Świeżynko myślę, że 4 dni odstępu między nowymi produktami to w sam raz. Ja teraz często codziennie daję coś nowego, czasem odczekam te 2-3 dni, ale tfu, tfu Szymek jest zdrowy i jeszcze na nic nie zareagował źle.
Co do ilości mleczka to ja też karmię mniej czyli ok. 4-5 razy na dobę, ale Szymek się najada i mleczka nie brakuje choć nie ma go już tak dużo jak kiedyś.
Mamomisi witaj! Karmisz piersią czy z butli? Rodziłaś naturalnie czy przez cc?
Jeśli tylko chcesz wkleić zdjątka swojej córy to z pewnością Ci pomożemy, podobnie z suwaczkami. Masz rację, że jesteśmy nieufne, ale jak sama stwierdziłaś nie się co dziwić i musisz nas zrozumieć. No i napisz coś więcej o Was- jak tylko znajdziesz czas.
U nas nocka przespana. To lubię! Szymek grzecznie zjadł deserek bananowy, a potem obiadek.
Obecnie uskutecznia drugą drzemkę co mnie bardzo cieszy bo strasznie mi się życie pokomplikowało, ale nic z tym nie mogę zrobić, więc muszę nauczyć się z tym żyć...